14/4/11

Επίθεση στο Νομπελίστα James D. Watson στο Πανεπιστήμιο Πατρών -


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα νεαρών εισέβαλε στο χώροπου πραγματοποιείται το 12ο συνέδριο χημείας και ένας νεαρός με κουκούλα στο πρόσωπο ανέβηκε στο βήμα την ώρα που μιλούσε ο βραβευμένος με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας καθηγητής James D. Watson, κρατώντας ένα κοντάρι.
Ο νεαρός προσπάθησε να επιτεθεί στον καθηγητή. Στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν, δυο καθηγητές του πανεπιστημίου τραυματίστηκαν ελαφρά στο χέρι και το κεφάλι.
Το επεισόδιο έληξε μετά την αποχώρηση των διαδηλωτών. Στο σημείο έσπευσε και η Ασφάλεια Πάτρας με επικεφαλής το Διευθυντή της υπηρεσίας.
newsplus.gr

59 σχόλια:

  1. χεστηκε πανω του το κουμουνι. χι χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επιτιθεμενος στον πρωτοπορο γενετιστη της Διπλης Ελικας του DNA
    μαλλον θα ητανε καποιος απο τους φανατικους των παραεκκλησιαστικων οργανωσεων.Εδω δεν προκειται μονο για αφρονα ανθρωπο αλλα και για γελοιο διοτι αλλο ανακαλυπτω το 1963 την διπλη ελικα και αλλο τι χρηση κανω επανω σε αυτο.Διοτι η διπλη ελικα ...προυπηρχε του Γουατσον για
    2-3 δισεκατομμυρια χρονια και δεν την ...κατασκευασε ο Γουατσον!!!
    Αυτο θυμιζει καποιον που χτυπαει το σαμαρι γιατι ειναι εκτος οπτικου πεδιου της τυφλας του το γαιδουρι.Και αυτα μονο αφρονες φανατικοι της εκκλησιας μπορουν να κανουν.τωρα το τι μηνυμα περασε τα συνορα μας για το τι ειμαστε αυτο ειναι αλλη τεραστια επισης σελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διοτι αλλο ανακαλυπτω το 1963 την διπλη ελικα και αλλο τι χρηση κανω επανω σε αυτο.Διοτι η διπλη ελικα ...προυπηρχε του Γουατσον για
    2-3 δισεκατομμυρια χρονια και δεν την ...κατασκευασε ο Γουατσον!!!

    ----------------------------

    Ήθελα να ήξερα την δική σου την "έλικα" ποιος την ρεγουλάρει ρε φίλε;;

    Από που και ως που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα;

    Δεν χάνεις την ευκαιρία να δυσφημείς για το κάθε τι την Εκκλησία και την Ελλάδα;;

    Ήρθε το "ιερό τέρας" στην Ελλάδα! Και τι θα πουν οι ξένοι για τους "Κάφρους" τους Έλληνες!
    Συνεχώς στην υποτίμηση μας έχεις...

    Τουλάχιστον εδώ, δεν έχει μπει κανένας ακόμη σε κάποιο σχολείο για να σκοτώσει 12 ανθρώπους, όπως στις χώρες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζώα. Ντρέπομαι που υπάρχουν στην κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14 Απριλίου 2011 8:28 μ.μ.
    pesta pesta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντρέπομαι και γω για αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου. Αλλά περισσότερο ντρέπομαι για όλους εμάς που αφήνουμε να συμβαίνουν. Δεν νομίζετε ότι ο καιρός ήλθε για να ξεκαθαρίσουμε την κόπρο; Ως πότε θα αφήνουμε την βρώμα αυτή να μαγαρίζει την πατρίδα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε αχαρακτήριστε Αρχέλαε δεν τον βλέπεις τον άπλυτο ότι κρατούσε αναρχική σημαία!ΑΚ!πως το λένε δηλαδή;!έλεος με την κάθε παπαριά!αρκεί να πετάξεις το δηλητήριο κι ας ξέρεις ότι είναι ψέμα!πες πες κάτι θα πιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η καφρίλα παει σύννεφο σε αυτήν τη χώρα: από τους ηλίθιους που μπούκαραν στο αμφιθέατρο, μέχρι τον κομπλεξικό που κανει σχόλια μετα βεβαιότητος εναντίον της Εκκλησίας στηριζόμενος αυθαίρετα σε μια υπόθεσή του "οτι ΜΑΛΛΟΝ ήταν της εκκλησίας" ο δράστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "..μαλλον θα ητανε καποιος απο τους φανατικους των παραεκκλησιαστικων οργανωσεων"

    Τα στραβά του δεν τα βλέπει ο Αρχέλας.
    Να "χτυπήσει" όμως την Εκκλησία και έμμεσα τον Χριστιανισμό δεν καθυστερεί καθόλου....


    "Κατά την ομιλία του διακεκριμένου γενετιστή Watson στο 12ο Συνέδριο Ιατρικής Χημείας στο πανεπιστήμιο Πατρών, ομάδα αναρχικών εισέβαλλε στην αίθουσα και επιχείρησε να ανοίξει πανό. Ένας κουκουλοφόρος μάλιστα προσπάθησε “μαινόμενος” να επιτεθεί στον καθηγητή Watson με ρόπαλο! Ευτυχώς κάποιοι φοιτητές επενέβησαν άμεσα και οι… αντιεξουσιαστές εισέπραξαν για μία ακόμη φορά τις φάπες τους. Εκδιώχθηκαν μάλιστα κακήν -κακώς από την αίθουσα, παρατώντας τα πανό και τα διάφορα εγκληματικά τους σύνεργα.

    Ο νομπελίστας καθηγητής James Watson είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε την διπλή έλικα του DNA. Η φύση της ανακάλυψής του και οι δηλώσεις του περί “ανισότητας των φυλών” (“οι αφρικανοί είναι λιγότερο έξυπνοι από τους δυτικούς” κλπ…) οδήγησε τη δήθεν επιστημονική κοινότητα που κυριαρχεί διεθνώς να τον θέσει στο περιθώριο.

    Στο ζήτημα έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως με άρθρα μας. Το γεγονός που συνέβη στο πανεπιστήμιο Πατρών όμως ήταν το αποκορύφωμα. Από το σχετικό βίντεο προκύπτουν δύο συμπεράσματα: α) πως οι περίφημοι αντιεξουσιαστές είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες και οι όποιες παρεμβάσεις τους κάνουν ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού να γελάνε και β) είναι μεγάλες κότες και καρπαζοεισπράκτορες και όπου πάνε να πουλήσουν τσαμπουκά χωρίς τη συνοδεία ΜΑΤ (βλέπε Κερατέα, πανεπιστήμιο Πατρών) τρώνε ξύλο και γελοιοποιούνται από απλούς Έλληνες πολίτες. Περαστικά τους"


    Ο άϋπνος Φρουρός της ισραελο-Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ Αρχέλα σε πήρανε χαμπάρι κι άλλοι.
    Και μετά μου λες για δε σου γράφω. Άλλαξε ψευδόνομα και διεύθυνση στα γρήγορα μην έρθουν οι αναρχικοί στο σπίτι σου.

    Ο ξανα-άϋπνος Φρουρός της ισραελο-Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με κουκούλα λοιπόν το παλλουκάρι... και όλοι οι συνειρμοί δικοί σας.Αν και υπάρχει;;; ενας νόμος για τους κουκουλοφόρους ή μήπως καταργήθηκε;;; αν όχι να παραπεμφθεί ο αστυνομικός δντής που δεν έπραξε το καθήκον του...Κωλοχανείον η ελλάς.Απο την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησι του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιος διαβασει προσεκτικα τι εγραψα θα αντιληφθει σε ποιους αναφερομαι.Αναφερομαι σε αυτα τα "παιδια" του κατηχητικου που πηραν την πρωτη τους γνωρημια με την ζωη απο τον αγαμο και ανωμαλο κατηχητη τους.Αναφερομαι σε αυτες τις "παρθενες" με τα μαλια κοτσο σαν την γνωστη λεγαμενη που αντι να δουν την ομορφια γυρω τους αυτες ερωτευθηκαν τις εικονες και τον δεσποτη και εμισησαν την επαφη με το αλλο φυλο.Αναφερομαι σε ανθρωπους-κοπιες των δολοφονων Ελληνων και της Ελληνιδας Φιλοσοφου Υπατιας.Αναφερομαι σε οτι φανατισμενο προσπαθει να ποδηγετησει ακομα την ανθρωποτητα και να την γυρισει στην αβυσσιακη κατασταση του Μεσαιωνα.Δεν αναφερθηκα και ουτε θα αναφερθω ποτε στο "Εκκλησιασμα" που ειναι ολοι μαζι οι απλοι ανθρωποι που ειναι σεβαστο να πιστευουν ο'τι Υπερτατο νομιζουν οτι καλυπτει τις αναγκες της Ψυχης τους.Νομιζω οτι εγινα κατανοητος τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν ειναι αναρχισμός αλλα εξτρεμισμός
    εχει τεράστια διάφορα

    αυτη είναι εξτρεμιστές
    που καλύπτονται απο την κρατική προστασία και και γενικός
    την περίεργη κουλτούρα και πολιτισμική ελίτ....... που κυβερνάει τη χωρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτικές αναμνήσεις για τον καθηγητή από τη χώρα της δημοκρατίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 15 Απριλίου 2011 7:57 π.μ. ...σε αυτα τα "παιδια" του κατηχητικου που πηραν την πρωτη τους γνωρημια με την ζωη απο τον αγαμο και ανωμαλο κατηχητη τους...............τι σου κανανε οταν ησουν μικρο παιδι Aρχελαε ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 15 Απριλίου 2011 9:10 π.μ.

    Για σενα μιλαω και εσενα υποστηρηξα
    ανωριμε φιλε μου.Εμενα οι ερωτες μου και η "γνωριμια" μου με το ωραιο φυλο ξεκινησαν απο το ...Δημοτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    ...Εκτος από την (απαράδεκτη) επίθεση στον καθηγητή Γουάτσον έγινε και επίθεση στον υπουργό Λοβέρδο. Υπάρχει και σχετικό ρεπορτάζ. Νομιζω ότι το ιστολόγιο θα μπορούσε να ενδιαφερθεί. Εχει άλλη νοστιμιά και άλλο νόημα βεβαίως.
    Όσο για την επίθεση στον Γουάτσον: Πιστεύω ότι πρέπει να ξεχωρίζουμε το μέγεθοςκαι το έργο ενός ανθρώπου/επιστήμονα από τις απόψεις του. Το έργο μένει, ο άνθρωπος, εφήμερος, φεύγει. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι "μικρός" αλλά το έργο του σημαντικό. Η Φύση ή ο Θεός (ότι προτιμάει ο καθένας)δίνει συχνά μεγάλο μυαλό και μικρή ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι καλύτεροι διαφημιστές της Ελλάδος είναι οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καποτε φοιτητής στο ΑΠΘ γινόταν ενα διεθνές συνέδριο στο ολοκαίνουργιο αμφιθέατρο της Ιατρικής. Ηταν η παρθενική του χρήση. Μιλούσε στο βήμα ενας διάσημος αμερικανος θρύλος στο χώρο της επιστήμης. Καποια στιγμή ανοίγει η πόρτα, μπαίνει φουριόζα μια κυρία (μαλλον καθηγήτρια της ιατρικής) κρατώντας κόλλες στο χερι, γράφει στο τέτοιο της ολους τους συνέδρους (οι περισσότεροι ξένοι) του αμφιθεάτρου, διακόπτει με ανέδεια και ύφος τον ομιλητή, γυρίζει προς το πλήθος και λέει κοφτά ορθά οτι εχει "κλείσει" το αμφιθέτρο για εξετάσεις φοιτητών και πρέπει να τα μαζεύουμε και να φυγουμε. Μαλιστα εδειξε ενοχλημένη που της πηραμε την αίθουσα. Ο ομιλητής (απο το Πανεπιστημιο του Πρίνστον) εμεινε κοκκαλο. Οταν πεσαν πανω της οι αλλοι καθηγητες και την εβγαλαν έξω μετά πο λιγα λεπτά, επανήρθε και το χρώμα του ομιλητή και το εριξε απο ευγενεια μετά ο ανθρωπος στο χιούμορ. Η κλώσσα που τιναξε το συνέδριο στον αέρα δεν φορούσε κουκουλα, αλλά ήταν καθηγήτρια πανεπιστημιου (ιατρικής). Οταν οι δάσκαλοι είναι τέτοιοι τι περιμένετε να βγούν οι μαθητές?

    Οσο για τον φουκαρα Αρχέλαο, βλέπω οτι συνεχίζει να υπεραασπίζεται την απόψη του. Ακόμη και τετοιοι να ειναι οι παραεκκλησιαστικοί που λες, δεν αποτελεί το συγκεκριμένο επεισόδιο αφορμη για να ρίξεις τις μαλακίες σου και να μας δείξεις τα κομπλεξ σου. Είνα άσχετα πράγματα. Μαθε να είσαι αντικειμενικός και να ελέγχεις τις εμπάθειες σου και τα κομπλεξ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναφερομαι σε ανθρωπους-κοπιες των δολοφονων Ελληνων και της Ελληνιδας Φιλοσοφου Υπατιας.

    --------------------------

    Αυτό με την Υπατία παραξύνισε από την πολύ χρήση!
    Όμως, για απάντησε μου και εσύ, τι έγινε και με την άλλη την μορφωμένη κοπέλα που αποστόμωσε τους ειδωλολάτρες "φιλοσόφους" κατηγόρους της πριν την οδηγήσουν στον δήμιο αυτά τα "καλά παιδιά" του πνεύματος που τα υποστηρίζεις;

    Και εννοώ την Αγία και Μεγαλομάρτυρα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ!!

    Που μάλιστα την σκότωσαν με φριχτό τρόπο τουλάχιστον 200 χρόνια πριν την Υπατία;;;;;

    Δεν θα είναι η πρώτη φορά που σε ξεμπροστιάζω για την αντιχριστιανική σου προπαγάνδα που αποκαλύπτει και τα βαθύτερα "θρησκευτικά" σου κίνητρα.
    Που μου το έπαιζες και Ορθόδοξος χριστιανός όταν σε είχα ρωτήσει θεομπαίχτη!!

    Σου έγραψαν και οι προηγούμενοι σχολιαστές, σου έγραψα και εγώ, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, συνεχίζεις το "ποίημα".
    Κανείς δε συμφωνεί με τα έκτροπα, αλλά από που και ως που να κατηγορείς τους Χριστιανούς, όταν πρόκειται για αναρχικούς και πιθανόν άθεους;

    Οι απόψεις σου είναι μασονικές και σιωνιστικές. Είναι δε και βαθύτατα αντιδημοκρατικές όπως καταλαβαίνει κανείς από την προτίμηση σου στον ελιτισμό.
    Την πίστη σου σε ομάδες "φωτισμένες", σε "αριστοκρατίες" του πνεύματος και σε "πρωτοπόρους" του πολιτισμού!!
    Κλικαδόρος δηλαδή, οπαδός των εκλεκτών ομάδων!
    Οι "μάζες", δηλαδή εμείς όλοι, πρέπει είτε να πεθάνουμε ή να υποταχθούμε στους εκλεκτούς!!

    Α, ρε φτύσιμο που σου χρειάζεται Ιουδαιομασόνε νεοταξίτη!
    Εδώ είναι Ελλάδα, χώρα χριστιανική, μισάνθρωπε, μισέλληνα και μισοχριστιανέ!

    Ένα πράγμα βάλε καλά στο μυαλό σου εσύ και οι όμοιοί σου!
    Τον κώλο σας να βαράτε κάτω, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρχέλαε άντε πάνε σε κανα πηγάδι και πέσε μόνος σου φίλε.Δεν αξίζει να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου.

    Άσυλο δε θέλετε ρε παρατάξεις????Φάτε το όλο δικό σας.Εύχομαι να σας τα διαλύσουν όλα οι αναρχικοί μια μέρα και να μη σπουδάσετε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς Κύριον Αρχέλαο και λοιπών νέο παγανιστών . "Κύριοι" τέως κουκουεδοαναρχοψευτοκουλτουριαριδες νυν νεοπαγανιστές, ότι και να λέτε ότι λάσπη και να πετάξετε στην εκκλησία όσο χρήμα να πάρετε από το τις διάφορες στοές η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" είναι σχέση μάνας γιου .

    Γεώργιος Αθανασίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ιπποκρατικός Όρκος

    "Όμνυμι Απόλλωνα ιητρόν* καί Ασκληπιόν* καί Υγείαν* καί Πανάκειαν,καί θεούς πάντας τε καί πάσας,ίστορας ποιεύμενος,επιτελέα ποιήσειν κατά δύναμιν καί κρίσιν εμήν όρκον τόνδε καί ξυγγραφήν τήνδε. .

    Διατιτήμασί τε χρήσομαι επ'ωφελείη καμνόντων κατά δύναμιν καί κρίσιν εμήν,επί δηλήσει δέ καί αδικίη είρξειν.
    Ου δώσω δέ ουδέ φάρμακον ουδενί αιτηθείς θανάσιμον,ουδέ υφηγήσομαι ξυμβουλίην τοιήνδε,Ομοίως δέ ουδέ γυναικί πεσσόν φθόριον δώσω.
    Αγνώς δέ καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν . .

    Είς οικίας δέ οκόσας άν εσίω,εσελεύσομαι επ'ωφελείη καμνόντων,εκτός εών πάσης αδικίης εκουσίως καίφθορίης,τής τε άλλης καί αφροδισίων έργων επί τε γυναικείων σωμάτων καί ανθρώπων,ελευθέρων τε
    καί δ ο ύ λ ων.

    Ά δ'άν εν θεραπείη ή ίδω ή ακούσω ή καί άνευ θεραπηίης κατά βίον ανθρώπων,ά μή χρή ποτέ εκλαλέεσθαι έξω,σιγήσομαι,ά ρ ρ η τ α ηγεύμενος τά τοιαύτα.

    Όρκον,μέν ούν μοι τόνδε επιτελέα ποιέοντι καί μή ξυγχέοντι,είη επαύρασθαι καί βίον καί τέχνης δοξαζομένων παρά πάσιν ανθρώποις εις τόν αεί χρόνον,παραβαίνοντι δέ καί επιορκούντι,ταναντία τουτέων".
    {Πολυδ.Η' 106}.

    *Μήνυμα ηθικού μεγαλείου!
    Μήνυμα ανθρωπισμού!
    Κείμενο επαγγελματικής δεοντολογίας!Αντικαταστάθηκε σέ πολλές Ιατρικές Σχολές,γιά νά δικαιολογήσουν ιατρικές παραλήψεις καί ιατρικά "εγλήματα;",κατά τής ανθρωπότητας;
    Νέα Τάξη Πραγμάτων!Δέν θέλει νά ακούγεται η λέξις Ε Λ Λ Α Σ!
    Καί ο ελληνικός Πολιτισμός, πού αποκαλεί τήν ιατρική επιστήμη
    "θεική,Ιητρική".

    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ιπποκρατικό Όρκος
    στην νεολληνική.

    {Ορκίζομαι στόν Απόλλωνα τόν Θεραπευτή,καί στόν Ασκληπιό,καί στήν Υγεία,καί στήν Πανάκεια καί στούς θεούς καί τίς θεές όλες,αναγορύοντάς τους όλους σέ μάρτυρες καί κριτές μου ότι θά τηρήσω επακριβώς καί τελείως κατά τή δύναμη καί τήν κρίση μου τόν όρκο μου αυτόν καί τό γραπτό περιχόμενό του.
    Μέ τόν τρόπο τής ζωής μου καί μέ τό λειτούργημά μου θά αναλωθώ γιά νά ωφελώ(ανακουφίζω,θεραπεύω)σύμφωνα μέ τή δύναμη καί τήν κρίση μου τούς ασθενείς μου,θά εμποδίζω δέ τή φθορά τους-λόγω τής αρρώστιας-,αλλά καί τήν οποιαδήποτε τυχόν κακοποίησή τους.
    Δέν θά δώσω ποτέ,γιά κανένα λόγο καί σέ κανέναν,άν μού ζητηθή,θανατηφόρο φάρμακο,ούτε θά δώσω,έστω καί εμμέσως μέ υποβολή-ούτε γιά ευθανασία-,τέτοια συμβουλή.Επίσης,ποτέ δέν θά δώσω σε γυναίκα εκτρωτικό φάρμακο.

    Θα τ η ρ ή σ ω αγνό καί όσιο τόν βίον μου καί τό λειτούργημά μου...

    Σέ όποια σπίτια εισέλθω,θά εισέλθω πάντοτε γιά νά προσφέρω τίς ιατρικές μου υπηρεσίες στούς ασθενείς,κρατώντας τόν εαυτόν μου μακριά από εκούσια βλάβη ή φθορά τούς κάθε είδους,ιδιαιτέρως δέ σεξουαλικής επαφής είτε γναικών είτε ανδρών,ανεξαρτήτως άν ειναι ελεύθεροι ή δούλοι.
    Όσα,κατά τή διάρκεια τής θεραπείας ή καί όχι κατ'αυτήν ιδώ ή ακούσω,πού αφορούν τό βίο τών ανθρώπων καί πού δέν πρέπει νά λέγωνται έξω,θά τά κρατήσω βαθειά μέσα μου τηρώντας απόλυτη σιωπή,θεωρώντας τα ώς απόρρητα.
    Τηρώντας μέ θρησκευτική ευλάβεια καί τελείως τόν όρκο μου αυτόν,άς τύχω τών αγαθών επαίων καί τής υπολήψεως όλων τών ανθρώπων πάντοτε γιά τό βίο μου καί το λειτούργημά μου,εάν δέ τόν παραβώ καί επιορκήσω,νά τύχω τά αντίθετα από αυτά."
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ta M@L@... exoun kai ideologia nomizoun oti kati kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτή είναι η Αριστερά στήν Ελλάδα:

    Τραμπουκισμοί, τρομοκρατία, βία, δολοφονίες, κλείσιμο δρόμων, κλείσιμο λιμανιών, βεβηλώσεις πανεπιστημίων, κάψιμο μαγαζιών καί αυτοκινήτων, στήριξη στούς βολεμένους συνδικαλιστές του Δημοσίου, ξύλο σέ όσους διαφωνούν, συνεργασία μέ τήν Τουρκία, μεταφορά λαθρομεταναστών στό κέντρο της Αθήνας, υπονόμευση της πατρίδος, απεργίες, πορείες, ουρλιαχτά, μόλυνση μέ τίς βρωμοαφίσες τους καί τά συνθήματα, βολεμένοι καί πάμπλουτοι δηοσιογράφοι καί πολιτικοί πού δηλώνουν σοσιαλιστές καί πολλά άλλα.

    Τύφλα νά έχουν οι νεοναζί της Γερμανίας οι οποίοι κάνουν πολύ λιγώτερα.

    Κατά τά άλλα οι φασίστες είναι οι χρυσαυγίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τετοια περιστατικα στην χωρα που προσφερε τοσα στην Επιστημη και δημιουργησε την Δημοκρατια τετοια περσιτικα ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ (παρα τις κατακριτεες αποψεις του περι κατωτεροτητας των Αφρικανων που εχει εκρασει ο βραβευθεις Επιστημων εχει το δικαιωμα να εκραζει ελευθερα την αποψη του και μαλιστα σε Πανεπιστημιακο χωρο)
    @Οσοι κατακρινουν την Εκκλησια για υποκινηση του επισοδειου χωιρς μαλιστα να υπαρχουν εστω ενδειξεις που να στηριζουν αυτην την θεση (αναρχικος και μελος παεκλησιατικης οργανωσης ειναι το λιγοοτερο σχημα οξυμωορ)ας θυμουνται τι κατστροφες προκαλέσαν π.χ. οι αθεοι (καθοτι φανατικοι μαρξιστες-λεννινιστες ) οπαδοι του Πολ-Ποτ στην Καμποτζη την περιοδο 1975-1979...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προς αρχελαο


    βλεποντας το βιντεο δεν ηξερα με τι να φρικαρω...
    με τον αναρχικο η με εσενα και το ανθελληνικο,αντιχριστιανικο σου μισος...

    ψαχνεις να βρεις ευκαιρια,ακομα και αν δεν υπαρχει,για να βγαλεις το μισος σου και την χολη σου κατα της εκκλησιας...

    τι σχεση μπορει να εχει το πλυμενο εγκεφαλικα αναρχοπουλο με την εκκλησια μονο το δικο σου μυαλο,ποτισμενο απο μισος και προκαταληψη,μπορει να δει...

    αντι να παρομοιασεις τον φανατικο αναρχικο με τον γιωργακη παπανδρεου και την κολεγια του που τοσοι βια ασκουν κατα της χωρας μας και του λαου μας,αφηνεις υπονοουμενα κατα τον θρησκευομενων.

    αυτοι οι φανατικοι παραεκκλησιαστικοι ομως,εχουν το θαρρος να δειξουν το προσωπο τους και δεν κρυβονται πισω απο κουκουλες ουτε πισω απο ψευδονημα οπως εσυ...

    βγες λοιπον μπροστα και πες το ονομα σου,εχεις το θρασος να κανεις προπαγανδα και δεν εχεις το θαρρος να πεις το ονομα σου;

    αλλιως... τα ιδια με τον κουκολοφορο αναρχικο εισαι...

    μπραβο στον γεωργιο αθανασιου και στον απελλη για της απαντησεις τους

    αθανασιος αθανασοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και τι κερδίσανε οι "λεβέντες" αυτοί με ΄την επίθεση στον καθηγητή;
    Απλά, βάλανε μια ακόμα ρετσινιά ασυδοσίας για την Ελλάδα, για τα Πανεπιστήμια, για την νεολαία, για, για...
    Για να έρχονται μετά οι ξένοι και να μας λένε ότι χρειάζεται σκληρός κάνονας για να γίνουμε άνθρωποι.
    Αυτά βλέπουν, αυτά λένε και αυτοί.
    Αυτοδιαφημιστήκαμε πάλι, εξ΄αιτίας μιας ομάδας "παλληκαράδων". Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συνηθως οταν ειμαι απων για μεγαλο διαστημα απ' το Ινφογνωμων, παω πισω μερικα επισοδεια να δω τις "συνεχειες", και οποια εκπληξις σαγιαν Αρχελαε!
    Εν απουσια μου σε κανανε παλι ρομπα σαν κεινες που φοραει ο Ψινακης.
    Βεβαια εγω προσωπικα σ' εχω ξεβρακωσει επανειλλημενως αρχισαγιαν Αρχελαε (πρωην υβριστη των διαχειριστων του Ινφογνωμων και επικαλουμενε εισαγγελεις, τραμπουκε sterg/galia, φεροντας βεβαια και δυο-τρια αλλα ψευδωνυμα)αλλα εγω σε εχω απλοποιηση στο "Κοεν".
    Να μην ξανα-αναρτω τα λογια του δημοσιογραφου απ' την Ναζαρετ Τζοναθαν Κουκ για σας τους ελληνοφωνους σαγιανιμ και πλακωσουνε οι καθε λογης πολυχρωμοι "Δημοκριτοι" και μας τα ζαλισουνε.
    Αλλα τι καζουρα κι αυτη που επαθες ρε Χριστιανομαχε "εβραιοΑρχελαε";
    Πολυ πραμα ρε παιδι μου και το φχαριστηθηκα ιδιαιτερως που εδωσες εδαφος στον ΑΠΕΛΛΗ και στα 'χωσε χοντρα, τελεσιδικα και ανεπιστρεπτα.
    Σ' αφησε τσιτσιδο εν μεσω κωλ.μπ.ραδων!
    Αλλα οπως εχω επαναλαβει αυτοι ειστε εσεις οι εβραιοι και οι συνοδοιποροι σας.
    Δεν βγαινετε στο "δασος για κυνηγι" αλλα για "κατι αλλο" που σας αρεσει ιδιαιτερα.
    Διαβαζω επισης το σχολιο του
    15 Απριλίου 2011 9:10 π.μ. που υπονοει οτι πιθανως να ειχες καποιο "ατυχημα" στην Δημοτικη σου εκπαιδευση απο "κατηχητρια" με κοτσιδα.
    Μηπως ηταν καμουφλαρισμενος ο κοτσιδωτος Κουρακης του Συριζα την στιγμη που σε "κατηχουσε";
    Γιατι και οι Συριζαιοι εχει αποδειχθη οτι ειναι αξιοι Κατηχητες και Οδηγητες!
    Τελος παντων, νασαι καλα που μ' εκανες και ξεκαρδιστηκα στο γελιο τωρα ειδικα που ειμαι φρεσκοχωρισμενος.
    Τι να κανω;
    Την χωρισα γιατι δεν ηθελε να φοραη σουτιεν.

    Συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνεχεια

    Τα πηρα κι εγω και τα κοψα στα δυο. Να σου στειλω μισο* να το φορας στην κεφαλη μηπως σου ερθει καμια φωτιση και μας απαλλαξης απ την χοντροκομενη και ελεεινη εβραιοπροπαγανδα σου;
    Αχρειε!



    * Τα υπολοιπα πουλησε τα εξω απ' τα γραφεια της "ΙΚΘ"

    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 16 Απριλίου 2011 6:00 μ.μ.
    Αυτο ητο και το ζητουμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ωχ, ξαναήρθε ο Ομάδεον. Τα τσίγκινα σωβρακάκια γρήγορα. Ομάδεον πολύ μαγκίζεις τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αθανατοι φιλανθρωποι ελεημονες χριστιανοι τε και αριστεροι!
    Γιατι αρνειστε τις φυλετικες διακρισεις;
    Aφου υπαρχουν!
    Ο γουατσον και οι διαφορες μεθοδοι μετρησης IQ αυτο κανουν:
    Διαχωριζουν τους εξυπνους απο τους χαζους.
    Το θεμα ειναι:
    ειναι σιγουροι ολοι αυτοι που λενε οτι οι εξυπνοι ειναι oντως εξυπνοι και οι χαζοι οντως χαζοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε κοροιδα.Σε συμφωνια με την διαχειρηση γραφω για να ανεβουν οι διαφημισεις και μετα απολαμβανω πινοντας τον καφε μου διαβαζοντας τις μαλακιες που γραφετε και περνατε τον εαυτο σας για σχολιαστες.Πανω απο 10 τα θυματα που βοηθησαν στον προαναφερθεντα σκοπο.Καλα ρε καραγκιοζηδες θελετε
    και να μαθαινετε αφου ειστε σκουριασμενα κονσερβοκουτια.Ετσι γεννηθηκατε με προβληματικο DNA οπως εγραψε και αυτη η μεγαλη μορφη Ο Watson για εσας οτι εχετε κατωτερο DNA γιαυτο και ειστε αυτο που ειστε και για αυτο θα σας πηδανε μεχρι 13ης γεννεας.Αντε στην μοιρα σας δυστυχοι γυμνοσαλιαγκοι.Περιμενω και αλλα γιατι ειναι η ωρα του καφε μου.
    Σαλτημπαγκοι.Αυτη ειναι η μοιρα σας.Να σας πηδανε.Ακομα στην αρχη ειμαστε.Εχετε μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αρχελαε...

    καταρχας δεν μας εγραψες το ονομα σου...
    φοβασαι μην σε παρουν με τα γιαουρτια;

    για της διαφημισεις αδιαφορουμε.
    οσο για εσενα...

    αν αληθευει οτι σε αφηνει η διευθυνση να γραφεις τις υβρεις αυτες τοτε αποδεικνυεις τη καφρος και τη ξεπουλημενος εισαι.οσον αφορα το ποιος ειναι σαλτημπαγκος,καραγκιοζης,γυμνοσαλιαγκας και γραφει μαλακιες οπως λες,ασε,διοτι το κρινουν οσοι σε διαβαζουν...

    προς διαχειριση:

    πλακα,πλακα,μπορειται να μας πειται γιατι αφηνεται αυτες της βρισιες να αναρτονται;

    αθανασιος αθανασοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ότι είσαι μαλάκας για νέο μας το λες;
    Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αθανασιος αθανασοπουλος

    17 Απριλίου 2011 8:48 μ.μ.

    Αφου θελεις και το ονομα μου μια και γραφεις το "δικο" σου ,παρτο.
    Γεωργιος Γεωργοπουλος. Βρε αντε χασου απο εδω μεσα που ξεφυτρωσες γιατι σου θειξανε τις μαλ....ς που
    εχεις στον μεσαιωνικο σου εγκεφαλο.
    Και πολυ σου παει να σου απαντω σε τετοια σχολια που δεν με αφορουν.Αντε απο δω.Ξεχασα,παρε μαζι σου και τον αλλο μεγαλο "σχολιαστη" σαν και εσενα,τον απελι.Παω για καφε να απολαυσω το ...ξεκαπνισμα σου.Τον απελι αστον γεματο με καπνους.Αυτος δεν εχει ελπιδα... ξεκαπνισματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μετα απολαμβανω πινοντας τον καφε μου
    Περιμενω και αλλα γιατι ειναι η ωρα του καφε μου.
    Παω για καφε να απολαυσω το ...ξεκαπνισμα σου.Τον απελι αστον γεματο με καπνους.Αυτος δεν εχει ελπιδα... ξεκαπνισματος.

    18 Απριλίου 2011 9:08 π.μ.
    --------------------------

    Tι έγινε Αρχ@δια-λαε, συνέταιρος του Λουμίδη έγινες;

    Μωρή ανεπάγγελτη που@τρα, όλη την ημέρα στο κλαρί κάθεσαι και σε πληρώνει η Πρεσβεία;

    Α. να χαθείς υπόλειμα ανθρώπου!
    Αλλά δεν φταις εσύ....άλλοι φταίνε που σε αφήνουν και προκαλείς εις βάρος του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ειμαι λαμακας, ειμαι λαμακας, ειμαι λαμακας, ειμαι λαμακας, ειμαι λαμακας Χ 1000 φορές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τι εγινε γιωργακι;

    θυμωσες,θυμωσες;

    μεγαλη ιδεα δεν εχεις για τον εαυτο σου;

    θα μου πεις και να παω να χαθω λες και ειναι δικο σου το site;
    σου το χαρισε ο καλεντεριδης για να ξεθυμενεις τα νευρα σου,εεε...
    μην ταραζεσαι αγορι μου θα σκροπιστη ο καφες σου.

    υπεροπτη,θεωρεις οτι εισαι καλυτερος απο μενα για να μην καταδεχεσαι να μου απαντησεις,ομως κρινεσαι απο ολους καθε φορα που γραφεις,οπως ολοι μας φυσικα...

    πως δεν σε αφορουν τα σχολια μου,σε εσενα απευθυνονται οπως και τον περισσοτερων εδω μεσα...λες να μην ειχαμε καλυτερη δουλεια να κανουμε απο το να ασχολιομαστε μαζι σου;

    αλλα μας απασχολη η γραμη που περνας και η διαστρεβλωση που κανεις,αλλιως...δεν θα ασχολιομασταν με το ατομο σου.
    μεινε ομως με το δικιο που πιστευεις οτι εχεις αν σου κανει καλο.

    παντως,εσυ εισαι το ρεντικολο,διοτι ΕΣΥ ξεκινας και βριζεις και προσβαλεις τους αλλους εδω μεσα.

    περιεργο ομως που το ονομα που δινεις εχει την ιδια σειρα με το δικο μου...

    απο που εισαι ρε μεγαλε,να τα πουμε και απο κοντα;

    αθανασιος αθανασοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στην επιστήμη δεν παίρνουμε καδρόνια να χτυπάμε καθηγητές και συναδέλφους. Η επιστήμη είναι έρευνα και απόδειξη. Έτσι καθιερώνεται η θεωρία κάποιου ερευνητή. Όταν διαφωνείς με την επιστημονική άποψη κάποιου ερευνάς και προσπαθείς να αποδείξεις ότι η θεωρία του είναι λάθος. Όχι βία. Αυτό δεν είναι επιστήμη.
    Στα δικά μας τώρα:
    Παιδιά...
    Παύσατε πυρ!
    Γενικευμένη σύρραξη βλέπω.
    Αυτό κάνει κακό διότι διώχνει κόσμο. Ηρεμήστε.
    Πρέπει επιτέλους οι διαχειριστές να διώξουν 2-3 συγκεκριμένα άτομα που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα εδώ μέσα.
    2-3 είναι αυτοί που δημιουργούν επίτηδες φασαρίες είτε βρίζοντας άλλον σχολιαστή είτε έμμεσα με πονηρό τρόπο δημιουργούν συγκρούσεις.
    Είπαμε ελευθερία λόγου αλλά ε...ένα μέτρο χρειάζεται.
    Δραστικές λύσεις.
    Κάτι ακόμα. Ένα ερώτημα:
    Αυτή η εικόνα είναι μάλλον η πρέπουσα στο ιστολόγιο και πείραξε παλαιότερα τον Ακρίτα η αφιέρωση τραγουδιού (όχι στον ίδιο φυσικά) επειδή μιλούσε μέσα στους στίχους για μακακα.
    Να υποθέσω ότι οι σχολιασμοί σε αυτό θέμα είναι κλάσεις ανώτεροι από εκείνο το τραγούδι.
    Ακρίτα, σε παρακαλώ να διαβάσεις όλα τα παραπάνω σχόλια-πυρά μεταξύ σχολιαστών και να μου πεις πιο από τα δυο -τα σχόλια στο παρόν θέμα ή τα κωμικοσοαβαρό τραγούδι αφιερώση- ρίχνει το επίπεδο του ιστολογίου.
    Όπως βλέπεις τα λόγια κάποιων -μικρών μεν σε ηλικία- επιβεβαιώνονται στη πράξη ότι κι αν πεις.

    "Φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας»
    Θουκυδίδης. Επιτάφιος του Περικλή.

    Είναι κρίμα για το ιστολόγιο.
    Ότι θέλετε κάντε.


    Φιλικά,
    Θεόφραστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δώστε αμέσως και δωρεάν σκουφί και ενα βαζάκι βαζελίνη στον
    17 Απριλίου 2011 2:04 π.μ.

    Αρχέλα 18 Απριλίου 2011 2:06 μ.μ. αυτά να τα πεις στους ομοιδεάτες σου τους εβραίους.


    Ο άϋπνος Φρουρός της ισραελο-Πρεσβείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οσο θα υπαρχει ο οχλος των ανεγκεφαλων και αμορφωτων σχολιαστων εδω μεσα τοσο δεν μπορουν να συνεχιστουν τα σοβαρα σχολια.Δεν προκειται Θεοφραστε για αυτο που εννοεις.Η βασικη διαφορα ειναι οτι καποιοι μαχονται για να υπερισχυσει ο αναχρονισμος και η απομονωση της χωρας και κυριως εχει θιχθει η μετριοτητα τους...μπορει και σκοπιμα για να εκδηλωθουν τα συμπτωματα τους πληρως.Προκειται για ατομα με ανεπαρκειες και φανατισμενα και αυτη ειναι η διαφορα μαζι τους διοτι σαν προσωπα θα σκεφτοσουνα να τα πεις και μια καλημερα στην ζωη σου εξω και αυτο το ξερουν γιατι εχουν το γνωθι σεαυτον και οργιζονται για προσωπικα τους θεματα και οχι για οτιδηποτε αλλο.Εχει πειραχτει το "εγω" τους.Μελετω τις αντιδρασεις τους σαν τον βιολογο και επιβεβαιωνω οτι εχω μαθει μεχρι τωρα για την επιστημη συμπεριφορας και χειραγωγησης του οχλου .Ειναι συναρπαστικο κεφαλαιο της επιστημης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΤΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ

    <<>>.Και θα επιθυμουσα να συμπληρωσω τα ακολουθα που ειναι διαπιστωμενα απο μεγαλες ερευνες σε Executive Πανεπιστημιακα τμηματα Ψυχολογιας. Στη μάζα εντάσσεται ασυναίσθητα το άτομο από την ανάγκη του να αυτοπροσδιοριστεί και να νιώσει ότι κατέχει κοινωνική θέση. Επειδή η προσωπικότητά του με τις ορμές της έρχεται σε σύγκρουση με τις κοινωνικές απαιτήσεις και δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος και τον φόβο της μοναξιάς που του γεννά αυτή η σύγκρουση, δικαιολογεί τις κοινωνικές απαιτήσεις και ταυτίζεται με αυτές.
    Με τη μαζοποίηση των πολιτών το κοινωνικό σύστημα επιβιώνει και δεν ανατρέπεται. Κι όταν λέμε σύστημα, εννοούμε μια οργανωμένη κοινωνική δομή που στόχο έχει να μας ενώσει όλους σε μια μάζα υπό την κυριαρχία των ισχυρών του πλούτου, που δεν αναγνωρίζουν ούτε ηθική, ούτε δίκαιο, ούτε ανθρώπινες ανάγκες και συναισθήματα.
    Οι λίγοι υποψιασμένοι και σκεπτόμενοι χλευάζονται, περιθωριοποιούνται, και απομονώνονται , χωρίς να τους δίνεται βήμα να ακουστούν.
    Ο όχλος είναι κάτι διαφορετικό από τη μάζα.
    Εμπεριέχει το στοιχείο της ανεύθυνης επιθετικότητας και επικινδυνότητας χωρίς οργάνωση και λογική. Μέσα στον όχλο το άτομο χάνει την προσωπική ευθύνη και αφομοιώνεται από την ομάδα.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. sterg

    δεν θα ρωτησω σε ποιους σχολιαστες απευθυνεσαι περιγραφοντας τους ως ανεγκεφαλους,αμορφωτους που αγωνιζονται να υπερισχυσει ο αναχρονισμος και η απομονωση της χωρας.ξερω οτι επειδη εισαι σε αλλα μπλοκ του εξωτερικου δεν θα εχεις χρονο να απαντουσες.ελπιζω εκει να υπερασπιζεσαι τα δικαια της ελλαδας,οπως κανει ο ινφογνωμων.δεν ξερω ομως μεσα απο ποιο πρισμα τα υπερασπιζεσαι.το κειμενο που εγραψες θετει μεγαλο προβληματισμο.πριν ομως,πρεπει να πω τα εξης:
    κλικες σχολιαστων βλεπω και εδω.
    μια μεγαλη ειναι οι 12θειστες,που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη τους με τον ινφογνωμων.δεν αναρτωνται θρησκευτικα κειμενα εδω,ωστε να προκαλουνται τοσο.
    μια αλλη μεγαλη ειναι πραγματικα μορφωμενων ατομων που θελουν να βοηθησουν οπως νομιζουν καλυτερα με της γνωσεις τους.
    το προβλημα ειναι οτι η πολλη μορφωση παρασυρει,τους ιδιους και αλλους, και δημιουργει και μεγαλη ευθυνη.
    και εδω θα ερθω στο κειμενο σου.
    λες οποιος νομιζει τον εαυτο του καλυτερα πληροφορημενο να ανοιξει τις γνωσεις του στους αλλους χωρις ειρωνειες.πως να το κανουν αυτο οταν εσυ πρωτος απαξιωνεις και υποτιμας με τον τροπο σου;ακομα και ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ με τον οποιο ειμαι αντιθετος αξιζει σεβασμο ως ανθρωπος και αν θεωρεις οτι ο οποιοσδηποτε ειναι λαθος στης τοποθετησεις του η στον χαρακτηρα του,τον φερνεις κοντα σου με αγαπη στον συνανθρωπο οχι με γενικευμενη απαξιωση και ειρωνια.
    το γενικοτερο κειμενο σου με θλιβει διοτι δειχνει απιστευτη υπεροψια και ρατσισμο,θεωρωντας τον εαυτο σου ανωτερο που αφ υψηλου που καθεται και βλεπει κρινοντας αρνητικα τους αλλους,ως ημιτελεις και βιολογικες μονο υπαρξεις.
    βλεπεις αυτα ειναι τα προβληματα της μορφωσης.να παρεκτραπη καποιος
    και κοινος να καβαλησει το καλαμι.ομως ο μονος που μπορει να σταθει απο ψηλα και να μας κρινει ειναι ο θεος και σιγουρα δεν μας βλεπει ως βιολογος αλλα ως πατερας τα παιδια του.

    οσον αφορα το ψυχιατρικο κειμενο που ανερτησες τα λεει ολα...

    προωθει την αποκτηνωση του ανθρωπου εις βαρος του εξανθρωπισμου...

    δεν γνωριζεις εσυ που ξερεις τα πολλα,οτι τα οικονομικοπολιτικα κεντρα που προσπαθουν να ελεγχουν τους λαους ως δουλοπαροικους αν οχι σκλαβους,προσπαθουν να τους αποκτηνωσουν ωστε να τους ελεγχουν ευκολοτερα και να τους κατακλεβουν περισσοτερο;

    και αυτο το επιδιωκουν με πολλους τροπους:
    διασπαση της εθνικης συνειδησης δες βιβλια CDRSEE,1821 του σκαι,ρεπουση,δραγωνα κ.τ.λ.

    διασπαση θρησκευτικης πιστης,δες γενικευμενος αντικληρικαλισμος και αθεια που προωθειται και στην κοινωνια μας.

    γενικευμενη εκπορνευση της κοινωνιας και ειδικα των νεων που ειναι η καινουργια προς ελεγχο γενια.

    ειρηνη και συναδελφωση των λαων οπως αυτοι τον εννοουν,δες προωθουμενη ελληνοτουρκικη ψευτοφιλια,με παραδειγμα τους τουρκικες σειρες προς καμψη τον αντισασεων του ελληνικου λαου.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ πνευματικο και μορφωτικο ελεγχο τον πανεπιστημιων και τον απο εκει εκπορευομενων γνωσεων και φυτωριων μελλοντικων καθηγητων.

    ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ.ΠΛΕΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

    και εσυ καθεσαι και ριχνεις νερο στον μυλο τους προβαλοντας την προπαγανδα τους...
    μαζα,μαζοποιηση πολιτων και παει λεγοντας...

    sterg.αυτα επρεπε να θα καθεσαι να γραφεις οχι την λες σε αλλους αφ υψηλου,εν ηδη βιολογου.

    αθ.αθανασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αθ.αθανασ.

    19 Απριλίου 2011 9:56 π.μ.

    Σε γενικο πλανο διαπιστωνω οτι αυτα που θελησα να γραψω δεν διαφερουν και πολυ απο τις θεσεις που εξεφρασες.Η διαφορα των κειμενων μας βρισκεται οτι εσυ εκφραζεσαι οπως εγω εκφραζομουνα παλαιοτερα δηλαδη μονο με την "καρδια" μου και πολυ μικροτερο αντιληπτικο και πληροφοριακο φορτιο που ερμηνευει
    και την σημερινη πραγματικοτητα.
    Η πραγματικοτητα δυστυχως μας ξεπερναει συνεχεια και εμεις προσπαθουμε να την πλησιασωμε για να καταλαβωμε τι τελικα γινεται.
    Σαν συμπερασμα και για να σε βοηθησω στα σωστα ερωτηματικα που εξεθεσες.Δεν ειναι "υπεροψια" και η ζωη μου αν και κοινωνικη και υπευθυνη ειναι δοσμενη ταπεινα στην Πατριδα μας την Ελλαδα.Οταν γραφω κατι δεν επιτρεπεται να ειναι υποκειμενικο και οσο μπορω θελω να δινω την πραγματικοτητα και στο θεμα των ανθρωπων ακομη που αυτο ποναει το ξερω αλλα δεν τα εφευρισκω εγω,απλα ετσι ειναι.Και σε θεματα που αφορουν την φωλια-Πατριδα μας
    που ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθησωμε να συνεχισει να υπαρχει, ισως στο μελλον να με δεις μερικες φορες να εκφραστω κατα των κατοικων της χωρας μας.Θα ειναι λαθος σου να το ερμηνευσεις με αλλο τροπο πλην της οργης μου για τις ευθυνες που εχουν χιλιαδες απο αυτους τους ομοεθνεις μας για το πως καταντησαν αυτην την Χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. sterg

    δεν μπορω να ξερω τη εχεις στο νου,τη εικονες και νοηματα προσπαθεις να μεταδωσεις.καταλαβαινω απο αυτο που διαβαζω και σου λεω οτι κουβεντες σαν καποιες απο της δικες σου ακουσα και απο αλλους που τους εμαθαν να μισουν την χωρα.βλεπε νεοταξικους της αριστερας,κοινωνικα υποκειμενα της κλεπτοκρατιας απο πασοκ και νδ,παρασιτιζοντες αστους και ,και ,και,και...

    λογικο λοιπον να αντιδρασω σε οτι διαβαζω,διοτι ο χειροτερος ελεγχος ειναι αυτος του μυαλου,μεσω της πενας και αυτο αντιπαλευω.

    στον χωρο εργασιας,στον κοινωνικο μου περιγυρο,στην ενασχοληση μου με πολιτικους χωρους.

    δεν ξερω τη κανεις καθημερινα και υπερασπιζεις την χωρα,αν ειναι η εργασιακη σου θεση τετοια,η, η συνδικαλιστικη σου,η,εξωεργασιακη σου δραστηριοτητα.

    μπορει και να εισαι πιο ενεργος απο μενα,ισως και να μαχεσαι μονο μεσα διαδυκτιου.

    αυτο που ειναι ομως σιγουρο ειναι οτι για να σε ακουσει καποιος πρεπει να τον σεβαστεις ως ανθρωπο και ισως και να εχει την αναγκη σου να του δειξεις εναν αλλο δρομο.

    ας γραψουμε κειμενα που εξανθρωπιζουν το θηριο μεσα μας,το καλυτερο για ολους ειναι αυτο.

    α.αθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ""αυτο που ειναι ομως σιγουρο ειναι οτι για να σε ακουσει καποιος πρεπει να τον σεβαστεις ως ανθρωπο""
    α.αθ.
    19 Απριλίου 2011 4:06 μ.μ.

    Επειδη επιθυμω να σε σεβαστω θα σου απαντησω παρολο που ξεκινησες το σχολιο σου πολυ αρνητικα και με δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα που
    μπορουσαν να οδηγησουν στο να μη παρεις απαντηση.
    Αυτο περι σεβασμου θα πρεπει να ειναι παντοτε αμοιβαιο και απο εμενα παντα στην ευγενικη σταση του συνομιλητη μου εδω και στην ζωη μου υπαρχει μια αντιστοιχη σταση.Αυτο ομως δεν μπορει με κανενα τροπο να σημαινει οτι αν καποιος αραδιασει αρλουμπες και φανατισμους και επιχειρησεις με στοιχεια να τον βοηθησεις και αυτος απο εγωισμο σε βρισει δεν σημαινει οτι θα παραμεινει αναπαντητος ,με τον ιδιο τον δικο του τροπο.
    Διαφορετικα ουτε βελτιωση αντιληπτικη-πληροφοριακη θα υπαρξει
    θα μεινουμε ολοι σε ενα στειρο Εγω και πολλοι απο εμας θα αποχωρησουν απο το ιστολογιο αυτο και αυτο θα ειναι πολυ αδικο,δηλαδη να αποχωρουν καλοβολοι συνομιλητες απο εδω επειδη καποιοι,ελαχιστοι,βωμολοχουν και δεν εχουν και καμμια θεση να εκφερουν στα αναρτουμενα αρθρα.
    Ελπιζω να μη εχεις αντιρρηση στην αναγκαιοτητα στηρηξης αυτου του Ελληνικοτατου Ιστολογιου που καποιοι ανθρωποι εχουν αρρωστησει σε μια καρεκλα να μας βοηθησουν να εκφραστουμε σε μια δυσκολη ,σαν την σημερινη ,εποχη για την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 10.5

    λοιπον,για να το κλεισουμε το θεμα διοτι οι αλλοι εδω μεσα θα μας παρουν με τις λεμονοκουπες.

    φυσικα και εχεις δικαιωμα να απαντησεις σε καποιον που σε βριζει,ομως αυτο δεν συνεβει,στο 18 απρ.3,56 και 6,17,αυτος ο λογος που εγραψα.και δεν σε εψεξα οτι δεν σεβαστηκες εμενα.

    εγραψα το 19 απρ.4,06 για κλεισει το θεμα οχι για να σου επιτεθω.και να θεσω μια ορθοτερη μεθοδο διαλεκτικης και πιο αποτελεσματικη.

    απο τα γραπτα μου εχεις καταλαβει οτι ειμαι θιασωτης του ινφογνωμων.

    αρα

    καλη σου μερα

    χρονια πολλα

    και καλη Ανάσταση

    σε ολους

    φιλους και μη του ινφογνωμων


    α.αθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και ζησαμε εμεις καλα και εσεις καλυτερα.Καταρχας με βρισατε και οι δυο σας και αμεσα αλλα και εμμεσα( sterg και α.αθ.)και μετα τα βρηκατε σαν ελιτ που εισαστε επανω στα αποκαιδια.Αν κανετε κανενα Think Tank ελπιζω να παραδινετε μαθηματα και για ασχετους σαν του λογου μου.
    Να περνατε καλα και να σας βλεπωμε τακτικα.Μη μας εξαφανιστειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αρχελαε

    εμενα μου την ειπε ο sterg επειδη σε υπερασπιστηκα και λες οτι σε εβρισα;

    ευχαριστω πολυ...

    α.αθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ...επειδη σε υπερασπιστηκα και λες οτι σε εβρισα;ευχαριστω πολυ...
    α.αθαν.
    21 Απριλίου 2011 9:10 μ.μ.
    ------------------------
    Διαβασε τα πιο κατω που με ελουσες σε αγαστη συνεργασια με αλλους γελοιους που σε σιγονταρισαν με τα χαλασμενα βιολια τους σε μια ορχηστρα της συμφορας που σε αφορα και εσενα και επειδη καταλαβα οτι μαλλον δεν κανεις τον κοπο να ξαναδιαβασεις οσα γραφεις γιατι μαλλον θα ντρεπεσαι εγω για να σε ευχαριστησω μια και το ζητησες σου γραφω ενα "ευχαριστω" που...δεν με εβρισες.Και εις το εξης μη ξαναμπεις στα ποδια μου διοτι δεν επιθυμω συνομιλιες μαζι σου.Μιλα με τον δικο σου τον Sterg αν και αυτος πιστευω στο τελος θα σε χυμηξει τετοιος που δειχνεις.
    --------------------
    το δικο σου κειμενο

    1]αυτοι οι φανατικοι παραεκκλησιαστικοι ομως,εχουν το θαρρος να δειξουν το προσωπο τους και δεν κρυβονται πισω απο κουκουλες ουτε πισω απο ψευδονημα οπως εσυ...
    βγες λοιπον μπροστα και πες το ονομα σου,εχεις το θρασος να κανεις προπαγανδα και δεν εχεις το θαρρος να πεις το ονομα σου;(οπως το λες εσυ,αυτο θα εννοεις!!!!)
    αλλιως... τα ιδια με τον κουκολοφορο αναρχικο εισαι...
    2)μπραβο στον γεωργιο αθανασιου και στον απελλη για της απαντησεις τους
    αθανασιος αθανασοπουλος
    16 Απριλίου 2011 2:16 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 3.02

    ε, καλα δεν εχεις τον θεο σου...

    καλα εκτος τοπου και χρονου ζεις;δεν θυμασαι τη πρωτο ξεκινησες και ελεγες;
    εσυ πρεπει να διαβασεις παλι τη εγραψα και με ποια αφορμη.διαβασε παλι πως το ξεκινησες και πως οι περισοτεροι στην ειπανε.

    και μην παιρνεις επιλεκτικα τα γραπτα μου.δες και τη ειπα και με τον στεργ.

    και ασε της προοιδοποιησεις,δεν σε φοβαμαι.αν δω οτι πρεπει να λαβεις απαντηση ετσι θα πραξω.εξαλου εσυ δεν εχεις αναγκη,εισαι φιλος τους διαχειριστες,ετσι δεν ειπες;

    εσυ εισαι αυτος που με εβρισες και ολους οσους σου εναντιωθηκαν.

    αντε και καλη ανασταση .

    α.αθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. α.αθαν.
    22 Απριλίου 2011 8:01 μ.μ.
    "εσυ εισαι αυτος που με εβρισες και ολους οσους σου εναντιωθηκαν"

    Ηδη βλεπω σε νεωτερες αναρτησεις οτι αυτοι που μου "εναντιωθηκαν" οπως γραφεις σε εχουν ηδη σκυλοβρισει και εσενα και μη μου το παιζεις ομαδα με αυτους γιατι δεν γνωριζεις τιποτα καινουργιος εισαι στη πιατσα εδω.


    Και στο ξαναλεω
    "Και εις το εξης μη ξαναμπεις στα ποδια μου διοτι δεν επιθυμω συνομιλιες μαζι σου"
    Βγαλτα περα μονος σου με αυτους που ηδη σε σκυλοβρισαν ειναι οι ιδιοι που ολοι μαζι δηθεν μου με ...επιτεθηκατε.Δεν ξερετε που μπλεξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αρχελαε


    καλημερα!χριστος ανεστη!

    απαγοητευτικα απο την απαντηση σου.
    δεν πειραζει ομως εγω ειπα αυτο που ηθελα και κυριως επρεπε να πω...

    αλλη μια φορα δεν προσεξες τη εγραψα και απαντησες τα δικα σου...

    ας ειναι...αν και η απαντηση σου ηταν ανωριμη.


    στο δια ταυτα λοιπον.
    δεν ειμαι καινουργιος,διαβαζω χρονια τον ινφογνωμων.

    δεν γραφω για γινω φιλος με καποιους ουτε για να γινω κλικα και να με υποστηριξουν.

    ουτε γραφω επειδη δεν εχω κατι καλυτερο να κανω.

    τωρα αν καποιοι με σκυλοβρισαν οπως λες,αυτο δειχνει το επιπεδο τους και την αμορφωσια τους.
    εμενα ,προσωπικα δεν μπορουν να με αγγιξουν διοτι δεν εχω αδικο.

    δεν το παιζω ομαδα με κανενα,ουτε με ενδιαφερει να ενταχτω καπου για να νοιωσω καπως...

    ο λογος που γραφω ειναι για να βοηθησω στο ξεκαθαρισμα παρανοησεων και να υποστηριξω αυτα που αγαπω.

    δεν εχω αναγκη να επιβεβαιωθω απο εσας,τα κοινα θεματα θελω να βοηθησω.

    ουτε θα φοβηθω να γραψω κατι επειδη θα θικτουν καποιοι.

    καλη συνεχεια.

    Α.Αθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Α.Αθαν.

    25 Απριλίου 2011 1:27 μ.μ.

    Καλη συνεχεια και να προσεχεις τα ...μηχανακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.