1/6/11

Τί είναι αυτό που έρχεται στ' αλήθεια;

5 σχόλια:

  1. Η Ιστορία διδάσκει, η ιστορική μνήμη αποτελεί για ένα λαό αλλα και για κάθε πολίτη την πυξίδα.

    Κάποιοι νομίζουν ότι τουτο το κύμα στο πέρασμα του χρόνου θα φθίνει. Δεν διδάχτηκαν, λές και δεν ξέρουν πως όταν το δίκιο πνίγει τον Ελληνα γίνεται οργή -ξένοι κατακτητές, ντόπιοι λακέδες την δοκίμασαν καλά στο πετσί τους- και η οργή ανατροπή.

    Είτε πονά είτε όχι, η ηγεσία μας πολιτική και πολιτειακή γεννήθηκε σε πολιτικά εκτροφεία και όχι μέσα στο λαό.

    Θυμάμαι την κραυγή αγωνίας "ανοιχτείτε στο λαό" , την άλλη κραυγή "το καλό του λαού είανι και καλό του κόμματος", την προτροπή "να αναβαπτίζεσαι στην λαική εντολή", την συμβουλή "πάντα να επιστρέφεις στην λαική κρίση, πάντα να περνάς απο την κάμινο της".

    Κουβαλούμε πληγές,προδομένοι απο μέσα και έξω, αυτό δεν σημαίνει τίποτα

    Με την περηφάνεια του Ελληνα παίξατε κύριοι, γυρίστε πίσω να δείτε όσοι περιφρόνησαν τούτη την φυλή τι τέλος είχαν, έρχονται τα χειρότερα για σας.

    Βέβαια μην αυταπατάσθε, δεν θα παραδοθούν εύκολα, έχουν τους μηχανισμούς εκτροπής, σύντομα θα αναλάβουν δράση ίσως πάρουν παράταση, θα είναι όμως ανάσα λίγο πριν τον επιθανάτιο ρόγχο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ!!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΡΥΠΡΟΙΟΥΔΑΊΟΥΣ ΓΑΠ,ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΜΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GEORGE φιλαράκι μου , ξέχασες τον χειρότερο από όλους . Τον ενταφιαστή της κομματικής έκφρασης του πατριωτικού κινήματος , εξαπτέρυγο του Παπανδρέου και φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου , νομιμοποιητή του "συστήματος" και άρα και της ΣΙΑ στις ασύμμετρες επιχειρήσεις κατά της προηγούμενης κυβέρνησης , οργανικό στέλεχος στην συνεχιζόμενη καταστροφή της Ελλάδας , κύριο κύριο Καρατζαφέρη . Ξέρω ότι δεν το έκανες επίτηδες να τον παραλείψεις , παρόλο που για αυτόν έχουμε απτές αποδείξεις προδοτικής συμπεριφοράς , όπως και για το Μητσοτακέικο , σε αντίθεση με τον Σαμαρά , αλλά για αυτό είναι οι φίλοι . Να ξέρεις ότι ήταν χαρά μου να σε βοηθήσω .
    ΥΓ. Και ένα κουίζ. Ποιος είναι ο αρχηγός "πατριωτικού" , κόμματος , ο οποίος δήλωσε στον ρίαλ εφ-εμ και στον κύριο Χατζηνικολάου , ότι θα ήταν ανοιχτός σε κυβερνητικό συνασπισμό με Παπανδρέου , Μπακογιάννη , Κουβέλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ που φτάσαμε , θα βαφτιστούμε με φωτιά και ατσάλι . Ο θεός να μας δίνει δύναμη και φώτιση .

    Δόξα τω Θεώ .
    Ζήτω η Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο αυτό το διάστημα ο Ελληνικός Λαός αυτομαστιγώνεται,λόγω του ότι αντιλαμβάνεται και την δική ευθύνη στην τραγωδία μέσω της ανεύθυνης χρήσης του ύφιστου αγαθού που μας προσφέρει η Δημοκρατία,έστω και η νοθευμένη που έχουμε τόσα χρόνια,της ψήφου του.
    Πλέον όμως,αφού βλέπει ενάμιση χρόνο τώρα ότι είναι ο μόνος που πληρώνει όλη αυτή την ιστορία και μάλιστα άδικα και πάνω απ'όλα άνισα,ακόμη και παράλογα,έχει έρθει η φυσική αντίδραση για να υπενθυμίσει στους αλήτες και τους προδότες ποιός είναι το αφεντικό στη χώρα.
    Οι μαζικές συγκεντώσεις που παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φυσική και λογική εξέλιξη των πραγμάτων,τολμώ να πώ ότι η ψυχραιμία που επικρατεί μέχρι στιγμής αποτελεί ευχάριστη έκπληξη αλλά και μια τεράστια ευκαιρία που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσει το πολιτικό μας σύστημα,αν ενδιαφέρεται ακόμη για την τάξη στη χώρα.
    Είναι η στιγμή που πρέπει πάση θυσία να αφουγκραστούν τη βουλή του λαού,να την μετατρέψουν σε πολιτικές προτάσεις και ακολούθως να τις θέσουν στην κρίση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού,είτε μέσω Δημοψηφίσματος είτε μέσω Εθνικών Εκλογών.
    Σε αντίθετη περίπτωση,όσοι είχαν κάποτε την τιμή να κατέχουν την ιδιότητα του πολιτικού είναι καταδικασμένοι να νιώσουν την καυτή ανάσα ενός απελπισμένου και εξαγριωμένου λαού στο σβέρκο τους...

    ΥΓ
    Καλό και φρόνιμο είναι να κάτσουμε τώρα να σκεφτούμε όλοι τι θα γίνει ''αύριο'',εάν και εφόσον η χώρα μας πέσει σε ακυβερνησία μετά την πολύ βαθειά πολιτική κρίση που ήρθε ήδη.

    ΥΓ2
    Παρατηρείστε την απάθεια των αστυνομικών,πόσο νοχελικοί θα εμφανίζοντε πλέον για να προστατέψουν ένα τσούρμο αλητών με γραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.