23/10/12

Επένδυση 2 δισ. δολ. για ιατρικές υπηρεσίες στην Κωνσταντινούπολη

Η είδηση αφορά επένδυση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του κατασκευαστικού ομίλου ΤΟΚΙ και της BCD Co στην Κωνσταντινούπολη ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό η πόλη να μετατραπεί σε παγκόσμιο κέντρο ιατρικής και υγείας.Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία τεχνολογικής βάσης για ιατρικές και υγειονομικές έρευνες και εντός της περιοχής αυτής θα κατασκευαστεί μεγάλο νοσοκομείο παίδων και το πρώτο επιστημονικό πάρκο “Biomedical”.
Στην περιοχή θα κατασκευαστούν 15000 κατοικίες και θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε 40,000 άτομα.Η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ» δημοσιεύει πρωτοσέλιδα είδηση υπό τον τίτλο «Επένδυση που δημιουργεί ίλιγγο».Το σχέδιο «Bio-Istanbul» που θα οδηγήσει την Τουρκία μεταξύ των ηγετικών χωρών στον τομέα της υγείας, θα υλοποιηθεί στην περιοχή Ρεσνελί της ευρωπαϊκής πλευράς της Κωνσταντινούπολης.Το κέντρο αυτό θα ανεγερθεί σε μια έκταση 25000 τετραγωνικών μέτρων και θα παρέχει υπηρεσίες σε πάνω από 500 εκατομμύρια ανθρώπους.
http://kathimerini.com.cy/

1 σχόλιο:

  1. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Τουρκία όλο και περισσότερο περιχαρακώνεται γύρω από την Κωνσταντινούπολη. Και οι δικοί μας κοιτάνε σαν την αγελάδα που με κοιμισμένα μάτια βλέπει το τραίνο νά ΄ρχεται κατά πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.