6/10/13

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει τα περί παρακολούθησης τηλεφώνων

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με την κυβέρνηση
Διαψεύδει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα που φέρει τον Αλέξη Τσίπρα να είπε σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του ίδιου και των βουλευτών του κόμματος. Παράλληλα, στρέφει τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για το συγκεκριμένο θέμα και την κατηγορεί για «φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια».
«Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οφείλουμε, όμως, να συγχαρούμε τον κ. Δένδια και τον κ. Κεδίκογλου για τα αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη Βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο.

»Για μια ακόμη φορά, όμως, σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει το δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση σχετικά με το δημοσίευμα, λέγοντας: «Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ. Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;»

Μία ημέρα νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας είχε καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ή αλλιώς να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τη Realnews την καταγγελία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του την περασμένη Τρίτη, αλλά και στην Πολιτική Γραμματεία του περασμένου Σαββάτου.
BHMA

1 σχόλιο:

  1. "...τα περί παρακολούθησης τηλεφώνων"

    Παρακολούθηση?
    Κομμάτων?
    Προσωπικής ζωής βουλευτών?
    Προσωπικής ζωής αξιωματικών?
    Τηλεφωνικής συνομιλίας?
    Email?
    Skype?
    Λογαριασμού Blogger?
    Ιστολογίων?
    Τηλεφώνων εργασίας?
    Απόπειρες εισχώρησης διαφόρων "θου βου" σε σελίδες και συνθηματικά των Ελλήνων πατριωτών χάκερς?
    Περίεργοι χάκερς εντός Ελλάδας που κατευθύνονται παρασκηνιακά από μυστική υπηρεσία των Σκοπίων και την ΜΙΤ?
    Διασυνδέσεις αυτών με τον αναρχικό χώρο?
    Εμπλοκή επίσης στο όλο θέμα δυτικών μυστικών υπηρεσιών?

    Αυτά είναι αστεία πράγματα, τα ισχυρίζονται κάποιοι "γραφικοί".
    Δεν υπάρχουν εγχώριοι και και ξένοι "Θου Βου". Η Ελλάδα είναι ασφαλής, όλα μια χαρά και μας λείπει μόνο το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.