2/8/10

Πύραυλοι εκτοξεύθηκαν εναντίον της πόλης Εϊλάτ


Τουλάχιστον τρεις πύραυλοι έπεσαν στην πόλη Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ και στα περίχωρά της, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο επικαλούμενο πληροφορίες της αστυνομίας. Το στρατιωτικό ραδιόφωνο μετέδωσε πως όπως πιστεύεται ένας πύραυλος έπεσε σε ιορδανικό έδαφος.

Οι πύραυλοι που έπληξαν την πόλη Εϊλάτ είναι πιθανόν να εκτοξεύθηκαν από την γειτονική Αίγυπτο, δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας. «Είναι νωρίς να αποφανθούμε, αλλά είναι λογικό να συμπεραίνουμε πως προήλθαν από μια περιοχή στα νότια», τόνισε ο διοικητής της αστυνομίας της περιοχής Μοσέ Κοέν, αναφερόμενος στην περιοχή του Σινά.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ιορδανίας ανακοίνωσε ότι ένας πύραυλος Grad έπληξε την πόλη της Άκαμπα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι, ο ένας από αυτούς σοβαρά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο πύραυλος έπεσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Στις 22 Απριλίου, τουλάχιστον ένας πύραυλος εκτοξεύθηκε εναντίον της Άκαμπα, χωρίς να προκαλέσει θύματα.ant1online.gr/

Γάζα: 24 τραυματίες από έκρηξη

Συνολικά 24 άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη σε κατοικία ενός διοικητή της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας, του Αλάα αλ Ντάναφ.

Η Χαμάς κατηγόρησε το Ισραήλ για την έκρηξη. Ο ισραηλινός στρατός, μέσω εκπροσώπου του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην έκρηξη.

Ιατρικές πηγές δήλωσαν πως 24 άνθρωποι τραυματίσθηκαν εντός, όσο και εκτός της κατοικίας του διοικητή. Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές εάν εκείνος βρήκε τον θάνατο κατά την έκρηξη, η οποία συμπίπτει με την αναζωπύρωση της διασυνοριακής βίας ανάμεσα σε παλαιστινίους μαχητές και τον ισραηλινό στρατό.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters-ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

28 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΟς πυραυλος αυτος της φωτο ,ουτε το οδοστρωμα δεν πειραξε.Φαινεται οτι πραγματικα οι παλαιστινιοι εχουν επιφοβα οπλα και οι ισραηλινοι δεν εχουν αδικο που τους φοβουνται...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ήταν παλαιστήνιοι - αλλά ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ από το ΣΙΝΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ό,τι φαίνεται, οι Άραβες δεν έμαθαν ακόμη σκοποβολή και καλό θα ήταν μα μην ρίχνουν ρουκέτες. Η Κύπρος μας δεν είναι μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς για τον ανώνυμο των 11:39 η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που δείχνει η φώτο! Αυτήν την πραγματικότητα είτε την αγνοεί πραγματικά είτε προσποιείται ότι την αγνοεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πέντε πύραυλοι έπληξαν το Ισραήλ κι ένας την πόλη Άκαμπα της Ιορδανίας. Ο ξεκάθαρος στόχος αυτών των άναδρων τρομοκρατών ήταν να υπάρχουν ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ (και όντως υπήρξαν τέσσερις τραυματίες από τους οποίους ο ένας πολύ σοβαρά) αφού στόχευαν σε τουριστικές περιοχές, όπως είναι η Ειλάτ και η Άκαμπα. Αυτοί οι πύραυλοι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ κι αυτό έχει σημασία!
    Μην ξεχνάμε επίσης ότι αυτοί οι φανατισμένοι οπαδοί του death cult που καλλιεργήθηκαν από μωρά παιδιά με τις ευλογίες του πολυεκατομμυριούχου Αραφάτ http://www.youtube.com/watch?v=uSNEwSoV9zE κατάφεραν το 2007 να φέρουν το θάνατο σε 3 αθώους ανθρώπους στην ίδια τουριστική πόλη. Η ιστορία συνεχίζεται και σήμερα οι σκοποί τους είναι πιο ξεκάθαροι από ποτέ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα με τον "Τσίγκινο Θόλο" που φτιάξανε, θα τους αναχαιτίζουν.
    Αυτές οι ρουκέτες που για προωθητικό τους έχουν μίγμα λιπάσματος και ζάχαρης, κοστίζουν λιγότερο από ό,τι ένα ...ταψάκι γαλακτομπούρεκο.
    Θα τους αναχαιτίζουν -λένε- με ...πάτριοτ !!!
    Όταν αρχίζουν οι Ισραηλινοί και ζορίζονται, όλο τέτοιες μ@@@κιες λένε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνοι τους οι εβραίοι τα ρίχνουν για
    να 'χουνε άλλοθι και μετά να βομβαρδίζουν άμαχα γυναικόπαιδα.
    Να δολοφονούν και να εκφοβίζουν.



    ΜΠΡΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρεις νεκροί Ισραηλινοί σε ένα χρόνο...
    Οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί άμαχοι, ανάμεσά τους χιλιάδες παιδιά, δεν μετράνε;
    Στο κάτω κάτω οι Ισραηλινοί είναι κατακτητές και η παλαιστινιακή άμυνα, νόμιμη πράξη.
    Αλλά ξέχασα...
    Οι τρεις ανήκουν στον περιούσιο λαό του Γιαχβέ κατά πως μας λέει και η Περιούσια Κόρη του(=Galia) !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέρετρο του Εϊλάτ μόνον άμαχους παραθεριστές έχει και οι οποίοι δεν είναι όλοι Ισραηλινοί.

    Τα επακόλουθα αυτής της μα#ακίας θα τα πληρώσουν πάλι κάποιοι άλλοι άμαχοι και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμ βέβαια, οι Ισραηλινοί δεν πάνε εκεί για διακοπές.
    Προτιμούν τα κατεχόμενα της Κύπρου που έχουν και τα καζίνα τους.
    Τα οποία τιμούν και μερικοί δικοί μας Ελληνοκύπριοι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Αυτές οι ρουκέτες που για προωθητικό τους έχουν μίγμα λιπάσματος και ζάχαρης, κοστίζουν λιγότερο από ό,τι ένα ...ταψάκι γαλακτομπούρεκο.
    Θα τους αναχαιτίζουν -λένε- με ...πάτριοτ !!!
    Όταν αρχίζουν οι Ισραηλινοί και ζορίζονται, όλο τέτοιες μ@@@κιες λένε !!!
    τζιμης"
    -----------------------------------
    Στο σχολείο λέγαμε - για να δείξουμε πόσο ... απίστευτος είναι κάποιος - ότι αν η μ....κία ήταν εργόχειρο θα 'χει κάνει (ο ...απίστευτος) την προίκα του! Επειδή εσύ Τζίμη προφανώς έχεις μείνει στο "ράφι" κι επιζητείς μετά μανίας "γαμπρό" κάθε τρεις και λίγο πετάς και μια κοτσάνα μπας και τα καταφέρεις!
    Όπερ μεθερμηνευόμενο: Που είδες ρε συ ότι ΑΥΤΕΣ οι ρουκέτες έχουν ως προωθητικό μείγμα λιπάσματος και ζάχαρης - από πότε έγινες ειδικός ρε Τζίμη?
    Λοιπόν, επειδή δεν ξέρεις οι ρουκέτες που έπληξαν το Εϊλάτ και την Άκαμπα ήταν Κατιούσα (http://www.asianews.it/news-en/Five-Katyusha-rockets-fired-against-the-towns-of-Eilat-and-Aqaba-19090.html) και το προωθητικό τους δεν είναι το νιτρικό κάλιο και η ζάχαρη (αυτά χρησιμεύουν στους Κασάμ και κυρίως για άλλες εκρηκτικές ύλες)! Αλλά αφού - απίστευτε Τζίμη - προσποιήσε ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας πύραυλος - όχι πέντε - Κατιούσα διάβασε εδώ μπας και λογικευτείς (http://en.wikipedia.org/wiki/Katyusha_rocket_launcher)! Φτάνει να σου πω ότι οι απώλεις του Ισραήλ από αυτά τα "πυραυλάκια" της Χεζμπολάχ ανήλθαν σε 51 νεκρούς. Εκτός του μεγάλου βεληνεκούς τους (20 χλμ) η "καλή" Χεζμπολάχ τους γόμωνε με εκρηκτικά και μεταλλικά σφαιρίδια που φτάνουν και τα 100 κιλά/κεφαλή!
    Α, και μια λεπτομέρεια για σένα και τους τύπους του είδους σου: τελικά ο δύσμοιρος Ιορδανός οδηγός ταξί, που ήταν βαριά τραυματισμένος από μια από τις "στρακαστρούκες" σας απεβίωσε! Όχι ότι συγκινήθηκες κιόλας...
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Κι επειδή παρακάτω ανέφερες για τρεις αθώους νεκρούς (λες και το θέμα είναι ο αριθμός των νεκρών κι όχι η ίδια η πράξη) δες εδώ γιατί οι νεκροί από τους ψυχρούς δολοφόνους-τρομοκράτες ισλαμοφασίστες φίλους σου είναι χιλιάδες (μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά που τόσο "συγκινήσε" όταν τα βλέπεις στην TV)! http://www.mfa.gov.il/MFA/MFAArchive/2000_2009/2000/1/Terrorism%20deaths%20in%20Israel%20-%201920-1999, http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-%20Obstacle%20to%20Peace/Memorial/2000/In%20Memory%20of%20the%20Victims%20of%20Palestinian%20Violence%20a
    Αλλά είπαμε, λεπτομέρειες για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς για σένα η φωτογραφία είναι αδιάψευστο στοιχείο.

    Το πυραυλάκι αυτό που βρίσκεται στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου προς Ε'ι'λάτ, όχι μόνο δεν μπορεί να σηκώσει 100 κιλά κεφαλή, αλλά ούτε να κάνει μία τρύπα 2cm στον μαλακό -λόγω ζέστης- ασφαλτοτάπητα.
    Στην Κάλυμνο και στην Χίο, έχω δεί ...καλύτερους !!!

    Και τελικά, στενοχωρήθηκα ή όχι για τον Ιορδανό οδηγό ταξί που πέθανε;

    Διότι κατά την λογική σου, εάν είμαι φιλοσιωνιστής, όχι.
    Εάν είμαι φιλοάραβας, ναι.
    Εσύ τι πιστεύεις, γιατί σε βλέπω λίγο μπερδεμένη τελευταία ;;;!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 1:57 π.μ
    Μη κάνεις τον κόπο κοπελιά να βάζεις λινκ διότι προσωπικά δεν διαβάζω κανένα.
    Εδώ λέμε ό,τι πιστεύουμε εμείς, με δικά μας λόγια και δεν είμαστε παπαγαλάκια του Ισραήλ ή οποιουδήποτε άλλου ξένου κράτους όπως εσύ που ΠΑΛΙ βάζεις συνδέσμους του ισραηλινού ΥΠΕΞ (www.mfa.gov.il) και της ΜΟΣΑΝΤ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΖΙΜΗΣ: Άλλ' αντ' άλλων παπαγάλων!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κατορθώματα αγωνιστών!

    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Το κακό είναι ότι αυτοί οι θρασύδειλοι λαμβάνουν τα μέτρα τους και δεν παθαίνουν τίποτε. Αφήνουν τους αμάχους αν την πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A, ξέχασα - πάρε και μια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ φωτογραφία της "στρακαστρούκα" σας από την επίθεση στην Άκαμπα (http://en.ammonnews.net/article.aspx?articleNO=9216)! Η φωτο στο post της είδησης είναι από αρχείο και δεν έχει σχέση με αυτήν την επίθεση στην Ειλάτ. Για να δεις αν διαπερνά οδόστρωμα ένας Κατιούσα δες εδώ από παλαιότερη επίθεση στην ίδια πόλη
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3130154,00.html

    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eεεε ωρε Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia Κλπ.!!
    Γραψε και σαν Chriiiisto!!! εκ Λονδινου ρε.
    Ζιτο ΑΛHΤΙΑ, ΖΙΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΙΝΗ, ΖΙΤΟ ΠΟΥ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ!!!
    Καιρο εχουμε να γελασουμε.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. //A, ξέχασα - πάρε και μια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ φωτογραφία της "στρακαστρούκα" σας//
    //Για να δεις αν διαπερνά οδόστρωμα ένας Κατιούσα//
    --------------------
    Με αυτά που λες υπέρ των ...Παλαιστινίων, ότι έχουν δηλαδή καλύτερα όπλα από στρακαστρούκες, με ...καθησυχάζεις.
    Τους είχα για...άχρηστους !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. " Ο καθείς στο είδος του και ο Μπρούνο στους ...παπαγάλους" !!!
    τζιμης (2010 μ.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. //Λοιπόν, επειδή δεν ξέρεις οι ρουκέτες που έπληξαν το Εϊλάτ και την Άκαμπα ήταν Κατιούσα...//
    ΜΠΡΟΥΝΟ 1:57 π.μ.
    -------------------
    Επειδή τους είχα δει να παίρνουν ύψος, τους είχα περάσει για ...Ανιούσα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α ρε αληταράδες, κέντρο υδροθεραπείας για παιδιά με ειδικές ανάγκες χτύπησαν!

    Δεν έχουν α@@ίδια, οι βεδουίνοι, να τα βάλουν με στρατιωτικούς στόχους του εχθρού.

    Έχω λόγους να έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα ΑμΕΑ και ειδικά τα παιδιά και θα ευχαριστηθώ να το πληρώσουν όπως τους αξίζει, πράγμα για το οποίο καθόλου δεν αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ γνωστον σαγιαν Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia κλπ. 03 Αυγούστου 2010 8:30 μ.μ.

    Το γνωριζουμε οτι ΑμΕΣΑ (ατομο με ειδικες σεξουαλικες αναγκες) εισαι και συ απο πολυ καιρο και λυπουμεθα ειλικρινα.
    Σου ειπα, πανε πισω στην "Εβραιος Ανωνυμος ΕΠΕ", Θεσσαλονικης.
    Δεν θα σε φτανουν οι "στρακαστρουκες" της Χαμας εκει οποτε θασαι 'λευτερος να κανης την ελεεινη προπαγανδα σου.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΥΓ.
    Τα εβραιακια με τις ειδικες αναγκες σε μαρανανε;
    Τα Παλαιστινακια που τα δολοφονητε και τους κατακλεβετε τη γη και τα σπιτια απο το '46 δεν σε νοιαζει;
    Τομαρι εεε τομαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α ρε αληταράδες, κέντρο υδροθεραπείας για παιδιά με ειδικές ανάγκες χτύπησαν!

    Δεν έχουν α@@ίδια, οι βεδουίνοι, να τα βάλουν με στρατιωτικούς στόχους του εχθρού.

    Έχω λόγους να έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα ΑμΕΑ και ειδικά τα παιδιά και θα ευχαριστηθώ να το πληρώσουν όπως τους αξίζει, πράγμα για το οποίο καθόλου δεν αμφιβάλω
    Tυπικος "ανδρισμος" "γιαλατζι""μαχητων" οπως ακριβως "γιαλατζι" "ανδρες" ειναι και η "ελληνοφωνη" αληταρια του αραβικου πεζοδρομιου (βλεπε τα σχολια της Κυριακης των ομαδεον filius cannum ferociarum semper ignoramus απο το καφρισταν η τον marimus impudens ατζαμη τζ-ιμαμη "Τζιμη τον Ελληνα"(made in Saudi Arabia) φανατικο οπαδο του "Καυφατζη του Fasbinter
    απο τον οποιο εχει υιοθετησει τις "ναυτικες πρακτικες" (η "σπανια ειδικοτητα" που λεγαμε) Ας θυμουνται ομως ολα αυτα τα mawali- mojarabs το τελος των συναδελφων τους Osttrupen το 1945 στα χερια του ΗΡΩΗΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟTY
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο
    YΣ Ειναι ενδιαφεροντα τα μισογυνικα σχολια των ανωθι αναφερομενων "κυριων".Δειχνει ποσο πραφματικα "αγαπουν" τις γυναικες! Κατα ωτα λαα ο ενας τους εχει (στην φαντασια του) μια Εβραια φιλη! Προφανως για της καμηλες η
    τις κατσικες θα εχουν καλθτερη αποψη ακολουθωντας τις εντολες του "προφητη" του Μωαμεθ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιγά ρε μη μπορούνε και να στοχεύσουν κιόλας.
    Στον γάμο του καραγκιόζη ρίχνουνε γι΄αυτό και ένας "πύραυλος" πήγε σε άλλο ...κράτος και σκότωσε τον Ιορδανό ταξιτζή !
    Στοχευμένοι επάνω σε νοσοκομεία παιδιών, ορφανοτροφεία, σχολεία κλπ στην Γάζα, είναι οι βομβαρδισμοί με βόμβες διασποράς και φωσφόρου του Ισραήλ από πολεμικά αεροπλάνα και επιθετικά ελικόπτερα.
    Γι΄αυτά τα παιδιά και ΑΜΕΑ δεν σε βλέπω τόσο ευαίσθητη όμως.
    Πες μας καμιά κρυάδα τώρα ως δικαιολογία.
    Με τόση ζέστη θα κάνει καλό σε πολλούς !!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλώς τηνε την πέρδικα που τραγουδά εβραίκα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. //Tυπικος "ανδρισμος" "γιαλατζι""μαχητων" οπως ακριβως "γιαλατζι" "ανδρες" ειναι και η "ελληνοφωνη" αληταρια του αραβικου πεζοδρομιου//

    // filius cannum ferociarum semper ignoramus//

    // marimus impudens//

    //"Καυφατζη του Fasbinter//

    // mawali- mojarabs//

    // Osttrupen//

    // Κατα ωτα λαα//

    // Προφανως για της καμηλες η
    τις κατσικες θα εχουν καλθτερη αποψη ακολουθωντας τις εντολες του "προφητη" του Μωαμεθ//

    //ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ//

    //ΑΡΜΕΓΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ, ΧΕΖΕ ΚΑΙ ΔΕΜΑΤΙΑΖΕ//

    Gεια σου Chriiiisto ατελειωτε!Πες μας κι αλλα, πες μας κι αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξερετε, οχι μονο ειναι τεχνη, προπαγανδιστικη βεβαια, αλλα το να γραφης ενα κειμενο και μετα να σπαταλας ωρα για να ριχνης και τις "ανορθογραφιες σου και τα λεκτικα σαρδαμ σου" ωστε να νομιζει ο αλλος οτι δεν εισαι ο Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galias κλπ. αλλα το "Christo apo Londino" ειναι κι αυτο κατι.
    Τι να κανη ο φουκαρας ο σαγιαν;
    Γνωστος και σαν ξεγανωτος ντενεκες επικοινωνιας.
    Κανει οτι μπορει για την ισραελογιαφκα του και οτι του υπαγορευει η πρεσβεια του και ο ραβινος του.
    Παλια μου τεχνη κοσκκινο που λενε και στη συναγωγη τους.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. sterg απολαυσε ακομα ενα παραληρημα του ελεφαντα που θαυμαζεις.Ο ανθρωπος απεχει μονο ενα βημα απο το να φορεσει Straitjacket.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Κατα ωτα λαα"
    Καταπληκτική έκφραση!Από αύριο θά τήν "διαχειρίζομαι" και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.