14/4/11

Άκης: "Τόσο επί της ουσίας, όσο και για τα περί 'μαύρου χρήματος' χτύπησαν λάθος πόρτα". Το ερώτημα είναι "ποιά είναι η σωστή πόρτα" την οποία προφανώς ξέρει ο Άκης!

Αντίδραση Τσοχατζόπουλου κατά ΠΑΣΟΚ για τα υποβρύχια
Η πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για πρόταση σύστασης Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση των υποβρυχίων κατά την περίοδο της θητείας του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνάντησε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού.
Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Το ατόπημα στο οποίο οδηγούν κάποιοι την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν τους τιμά. Με την περίεργη διαδικασία που επιλέγουν αποκαλύπτουν, και στην περίπτωση αυτή, τη βαθιά κρίση πολιτικού προσανατολισμού του ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο.

»Λυπάμαι διότι αντί να ακολουθήσουν το δρόμο ανάδειξης όλης της αλήθειας, που την απαιτεί και το λαϊκό αίσθημα και η Δικαιοσύνη, οδηγούν -σε περίεργη σύμπνοια με τη ΝΔ- την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε πρωτοφανή μεθόδευση, επιδιώκοντας, μέσω της επιλεκτικής στοχοποίησης μου, μια βολική 'αλήθεια' για ορατές πλέον πολιτικές σκοπιμότητες.
»Τόσο επί της ουσίας, όσο και για τα περί 'μαύρου χρήματος' χτύπησαν λάθος πόρτα. Είμαι έτοιμος μέσα από την όποια κοινοβουλευτική διαδικασία να συμβάλλω ενεργά για την ανάδειξη όλης της αλήθειας. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ανακινήθηκε η υπόθεση των υποβρυχίων από την Γερμανική και την Ελληνική Δικαιοσύνη η θέση μου ήταν: Όλα στο φως, πλήρης διαφάνεια παντού, ώστε ο λαός μας να μάθει όλη την αλήθεια.
»Έτσι θα δοθούν αποστομωτικές απαντήσεις και απέναντι στις επιθέσεις λάσπης και ψεύδους, αλλά και στο κατασκευασμένο κλίμα από μεμονωμένα 'βαποράκια' της ενημέρωσης. Είναι χρέος μου να υπερασπιστώ και την προσωπική πορεία και προσφορά μου, αλλά και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.
»Δηλώνω για μία ακόμη φορά υπερήφανος για τη σύμβαση συμπαραγωγής των νέων υποβρυχίων και τη μεταφορά της τεχνολογίας τους στην Ελλάδα, που διασφαλίζουν για το Πολεμικό Ναυτικό το στρατηγικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο».
Πηγή: Ποντίκι

11 σχόλια:

  1. Αφού κύριε Άκη (όνομα κι αυτό...πότε θα μεγαλώσει ;), χτύπησαν "λάθος πόρτα", δείξε τους την σωστή. Κάτι θα ξέρεις. Αν όμως ξέρεις και την σωστή (αφού ξέρεις την λάθος), τότε είσαι πάλι εκτεθειμένος, που σιωπούσες. Εξάλλου, αφού η θέση σου είναι: "Όλα στο φως", άρα και καθαρός, τι φοβάσαι ; Θα παραπεμθείς και εκεί θα αποδείξεις όσα περί αθωότητός σου ισχυρίζεσαι. Αλλά χμ... πως γίνεται να θυμάμαι κάτι "HOTELS 4 SEASONS" εκεί στο Παρίσι με κόστος βραδιάς δωματίου πάνω από 1.000.000 δρχ. δεν μου κάθεται. Και είναι σαν το ψαροκόκαλο που δεν βγαίνει, όταν θυμάμαι ότι δήλωνες και σοσιαλιστής. Αν ζούνε έτσι οι σοσιαλιστές θα γίνουμε όλοι και θα ορφανέψουν όλα τα κόμματα. Και αν σε βρήκαν σαν αποδιοπομπαίο τράγο στο κόμμα σου, έτσι είναι η ζωή. Τον ΤΡΑΓΟ τον χρησιμοποιούν όσο θέλουν για γονιμοποίηση, όμως στο τέλος τον ΣΦΑΖΟΥΝ !
    Κύριε Άκη, καλά ξεμπερδέματα, αφού έμπλεξες στα μεγαλεία και στα αξιώματα. Κάτι θα πρέπει να πληρώσεις για τις παλιές καλές ημέρες. Εμείς ο απλός λαός, μια ζωή είμασταν μεροδούλι -μεροφάι και δεν έχουμε αυτά τα προβλήματα που έχεις εσύ. έχουμε μόνο την επιβίωση. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Γι αυτό εσύ δεν μπορείς να πείς με προτεταμένα τα χέρια ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, αφού εξουσία ήσουν και σύ και την υπηρέτησες πιστά.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άκης είναι ο καλύτερος υπουργός άμυνας που είχε η Ελλάδα. Ρωτήστε και τους στρατιωτικούς.

    Αν τον κυνηγάνε σήμερα είναι γιατι τόλμησε να παίξει και με Ρωσσία γεωπολιτικά. Οι Αμερικάνοι δεν τα ξεχνάνε αυτά. Και βολεύει μια χαρά πασοκ και νδ ότι βρήκανε αποδιοπομπαίο τράγο. Ο γάμος του είχε 17 άτομα.
    Έπρεπε να το είχε διαλύσει το πασοκ το 96. Λάθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδω εχουμε βεβαιωμενες μιζες απο την Γερμανικη δικαιοσυνη ,τα ολα στο φως ειναι σαν το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο ,ενω προκειται για χταποδι ,τα ολα στο φως δεν λεει τιποτα σε εναν τυφλο , αποδειξη οτι προχωραμε σε προκαταρτικη εξεταση ,και οχι σε ανακριτικη ,οι γκανγκστερς οι μαφιοζοι θελουν τους αδιαφθορους τους ,οσο δεν μειωνονται τα χρεη των κομματων ,οσω λειτουργει το σταλινικο εκτρωμα ΚΚΕ ΑΕ τιποτα δεν εχουν καταλαβει ,οσο ενας εφοριακος αρπαζει 2.000.000 ευρω και απλος μπαινει σε αργια για να περασει ΕΔΕ και οχι φυλακη μια απο τα ιδια ,θα πληρωνουμαι 20.000.000 ενοικια για κτιρια και θα εισπραττουμε αντι 20.000.000 μισθωμα 1.000.000 ,θα πληρωνουμε εκατομμυρια σε τηλεφωνα ,κουρτινες ,και λιαρ τσετ για μετακινησεις χονδρων ατομων ,οσο υπαρχουν βολευτες που περνουν και συνταξη , κτλ κτλ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια του κλεφτη,δυό του κλέφτη...τρείς και αγία τριάδα..εξάλλου το λέει και η ρήση ο βηχας ο ερωτας και τα λεφτα δεν κρύβονται.Το μόνο που έμεινε να δούμε είναι ο βήχας...τα άλλα τα φάγαμε στην μάπα.Απο την Θεσσαλονίκη Α.Λ.(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα δημοσίευμα στήν εφημερίδα "δημοκρατία"ΤΡΙΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

    "Τό κύκλωμα τής Siemens γνώριζε(από πρίν)γιά τίς φωτιές τής Ηλείας!
    Κείμενο-σοκ (από τόν Αυγουστο τού 2007),τρείς ημέρες μετά τήν προκήριξη τών εθνικών εκλογών τής 16ης Σεπτεμβρίου
    Intelligence Report
    "Έπεσε σ΄την παγίδα τους καί τώρα αρχίζουν τά ζόρια.Άς ετοιμαστεί γιά έναν μήνα-κόλαση,μέ φωτιές καί τρομακτικά κτυπήματα-άσε πού μπορεί νά πέσουν αεροπλάνα καί ελικόπτερα.Τήν πάτησε.Ακόμη κι άν κερδίσει τίς εκλογές,η νίκη του θά είναι οριακή".
    . . . . . . . . . . . . . . . . .
    Αυτό τό απόσπασμα τής εφημερίδας καί όλα όσα συμβαίνουν στήν πατρίδα μας Ελλάδα,μέ τά άνεργα ελληνόπουλα,πού δέν μπορούν νά δημιουργήσουν οικογένεια-κανονική γενοκτονία τών Ελλήνων-μού ηλθε στό νού η επανάσταση τού 1843:
    Γύρω από τόν ελληνικό θρόνο είχαν συγκεντρωθεί κ ό λ α κ ε ς καί
    π ρ ο δ ό τ ε ς οι οποίοι από κοινού μέ τά Β α υ α ρ ι κ ά στρατεύματα ξεκοκκάλιζαν τό ένα τρίτο ολοκλήρου τού κρατικού προυπολογισμού.Οκ αγωνιστές τού '21,ο ελληνικός λαός καί κάθε εργαζόμενος άνθρωπος στόν τόπο τούτο,αντιμετώπιζε τήν έ φ ο δ ο
    Βαυαρικών ορδών τήν περιφρόνηση τών αρχών καί τή β α ρ ι ά
    φ ο ρ ο λ ο γ ί α.(Τό 1833 300 αγωνιστές έρχονται στό Ναύπλιο (πούσαι μωρέ Νικηταρά...)καί ζητούν ψ ω μ ί γιατί π ε ι ν ά ν ε.
    Οι Βαυαροί τούς χ τ υ π ο ύ ν αλύπητα...οι παλληκαράδες Βαυαροί πιάστηκαν αρκετοί αιχμάλωτοι από τούς αγωνιστές τής αντίστασης καί τούς πουλούσαν στό Κράτος ένα τάλληρο τόν ένα!
    Η Επανάσταση τού 1843 παρουσίασε τόν ελληνικό λαό καί τό στρατό αδελφωμένο,σά νά ήτανε πανηγύρι:
    Καί ο Καλλέργης ζήτησε Σύνταγμα!
    Ο Μακρυγιάννης λέει στόν ΌΘΩΝΑ:
    " . . .Ποτέ δικαιοσύνην δέν είδαμεν κι'όλο εμφύλιους πολέμους καί σκοτωμούς .Χάθηκαν δι'αυτά τά καλύτερα παλληκάρια κι'έπαθε καί παθαίνει η π α τ ρ ί δ α όσα δέν έπαθε από τούς Τούρκους.Δέν μπρορέσαμε νά ι δ ο ύ μ ε κυβέρνησιν από δ ι ι ο ύ ς μας . . . "καί μέ ένα μολύβι στό χέρι γράφει τά ονόματα τών Υπουργών!
    Πρωθυπουργός Ανδρέας Μεταξάς
    Υπουργός Εξωτερικών-Στρατιωτικών,Ανδρέας Λόντος
    Ναυτικών,Κωνσταντίνος Κανάρης
    Δικαιοσύνης,Λέοντας Μελάς . . . .
    αλλά τό πικρό ποτήρι, γιά τόν Ηγεμόνα Όθωνα καί τούς παλιανθρώπους πού τόν περιτριγύριζαν΄,δέν ήταν μόνο τό "Σύνταγμα",αλλά και τό δύο Διατάγματα πού υποχρεώθηκε νά υπογράψει.Τό ένα καθιέρωνε τήν 3η Σεπτεμβρίου 1843,ως "εθνική εορτή"καί τό άλλο ζητούσε να απονείμει ευχαριστίες καί έπαινο στόν συνταγματάρχη Δημήτριο Καλλέργη!καί σέ όλους τούς αξιωματικούς καί οπλίτες γιά τήν "ευταξίαν καί ασφάλειαν ήν συνετήρησαν εις τά συμβάντα τής παρούσης ημέρας".
    Ένας ξεσκονιστής τού θρόνου,ο Αναστάσης Λόντος,μέ έκδηλη τήν ταραχή του,είπε:"Αυτά τά διατάγματα αποτελούν ύβριν κατά τού βασιλέως!"
    Ο συνταγματάρχης Σπυρομήλιος μέ γυμνό σπαθί τού απαντά:"Θά σέ τρυπήσω κ α ν ά γ ι α πού μούγινες συνήγορος τού βασιλιά κατά τού
    έ θ ν ο υ ς"!
    Οι περιστοιχίζοντες τόν βασιλιά Γκράφ,Σπίρτς,Χ έ τ ς,Χ ί τ ς-όπως βλέπετε όλα . . .ελληνικώτατα ονόματα!-τόν συμβούλεψαν νά μήν υπογράψει.
    Πλακώνουν καί οι μεγάλες δυνάμεις μέ τούς πρεσβευτές τους!Δέν θά υπογράψε ο μεγαλειότατος γιατί η Αγγλία καί η Γαλλία τόν υποστηρίζουν,διότι τρέμουν στήν
    ι δ έ α πώς μπορούσε στήν Ελλάδα νά φυσήξει άνεμος ελευθερίας καί δημοκρατίας!
    Όμως ο συνταγματάρχης Καλλέργης,δίνει προθεσμία 15 λεπτών νά υπογραφούν τά διατάγματα,άλλως θα βομβαρδίσει τά α ν ά κ τ ο ρ α.Οι πρεσβευτές σωπαίνουν καί . . .έκαναν σύσταση!στό βασιλιά νά υπογράψει τά διατάγματα.Καί πικραμένος λέει:
    "Εγκατέλιπον πάσας μου τάς προνομίας,δέν είμαι πλέον βασιλεύς ,μοί επέβαλον υπουργούς καί σύγκλησιν Ενικής Συνελεύσεως,καί Σ ύ ν τ α γ μ α,καί αφού ο στρατός έπαυσε νά υπακούει εμοί,παριέστην είς θέσιν νά ερωτήσω εμ'αυτόν άν ώφειλον να διατητήσω τό στέμμα ή νά παραιτηθώ".Κατεταράχτηκαν όλοι οι Ηγεμόνες τής τότε εποχής,Τσάρος Ρωσίας,Αυστρίας,Πρωσίας....κ.ά.
    Φόβος καί τρόμος!
    Άς γίνει καί τώρα!
    Εφαρμογή τού Υπερτάτους Νόμου!
    Τού Ελληνικού Συντάγματος!
    ΕΊΘΕ!

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Από τον Ακη ξεκινήσαμε στον Οθωνα καταλήξαμε...όπως λέμε από την Πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα κλπ. Οι Γερμανοί τα κουκουλώσανε με τη Ζήμενς, προστάτευσαν τους δικούς τους, γερμανούς και Ελληνες Χριστοφοράκους. Εμεις (δηλαδή Αυτοί)προστατεύουμε καποιους (ποινή-χάδι στον κ. Μαντέλη, ανέγγιχτος ο κ Τσουκατος)Κατι ξέρει φαίνεται ο ανώνυμος 9.47 για το τι Υ/Αμυνας ήταν ο Τσοχατζόπουλος. Απλώς ο Τσοχατζόπουλος ήταν απρόσεκτος και μπήκε μόνος του στη θέση του αποδοπομπιαίου τράγου. Αυτό όμως δεν είναι λόγος εμείς να ΄ξεχάσουμε ότι η διαφθορά είναι πολύ ευρύτερη και δεν περιορίζεται σε ένα άτομο. Διότι αυτή την παγίδα στήνουν. Και ξαναλέω: Αυτά που γίνονται τώρα, αν΄ή όταν κατανοηθούν (διότι πολλά τα ξέρουμε από τις εφημερίδες αλλά δεν τα προσέχουμε)όταν λοιπόν τα προσέξουμε θα φρίξουμε.Με τη βλακεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ;
    ΠΟΥ;
    ΚΕΙΤΑΙ;
    ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ,ΚΑΊ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΈΝ ΘΆ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΏΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ!
    ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΊΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΕΣ,ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΆ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΌΜΩΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ,ΠΕΠΕΡΑΚΙ...ΓΙΑ ΝΆΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ!
    ΑΝΤΙ ΝΆ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΠΟΥ ΊΣΩΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!. . .
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ"ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΚΑΊ ΔΕΝ ΑΦΉΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ζ"ΠΝΕΥΜΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ!
    ΠΡΟΤΙΜΆΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΆ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΝΆ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!
    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ,ΕΠΛΑΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ!
    ΨΥΧΗ ΘΕΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ,ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΌΠΟΝΟΣ ΚΑΊ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΉΝ ΓΝΩΣΗ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΡΗΣΚΟΛΥΠΤΟΣ,ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΈΞΥΠΝΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΏΝ ΑΓΟΡΩΝ-ΟΛΙΓΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΤΕΡΙΣΤΕΣ!ΠΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΗΤΕΣ!
    ΝΕΟΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΊ ΑΓΟΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ "ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ",ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    (ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕΚΙΤΡΙΝΟΙ)!
    ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΒΡΕ ΟΡΘΙΟΙ!
    ΓΙΑ ΤΆ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΆ ΑΝΕΡΓΑ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;
    ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο Χ Ρ Ο Ν Ο Σ!


    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύβιε, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απαράλλαχτη επαναλαμβάνεται η ιστορία...

    Εφαρμογή του Συντάγματος.

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ ΄΄ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ΄΄ ...
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ: ''ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ΄΄ !!!

    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεμέλιο του πολιτεύματος, είναι η λαική κυριαρχία. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
    "Η τήρηση του Συντάγματος, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, δικαιουμένων και υποχρεουμένων εις την δια παντός μέσου αντίστασιν κατά οιουδήποτε επιχειρούντος την βιαίαν κατάλυσιν αυτού. " (αρ. 120)
    Το Σύνταγμα, δίνει στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να το υπερασπιστεί.
    Η εφαρμογή του αρχίζει από εκεί.
    Η μάλλον πρώτα, από τον αυτοσεβασμό του καθενός και αλλήλων. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι ρε γαμώτο, γιατί το έκανες αυτό Ελίνα; Δεν έχω πει ότι όποιος κάνει αναφορά σε αυτό το Άρθρο τυγχάνει εγγραφής στα μαύρα βιβλία;

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.