17/4/13

Συζήτηση για επιπλέον κονδύλια συνοχής, το Ευρωκοινοβούλιο θα κάνει ό,τι μπορεί για στήριξη της Κύπρου

Το Ευρωκοινοβούλιο θα κάνει ό,τι μπορεί για στήριξη της Κύπρου Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πράξει οτιδήποτε μπορεί για να εξευρεθούν πόροι για επενδύσεις στην Κύπρο, διαβεβαίωσε ο Μάρτιν Σουλτς.
Σε δηλώσεις ύστερα από συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, στο Στρασβούργο, ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ανέφερε ότι κατανοεί το αίτημα του προέδρου Αναστασιάδη, το οποίο υποστήριξε και ο Άντρος Κυπριανού, για επιπλέον κονδύλια συνοχής για την Κύπρο.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει λάβει την επιστολή του προέδρου της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι θα συζητήσει το θέμα με τους συναδέλφους του.

Ο κ. Σουλτς επεσήμανε ωστόσο ότι δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε εκφράσει έντονη αντίθεση στη λήψη μέτρων που θα επηρέαζαν τους καταθέτες κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι υπήρξε θετική ανταπόκριση σε όλες τις συναντήσεις που είχε με Ευρωπαίους αξιωματούχους, γιατί όπως είπε όλοι κατανοούν ότι είναι οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέτουν την Κύπρο σε τόσο δύσκολη θέση.

Πηγή: philenews - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/141530/to-evrokoinovoulio-tha-kanei-oti-borei-gia-stirixi-tis-kyprou#sthash.hkmfbxWx.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.