5/4/11

Σάββας Καλεντερίδης: Η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσει την πρωτοβουλία στα 12 ν.μ και στην ΑΟΖ

24 σχόλια:

  1. Όσο είναι Πρωθυπουργός ένα αμερκανάκι που διακατέχεται ο διεθνιστικές ιδεολογίες και δεν θέλει να δυσαρεστεί την Τουρκία μην περιμένετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στή "γραμμή Μεταξά"υπήρχαν 19 τοποθεσίες οχυρωμένες μέ περίκλειστα οχυρά,τά οποία υπεράσπιζαν 8.500 γενναίοι άνδρες!
    Οι Γερμανοί ενήργησαν επίθεση μέ τέσσερες μεραρχίες ιππικού,2 ορεινές Μεραρχίες,3 τεθωρακισμένες,1 Μεραρχία τών Ες-Ες,1 σύνταγμα πεζικού καί περί τά 600 αεροπλάνα στούκας!
    6 Απριλίου 1941.Επίθεση στό οχυρό
    "Ρούπελ"!
    "Έφαγε η μύγα σίδερο καί τό κουνούπι ατσάλι"λέει ο απλός κόσμος.Ετσι έγινε καί μέ τούς γενναίους υπερασπιστές τού οχυρού "Ρούπελ"!
    Σάν αιμοβόρες τίγρεις μερικοί γενναίοι τού οχυρού βγήκαν τό γλυκοχάραμα καί ο επι κεφαλής ανατίναξε τούς βράχους μέ τά παγιδευμένα εκρηκτικά.Απέκοψε τήν οδό από τήν Βουλγαρία πρός τήν Ελλάδα,παρά τόν ποταμό Στρυμώνα.
    Ακολούθησε λυσσώδης μάχη ένθεν καί ένθεν τού κατεβασμένου ...ποταμού.....καί ο επί κεφαλής δίνει εντολή νά μήν εκτελεστεί Γερμανός τραυματίας...τόν πλησιάζει καί τότε ένας ξερός κρότος ακούγεται...ο τραυματίας μέ ένα τόσο δά μικρό πιστόλι(κρυμμένο στήν γερμανική του μπότα!)τόν εκτελεί μέ μιά σφαίρα στήν καρδιά!!!
    Έσβησε ό Ήλιος!
    Τά όμορφα μάτια του!
    Τό αίμα πότισε τό ελληνικό χώμα,πού σε λίγο θά τόν υποδεχτεί, γιά τό πέρασμα στήν άλλη ζωή, εκεί στίς "Νήσους τών Μακάρων!". . .
    Είναι εκεί μαζί μέ τήν αθάνατη ψυχή του καθώς καί άλλων συμπολεμιστών του(οι ψυχές!),γιά νά φυλάνε στούς αιώνες "Θερμοπύλες",ως γενναίοι αγχιμαχητές!
    Αιωνία η Μνήμη!
    Ελευθερία!
    Τό οχυρό "Ρόυπελ"δέν τό κατέλαβαν οι Γερμανοί!Υπερκεράστηκε...
    Παραθέτω τό κείμενο μιάς επιτύμβιας στήλης τών πανάρχαιων προγόνων τής Ορφικής υπομνήσεως μέ τήν οποία η ψυχή διεκδικεί στόν Άδη τήν θεική καταγωγή της:
    "Γής παίς είμι καί Ουρανού αστερόεντος,/αυτάρ εμοί γένος ουράνιον,τόδε ίστε καί αυτοί./Δίψη δ'ειμί αύη καί απόλλυμαι,/αλλά δότ'αίψα ψυχρόν ύ δ ω ρ/προρρέον τής Μνημοσύνης από λ ί μ ν η ς".
    Δηλαδή:{Παιδί τής Γής καί τού αστερόεντα Ουρανού είμαι/αλλά τό γένος μου είναι ούρανιο,καί σείς αυτό τό γνωρίζετε./Έχω ξ ε ρ α θ ή
    από τή δ ί ψ α καί χάνομαι/αλλά σείς,δώστε μου γρήγορα δροσερό νερό/πού ρέει από τή λίμνη τής
    Μ ν η μ ο σ ύ ν η ς".
    Μιά επιτύμβια στήλη υπαρχει στό οχυρό. . .μέ χαραγμένο τό όνομα ,απλά γιά νά μάς φέρνει θύμησες!!!ξεχασμένοι. . . .
    ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΧΑΙΡΕ!

    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Σάββα
    Αν αληθεύει αυτό που είπε ο Πάγκαλος σε συζήτηση με τον Χολμπρουκ (εφόσον έγινε και εφόσον τέθηκε το θέμα) περί Ιμίων, ότι οι Αμερικάνοι είχαν μπλοκάρει τα οπλικά συστήματα τα δικά μας και των απέναντι τι να πούμε τι;

    Τελικά μήπως ο Κινέζος τους ευχαριστούσε για το μπλοκάρισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΑΡΚΑΣ

    Και να θυμάσαι ότι την ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ κατασκεύασαν αποκλειστικώς ελληνικά χέρια. Δεν μετεκάλεσαν "ειδήμονες" από τας Ευρώπας, όπως γίνεται σήμερα. Το ΕΜΠ ανέλαβε την εκπόνηση των μελετών, βάσει των σχεδίων που, κατά μέγα μέρος, είχε εκπονήσει αυτοπροσώπως ο αείμνηστος Ιωάννης Μεταξάς.

    Σήμερα, για να καθαρίσουν ένα φρεάτιο, μετακαλούν Ευρωπαίους και Αμερικανούς "ειδήμονες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι και στρατηγική ρε skal!

    Μη λες αυτή τη λέξη: εκνευρίζεις το Χρύσανθο και τους φίλους του που έχουν μάθει να πουλάνε παπατζιλίκια.

    Πες για καμιά σύσταση επιτροπής για να γίνεις αρεστός...

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5 Απριλίου 2011 12:46 μ.μ. Ρε αντε να βοσκήσετε πρόβατα, με τον σκατοφασίστα Μεταξά σας. Αδιορθωτοι βλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιας και ειπώθηκε η κακία η λέξη (στρατηγική), ας δούμε και μια ανάρτηση σχετικά με τα οικονομικά:

    http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2634:2011-04-05-10-55-40&catid=32:energy-greece&Itemid=57

    και τα σχετικά της:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Istituto_per_la_Ricostruzione_Industriale

    http://fr.wikipedia.org/wiki/Fonds_strat%C3%A9gique_d'investissement


    Αντίστοιχες αναρτήσεις για εκμετάλλευση πετρελαίου μέσω κοινοπραξιών που αποτελούνται (και) από εταιρίες χωρών που διεκδικούν την εν λόγω ΑΟΖ δεν έχουμε -τουλάχιστον ακόμα.

    Μήπως να ρωτήσω τον φίλο μου τον Παύλο για να μας πει, σε περίπτωση που έχει πάρει κάτι το αυτί του; Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος: κόβει κάποιον με μια ματιά και βγάζει πόρισμα.

    Ministre plénipotentiaire

    ΥΓ. Αφού ειπώθηκε η κακιά η λέξη, ας ρωτήσω κι κάτι άσχετο: γιατί έχω την εντύπωση ότι ένας αναλυτής πρέπει να έχει ικανότητα παραγωγής απότοκων πρωτογενούς σκέψης αξιοποιώντας τη διαθέσιμη πληροφόρηση;

    Είναι τυχαίο ότι "αναλυτικές-οργανωτικές ικανότητες και ευχέρεια στη σύνταξη αναφορών και εκθέσεων" έχουν οι γραμματείς των διοικητικών συμβουλίων και οι junior consultants στις συμβουλευτικές εταιρίες;

    Τώρα εξηγείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:56 5 Απριλίου 2011

    Οι Ιστορικές ονομασίες δέν αλλάζουν ποτέ(π.χ.γραμμή Μαζινό...)
    Εκεί όμως κάποιοι πέθαναν γιά μάς ,γιά σένα,πολεμώντας τούς χιτλερικούς τής Γερμανίας!
    Αντί νά ρίξεις μόνο ένα δάκρυ ευγνωμοσύνης σ'αυτούς τούς ξεχασμένους ήρωες,τούς βρίζεις καί γένεσαι ένα μέ τά χιτλεράκια...
    Απαντώ καί στόν φίλο πού αντελήφθη ότι αυτή η ιστορία πού αναφέρω,αφορά συγκενικό μου πρόσωπο,πού είναι εκεί ενταφιασμένο!Είχα καί συγγενείς πού νυχτοδούλευαν,γιά νά φτιάξουν τά ..."Ελληνικά Οχυρά",ορεσίβιους Πελοποννήσιους!Νικηταράδες!
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 5 Απριλίου 2011 12:19 μ.μ.

    Αγαπητε φιλε μαλλον τα GPS απενεργοποησαν οι Αμερικανοι , δεν ειναι τραγικο . Καζο εκανε ο Χολμπρουκ στον Παγκαλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Μήπως να ρωτήσω τον φίλο μου τον Παύλο"

    Οσο δεν υπαρχει θεμα ο Παυλος ειναι σε...διακοπες.Αν υπαρξει θεμα αυτος θα κρινει αν αξιζει να διακοψει για λιγο τις διακοπες του.
    Αυτο μου ειπε να σου πω.

    "...οι αναλυτικές-οργανωτικές ικανότητες... και οι junior consultants στις συμβουλευτικές εταιρίες..."

    Δεν ειναι ετσι φιλε μου με τα ομορφα και αρκετα εξυπνα σχολια σου.Αυτοι που ανεφερες ειναι στην αρχικη κλιμακα αναλυσης.Για περαιτερω αναλυση εκτος απο..."μαυρη
    ζωνη" στην αναλυση πρεπει να εχεις πολυ υπομονη,επιμελεια και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ σκεψη και αυτο το τελευταιο ειναι και το δυσκολοτερο στην ζωη μας γιατι δεν διδασκεται αλλα το εχεις και η αληθεια/ες ειναι ανεξαρτητα απο τις αναλυσεις σου υπαρκτες και εξ ισου αντικειμενικες σε πρωτο η σε...δεκατο πλανο.Διοτι την στιγμη που αναλυεις δεν πρεπει στην πραγματικοτητα να υπαρχεις εσυ με την δικη σου κοσμοθεωρεια και προκαταληψεις αλλα μονο η μια η και αλλες ταυτοχρονα πραγματικοτητες που παντοτε συνυπαρχουν και να τα βαλεις σε ταξη μακρυα απο τα πιστευω σου.Και ανεφερα για πολλες ταυτοχρονα υπαρχουσες πραγματικοτητες και αυτο
    ηδη ειναι διαπιστωμενο και σε αλλους κλαδους οπως κβαντικη Φυσικη,Συστημικες Δομες κλπ.
    Τωρα αν καποιοι ενοχληθηκαν απο την ...εμβριθη μου απαντηση που παλαιοτερα την ειρωνευτηκαν,θεωρησε οτι "τσιμπησα" για απαντηση στο ομορφο ερωτημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουμε δυνατότητα διεκδίκησης της ελληνικής ΑΟΖ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, λόγω του πλεονεκτήματος 200νμ χάρις στο Καστελόριζο.
    Γιατί να χάνουμε καιρό; Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρήστο που είσαι;
    Ακόμα στο Λονδίνο;
    Σε ψάχνει απεγνωσμένα ο επιστήθιος φίλος σου.
    Mini plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 6 Απριλίου 2011 8:48 π.μ.

    Κατ'αρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση.

    1. Σε παρακαλώ μετέφερέ του τα χαιρετίσματά μου - έχω καιρό να τον δω.

    2. Υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα και διαφορετικοί τρόποι (πολυπρισματικότητα) μέσω τους οποίους γίνεται αντιληπτή λόγω της εκ των πραγμάτων υποκειμενικότητας του αναλυτή. Μπορώ να σου φέρω αρκετές αναφορές, με πρώτη του Kuhn, για να συζητήσουμε επί τούτου περαιτέρω (αλλά μάλλον είσαι άλλης δέσμης). Η συνειδητοποίηση της έλλειψης υποκειμενικότητας είναι προϋπόθεση για τον ποσοτικό και ποιοτικό προσδιορισμό της απόστασης του ερευνητή από αυτή: εάν δεν αποτελεί μέρος τής ανάλυσης, είναι έκδηλη η έλλειψη ρεαλισμού.

    Συμφωνούμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα - και πολύ βασικό: για να είσαι όντως στρατηγικός αναλυτής, είτε το'χεις*, είτε όχι. Δεν διδάσκεται αλλά καλλιεργείται.

    Θα επιμείνω σε δύο διακριτά ζητήματα:
    (α) ανάγκη ύπαρξης εθνικής (αναπτυξιακής, ...) στρατηγικής, και
    (β) ανάγκη τεχνογνωσίας διαχείρισης έργων για την επίτευξη του προσδιορισμένου αποτελέσματος.

    Εκ της καταστάσεως στην οποία βρισκόμαστε είναι προφανές και στην τελευταία νοικοκυρά στην τελευταία βουνοκορφή ότι είναι αναγκαία η δημιουργία μοχλού στρατηγικής υποστήριξης - και όχι ως 5η θέση ή εφαρμόζοντας τεχνικές επικράτησης του μονόφθαλμου με πέταγμα λάσπης...

    Ministre plénipotentiaire

    * Στην φράση που ανέφερα, δεν περιλαμβάνεται ότι "το'χεις" - και μη μου πεις ότι το καταλαβαίνουν επί τόπου ή με μια ματιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6 Απριλίου 2011 5:13 μ.μ.
    Ministre plénipotentiaire

    1.Προσπαθησα να τον βρω αλλα δεν απανταει.Ελπιζω να μη κρεμαστηκε για να με εκδικηθει που επανω στην δοξα του τον εσυρα απο τα...ποδια για να αποσυρθει εκτος πλανου...
    2."Υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα και διαφορετικοί τρόποι (πολυπρισματικότητα) μέσω τους οποίους γίνεται αντιληπτή λόγω της εκ των πραγμάτων υποκειμενικότητας του αναλυτή"
    Αυτη η "πραγματικοτητα"καποιοι ισχυριζονται οτι εχει εισαγωγικα(" ") οπως και οι υπολοιπες.Και οτι ο "παρατηρητης" ειναι πολυπρισματικος...αν υπαρχει,αν!!!Εγω τι να πω,ακουω και προσπαθω να καταλαβω.
    3.
    "- και μη μου πεις ότι το καταλαβαίνουν επί τόπου ή με μια ματιά..."
    Δεν εχω δει κανεναν τετοιο ακομα αν
    και πολλα συμβαινουν που δεν κατανοουμε εμεις οι υπολοιποι,κατι τετοιο μου φανηκε οτι ακουσα αλλα δεν πειστηκα, περισσοτερο μου φαινεται σαν απτη και βαθυτατη πληροφορηση με συνεχη ροη παρα σαν κατι αλλο..."μαγικο".
    Ελπιζω να σε καλυψα οσο πρεπει.
    ΥΓ
    Γιατι σου απαντησα με αρκετη χαρα?
    Μα! ο λογος σου ξεχωριζει αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί μου Ministre plénipotentiaire και Αρχέλαε, αν εμένα περιμένατε...γύρισα, και
    φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε ισχυρές "Soroκάδες" στο Αιγαίο και την Ανατ. Μεσόγειο, αν όντως έχουν επενδυθεί 19 δις ευρώ σε CDS!
    Βέβαια σκέφτομαι "φωναχτά", μήπως οι εταιρείες που είχε υπόψη του και ο "υπέρμαχος της ΑΟΖ εν Ελλάδι", και ίσως τον είχαν στείλει ως λαγό και βιάζονταν για την οριοθέτησή της, να μην έχουν τα "ερείσματα" και την οικονομική επιφάνεια να την διεκδικήσουν αποτελεσματικά.
    Οπότε, όσο φιλότιμα και αν αγωνιά ο skal, τι να την κάνουμε πλέον την στρατηγική για την ΑΟΖ;; και βάζει μάλιστα και την Ελίνα στην λογική να ανησυχεί πως θα πρέπει να βιαστούμε;;
    Είναι ξεκάθαρο πως εκείνοι που πρέπει, φαίνεται να ξέρουν ότι δεν χρειάζεται βιασύνη μέχρι να πέσουν και άλλο οι αντικειμενικές αξίες της περιοχής!!!
    Παύλος Γ. Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρήστο που είσαι;
    Ακόμα στο Λονδίνο;
    Σε ψάχνει απεγνωσμένα ο επιστήθιος φίλος σου.
    Mini plénipotentiaire
    η βλακεία μου ειναι αήττητη!
    πρωήν Γιαουρτάς και νύν κάτοικος Φουκουγίαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Αρχέλαος

    1. Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του...
    2. Ο ερευνητής είναι ένα εξελισσόμενο πρίσμα, παραμένει όμως σε απόσταση από την πραγματικότητα - την οποία βάζουν μερικοί σε εισαγωγικά γιατί, αφού δεν μπορεί να αποβάλλει το πρίσμα, αποτελεί μια ουτοπία. Η ειδοποιός διαφορά της ανάλυσης από την συζήτηση επιπέδου "ζώνης" (κίτρινης, κόκκινης, μαύρης, χωρίς νταν πάντως) είναι ακριβώς αυτή: η έλλειψη εγωϊσμού.
    3. Με κάλυψες.

    Σε ευχαριστώ.


    @ Παύλος Γ. Φωτίου

    Η οριοθέτηση της ΑΟΖ δεν θα έρθει από οποιοδήποτε οικονομικό ή άλλο συμφέρον επί της συγκεκριμένης ΑΟΖ per se αλλά ως προαπαιτούμενο για τη διασφάλιση συμφωνίας επί άλλης ΑΟΖ. Ακόμα και οι εταιρίες που αναφέρεις να ήταν εξαιρετικά δυνατές, πάλι θα έπρεπε να περιμένουν για την προαναφερόμενη συμφωνία.

    Η ΑΟΖ είναι εθνική περιουσία πολλαπλής υφής, συνεπώς, βάσει του Συντάγματος και της κείμενης νομοθεσίας, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, με πρώτη τη δημιουργία στρατηγικής, για την προστασία της.

    Η αναμονή της ελαχιστοποίησης των διαθεσίμων επιλογών -προφανώς νομοτελειακά μένουν οι χειρότερες για τη χώρα προς όφελος κάποιων εντός ή εκτός- αποτελεί, όντως, μια οιωνεί στρατηγική: το θέμα είναι ότι, εκτός από παράνομη, είναι και εθνικά επικίνδυνη...

    Ως εκ τούτου, η στρατηγική (θα έπρεπε να) είναι αυτονόητη: το αν θα πρέπει να βιαστούμε χρειάζεται σκέψη, συνεργασία, σκέψη, συνεργασία, σκέψη, συνεργασία, ...

    Έλα όμως που αυτή η δουλειά, εκτός του ότι πρέπει να το'χεις για να την κάνεις, είναι και επίπονη...

    Γιαυτό ίσως να έχεις παρατηρήσει στα γραφόμενά μου αιχμές για κάποιους που αντί να εκμεταλλεύονται το υφιστάμενο δυναμικό προς όφελος της πατρίδας, αρκούνται σε κομματικές υποκλίσεις προς όφελος κάποιων επιπέδου, ανεξαρτήτως του διδακτορικού, ούτε καν λευκής ζώνης...

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 7 Απριλίου 2011 12:34 π.μ.

    Τζίμη;

    Λόγω ραδιενέργειας, δικαιολογείσαι για τα φαντάσματα που βλέπεις...

    Καλή επιστροφή.

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ερευνητής είναι ένα εξελισσόμενο πρίσμα, παραμένει όμως σε απόσταση από την πραγματικότητα - την οποία βάζουν μερικοί σε εισαγωγικά
    Ministre plénipotentiaire
    7 Απριλίου 2011 7:19 π.μ.

    H "χαμηλη" συχνοτητα του παρατηρητη ειναι ενα με καποιεςαπο τις "πραγματικοτητες" και η "υψηλη"
    του συχνοτητα διαχεεται σε ολες τις
    "πραγματικοτητες" και τις διαχειριζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παύλος Γ. Φωτίου
    6 Απριλίου 2011 8:01 μ.μ.

    Καλως ορισες αλλα εμεις καποιον αλλο εννοουσαμε που απλως μας ακουει και ...υπακουει,οχι φυσικα εσενα.Αυτον αποσυραμε απο την κυκλοφορια για να πεσουν και τα...
    spreads.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοι φιλοι μην τρωγεσθε τοσο πεινασμενα , μια ομαδα ειμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ανώνυμος είπε...
    Αγαπητοι φιλοι μην τρωγεσθε τοσο πεινασμενα , μια ομαδα ειμαστε .
    7 Απριλίου 2011 12:45 μ.μ.

    ΣωωωωωωΠααααα!!!! ...Παιδονομε!
    Νομιζω γρι δεν καταλαβες απο τα παραπανω σχολια που ανταλλαχθηκαν και τα περασες για ...καυγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρχέλαε, δεν συμφωνώ ότι τις διαχειρίζεται (είναι ψευδαίσθηση) ούτε καν ότι δύναται να τις συλλάβει: μόνο ο Θεός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο...

    Άσε που η διαχείριση αυτής της υφής προϋποθέτει και άλλα χαρακτηριστικά σε επίπεδο συστήματος που είναι εξ'ορισμού μη διαθέσιμα σε κοινωνικό περιβάλλον. Ακόμα και τα βασικά πειράματα θεωρίας παιγνίων που έχει κάνει π.χ. ο Roth είναι εντελώς εκτός της πραγματικότητας: διαφορετική είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά εντός "εργαστηρίου" από αυτή εκτός.

    Σου το'πα ότι είσαι διαφορετικής δέσμης - μολαταύτα, χαίρομαι πολύ τη συζήτησή μας γιατί είναι και υγιώς δημιουργική και στοχευμένη.

    Ministre plénipotentiaire

    ΥΓ1. Άσχετο με τη συζήτηση αλλά, μιας και ανέφερα το Harvard, έχει την αξία του: θυμάστε πριν από λίγο καιρό που είχε αναφερθεί στον Ινφογνώμονα από κάποιον ότι οι "ειδικοί" που εκφράζουν γεγονότα επιστημονικά μη αποδείξιμα ως τετελεσμένα, θα έπρεπε να τύχουν της προβλεπόμενης αντιμετώπισης από την Ελληνική Κυβέρνηση, ειδάλλως θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν συμφέροντα εις βάρος της πατρίδας;

    Ας δούμε λοιπόν με προσοχή την ακόλουθη δήλωση, η οποία δεν χρήζει σχολιασμού:

    Professor Ken Rogoff of the Harvard Economics Department has recently been awarded the Deutsche Bank Prize in Financial Economics 2011.

    https://www.ifk-cfs.de/index.php?id=db02&PHPSESSID=f45a65e291e9ec07f8b82a1f31619a95

    Τυχαίο; Δε νομίζω!

    Ακούγατε που ακούγατε τζάμπα, να τα αξιοποιούσατε εις όφελος της πατρίδας καλά θα'τανε...

    ΥΓ2. @ 7 Απριλίου 2011 12:45 μ.μ.

    Εγώ είμαι εκτός ομάδας - να μη σου πω στο μάτι του κυκλώνα της ομάδας...

    Το'χα πει ότι είμαι παρεξηγημένος σαν την Μανωλίδου, αλλά μου κόψανε την ανάρτηση και δεν θα πρόλαβε να τη δει ο φίλος μου ο Χρύσανθος που κατά βάθος με αγαπάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αμάν ρε skal! Όλο προβλήματα δημιουργείς!

    Ανέφερες την κακία λέξη και να:

    http://www.kouskouvelis.gr/site/blog/item/112-ελλάδα-τουρκία-και-πυρηνική-ενέργεια.html

    Στο τέλος μη σου πω ότι θα αναγκάσεις τον συνάδελφό μου να σκεφτεί την απόσυρση του αφορισμού που έχει ρίξει πάνω μου επειδή τόλμησα να την αναφέρω!

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.