3/11/12

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας εξουδετερώνει τους «κοριούς» του Αλέξη

Κινητό «ασπίδα» από τον Τσάβες στον Τσίπρα.Κινητό με λογισμικό αντι-παρακολούθησης έστειλε δώρο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, έφτασε πρόσφατα στην Κουμουνδούρου ένα δέμα το οποίο περιείχε πέντε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τελευταίας γενιάς και με προεγκατεστημένο σύστημα αντι-παρακολούθησης. Αποστολέας δεν ήταν άλλος από τον Τσάβες. Το ένα από τα τηλέφωνα μάλιστα, που παρέμεινε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται απευθείας με το προσωπικό τηλέφωνο του προέδρου της Βενεζουέλας στο Μέγαρο Μιραφλόρες.Τα υπόλοιπα δόθηκαν για χρήση μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, καθώς φαίνεται πως οι συχνές πυκνές διαμαρτυρίες για τις παρεμβολές στο δίκτυο και τις περίεργες διακοπές στις κλήσεις, που παραπέμπουν σε παρακολούθηση έφτασαν μέχρι το Καράκας.
http://www.newsbeast.gr/

3 σχόλια:

  1. An theloune oi Israelinoi kai ta amerikanakia ta tilefonakia tou Chavez einai tou kolou..Alla i skepsi mou einai os eksis giati ta thelei o Cool Alexis? Poio einai to provlima tou???Mipos arxise ton trito gyro??
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάτα ο Τσάβες. Μάλλον θέλει να παρακολουθεί ο ίδιος τον Τσίπρα γιατί ψυλλιάζεται ότι έχει αρχίσει να παρα-μπατάρει προς τα δεξιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθένας κοιτάει το συμφέρον της χώρας του και μόνο εάν τον συμφέρει, ασχολείται με κανέναν πολιτικό άλλης χώρας.
    Ο ρεαλισμός περνάει πρώτα από την κακοτράχαλη ανηφόρα της απογοήτευσης, βλέπεις..
    Οποιος το ξέρει, το προλαβαίνει.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.