10/4/13

Στα 2.312 MW Έφτασαν τα Αιολικά της Τουρκίας

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGmVP2dNJSq9XWbYoUBvu6F2k-IpJl_A7av2BuJ-TQ_U60gHHz23 αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 604 MW κατασκευάζονταν στην Τουρκία τον φετινό Ιανουάριο, σύμφωνα με τον εγχώριο σύνδεσμο αιολικών ( TWEA).

Το 2012, η χώρα αύξησε την συνολική της αιολική ισχύ κατά 506 MW, αγγίζοντας τα 2.312 MW, μέσω της υλοποίησης 61 πάρκων, όπως αναφέρει ο σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.


Όσον αφορά την γεωγραφική διασπορά των έργων, το 44,22% των πάρκων που κατασκευάζονται, θα εγκατασταθούν στην περιοχή του Μαρμαρά, ενώ το 44,04% στα παράλια του Αιγαίου και το 9,19% στα παράλια της Μεσογείου.

Η περιοχή του Μαρμαρά ηγείται επίσης σε όρους συνολικής εγκατεστημένης ισχύος με 39,95%.

Τέλος, σημειώνεται ότι έργα συνολικής ισχύος 6.253 MW έχουν λάβει άδεια παραγωγής από τις τουρκικές αρχές.

 ENERGIA

1 σχόλιο:

  1. Δεν το εγνώριζα αυτό, είχα όμως πληροφορηθή πως η Τουρκικές Αερογραμμές είναι, αν μη η μεγαλύτερη, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.....

    Συγχαρητήρια κκ. πολιτικάντες!

    Τέτοιο κατώρθωμα που καταφέρατε να πραγματοποιήσετε, να καταστρέψετε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ που δημιούργησε ο Αριστοτέλης Ωνάσσης και που φέρετε τον Ελληνικό Λαό, τόσα χρόνια πίσω από τους τούρκους ...... , τι να σας πω, ... με κάνει Τούρκο ......

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.