17/4/13

Εδώ η χώρα καίγεται και ολόκληρο πολιτικό σύστημα ασχολείται με τον ...πιτσιρίκο

ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετοι κυβέρνηση και Γ. Μουρούτης
Διάβημα στον φρούραρχο της Βουλής
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
Οι κυβερνητικοί εταίροι σκύβουν το κεφάλι στις απαιτήσεις των ξένων τοποτηρητών και κάνουν σαν μην καταλαβαίνουν ότι το Μνημόνιο που μας επέβαλαν, οδηγεί την χώρα στη διάλυση και μέρα με τη μέρα κάνει πιθανό ακόμα και το σενάριο της άτακτης χρεοκοπίας, τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο ΤΕΙ της Λάρισας, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση την επίθεση κατά της τρικομματικής κυβέρνησης.
Ψηλά στην ατζέντα της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση σηκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα που προέκυψε με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη, μετά από ανάρτησή του στο twitter ότι έμαθε το όνομα blogger την ώρα που εκείνος έπαιρνε συνέντευξη απο τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Σε ανακοινώσεις της για το θέμα η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για μείζον θέμα και κατηγορεί τον διεθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού ότι παρακολουθεί και γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο των επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα  στη Βουλή .
«Η δήλωση του κ. Μουρούτη, εξέχοντος στελέχους της ομάδας μονταζιέρας της ΝΔ, ότι γνωρίζει το όνομα συγκεκριμένου δημοσιογράφου που μέχρι σήμερα αρθρογραφεί και σχολιάζει με ψευδώνυμο, από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, δημιουργεί μείζον θέμα. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Πώς και με ποια διαδικασία είναι δυνατόν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού να γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή;» ήταν η πρώτη αντίδραση από την Κουμουνδούρου, ενώ σήμερα α αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που αποτελείτο από τον πρόεδρό  της Αλέξη Τσίπρα και τους Π. Λαφαζάνη  κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο  και Ν . Βούτση γραμματέα της Κ.Ο., προέβη σε έντονο διάβημα προς τον φρούραρχο της Βουλής.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο φρούραρχος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας πως δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο βιβλίο εισόδου της Βουλής, παρά μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Κατόπιν τούτου, υπογραμμίζει ότι τόσο ο κ. Μουρούτης όσο και η κυβέρνηση είναι έκθετοι και τους προκαλεί να πουν «μέσω ποιών παραμηχανισμών και μεθόδων παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ».
«Αποτυπώνουν τελικώς τέτοιου είδους πρακτικές την αντίληψη της κυβέρνησης περί δημοκρατίας;» καταλήγει με νόημα η σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Γ. Μουρούτης: «Ψεκασμένες συνωμοσιολογίες»
Σκληρή ήταν η απάντηση του Γιώργου Μουρούτη όπου μεταξύ άλλων μιλά για «ψεκασμένες συνωμοσιολογίες» και δηλώνει ότι «δυσκολεύεται να πιστέψει» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για να υποστηρίξει ότι δήθεν παρακολουθεί την κίνηση στα γραφεία του στη Βουλή.
«Ουδέποτε δήλωσα ότι "έψαξα στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του γνωστού blogger, την ώρα που ο τελευταίος έπαιρνε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα"», ξεκαθαρίζει και καλεί το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταφεύγει σε «ψεκασμένες συνωμοσιολογίες» ,να ρωτήσει τον ίδιο τον κ. Τσίπρα που δέχτηκε τον εν λόγω δημοσιογράφο, «τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο γραφείο των οποίων καμάρωνε ο μπλόγκερ,  αλλά κυρίως  τον ίδιο τον μπλόγκερ - "δημοσιογράφο", ο οποίος σε άρθρο του στο μπλοκ του αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον κ. Τσίπρα στην Βουλή στις  25 Αυγούστου 2012, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τον κ. Τσίπρα από την Βουλή».
Σύμφωνα με τον κ. Μουρούτη, μείζον θέμα είναι, ότι ο ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχτηκε  στη Βουλή τον «δημοσιογράφο» του UNFOLLOW που ξεδιάντροπα «αστειεύτηκε» με το αίμα των αθώων θυμάτων  της Μαρφίν,  γράφοντας  επί λέξει την ημέρα του εμπρησμού «παιδιά η Μαρφίν ψάχνει για τρεις υπαλλήλους», και χθες την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στη Βοστώνη ότι: «ο Μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα».
Σημασία έχει, τονίζει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του ανακοίνωση, αποκαλύπτει ότι κρύβεται πίσω από το περιοδικό UNFOLLOW που δεν δίστασε, ανάμεσα σε τόνους λάσπης,  να παρουσιάσει τον πρωθυπουργό «λιντσαρισμένο».
Nαυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.