19/5/13

Αλλαγή Προεδρικής Φρουράς Σύνταγμα 19 Μαΐου 2013

19 Μαΐου 2013. Εκδήλωση Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων στην Αθήνα. Δείτε στιγμιότυπα από την επίσημη αλλαγή προεδρικής φρουράς.

Ο Μπουτάρης στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων. 

mpoutaris_genoktonia_986043816.jpg
Μπορεί μέχρι και πριν λίγο καιρό οι σχέσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με τους Ποντίους, να μην ηταν και οι καλύτερες, λόγω και της απόφασης του δημάρχου να μην δώσει άδεια για να πραγματοποιηθεί η περσινή εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ωστόσο, οι γέφυρες επικοινωνίας που έριξε ο δήμαρχος, φαίνεται ότι... στέριωσαν.

Ο Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται αυτή την ώρα στην πλατεία Αγίας Σοφίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδήλωση της ΠΟΕ και οι Πόντιοι τον καλοδέχτηκαν. Δεν υπήρξαν αποδοκιμασίες, ούτε σχόλια από πλευράς παρευρισκομένων, όταν έφτασε στο χώρο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.Ο Γιάννης Μπουτάρης μάλιστα, ο οποίος είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι οι χωριστές εκδηλώσεις διχάζουν τους Ποντίους, κάθεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον αν. υπουργό ΥΠΕΚΑ, Σταύρο Καλαφάτη και τον πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο.

Πηγή: thestival.gr

4 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=q-XNY-V7pm4

    Εδώ οι αποδοκιμασίες εναντίον του Μπουτάρη.

    Επίσης οι οπαδοί του Πάοκ στον αγώνα μπαράζ με τα Γιάννενα κρέμασαν ένα πανό εναντίον του Μπουτάρη στην θύρα 6 της Τούμπας.

    Με μία απλή αναζήτηση στο google τα βρίσκει κανείς αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω και θα παρακαλούσα κάποιον Θεσσαλονικέα να μού το εξηγήσει: Ποιοι ψήφισαν, τελικά, τον Μπουτάρη και με ποιο σκεπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, η ιστορία του Δήμου Θεσσαλονίκης και η εκλογή του κ. Μπουτάρη είναι μια μίξη της ιστορίας εκλογής του Κ. Καραμανλή και του Γ. Παπανδρέου στην πρωθυπουργίας της χώρας.

    Η ΝΔ κυριαρχούσε στον Δήμο από το 1987 έως το 2011!!!
    Αν δεν ήσουν προσκείμενος στην παράταξη δεν περνούσες ΟΥΤΕ ΕΞΩ από τον Δήμο και το ίδιο ισχύει και για την Νομαρχία.
    Είναι αλήθεια ότι μετά από τόσα χρόνια αναπτύχθηκε μια καθεστωτική και ασύδοτη νοοτροπία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η δημοτική αρχή υπό το βάρος σκανδάλων.

    Το σύνθημα εκλογής του Μπουτάρη ήταν “Κάθαρση,Διαφάνεια και Αλλαγή” όμως το πραγματικό σύνθημα ήταν “Φύγετε εσείς, για να Μπουκάρουμε εμείς”.
    Δηλαδή, η Ελληνική και άκρως αποδοτική τακτική “ελάτε να σας διορίσω”.
    Τόσο απλά...

    Πάντως,υπήρξαν και ψηφοφόροι που τον ψήφισαν με το σκεπτικό που έλεγε ότι ο Μπουτάρης έχει λεφτά και “δύσκολο” να κλέψει. Άλλωστε πόσο κακό παραπάνω να κάνει;
    Σαν να λέμε το μη χείρον βέλτιστον.

    Υπολογίστε επίσης και την ψήφο πολλών Ελληνοποιηθέντων ψηφοφόρων,όπου ο Μπουτάρης έχει την απόλυτη επιρροή (ελέω ΠΑΣΟΚ) και να το αποτέλεσμα...ο Μπουτάρης δήμαρχος με 300 ψήφους διαφορά και πολλοί να τραβάνε τα μαλλιά τους !!!

    Σίγουρα ήταν μια ψήφος αποδοκιμασίας απέναντι στην ΝΔ αλλά και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες ήταν αδύναμες.

    Εν τάχει,έτσι έχουν τα πράγματα και ελπίζω να σας διαφώτισα λίγο κ. Nativist

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ, Αλέξανδρε. Είσαι απολύτως σαφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.