13/10/13

Ν. Μιχαλολιάκος: Η ΝΔ θέλει εκλογές χωρίς τη Χρυσή Αυγή


REUTERS/STRINGER
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει πως η δίωξη του ιδίου και των βουλευτών της Χ.Α. είναι πολιτική και καταφέρεται για άλλη μια φορά κατά των ΜΜΕ «της διαφθοράς», όπως λέει, αλλά και κατά της κυβέρνησης.

Εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή θέλει η Νέα Δημοκρατία, λέει ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τη φυλακή.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει πως η δίωξη του ιδίου και των βουλευτών της Χ.Α. είναι πολιτική και καταφέρεται για άλλη μια φορά κατά των ΜΜΕ «της διαφθοράς», όπως λέει, αλλά και κατά της κυβέρνησης.
Υποστηρίζει ειδικότερα πως «η πολιτική δίωξη όμως και η φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δεν έφερε το επιδιωκόμενο γι’ αυτούς αποτέλεσμα» και ενώ «το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντέχει πολιτικά, ηθικά, δημοσκοπικά, εάν δεν είναι πλέον ενισχυμένο», «θέλουν και προσπαθούν, κάνοντας κουρελόχαρτο κυριολεκτικά το Σύνταγμα, να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές».
Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Όχι μόνο χωρίς τη ΧΑ αλλά και χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ,οι υπόλοιποι δεν ενοχλούν ακόμη.

    Γίνεται κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρο αυτό που σας έγραψα κάποτε,ότι ο Σαμαράς έχει ως ίνδαλμα τον ψυχάκια Ερντογάν...

    Καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Γίνεται κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρο αυτό που σας έγραψα κάποτε,ότι ο Σαμαράς έχει ως ίνδαλμα τον ψυχάκια Ερντογάν..<

    Μην προσβάλλεις τον Ερντογάν. Ειλικρινά δεν μπορώ να δω καμμία ομοιότητα μεταξύ αυτού και του άβουλου Σαμαρά, ο οποίος άγεται και φέρεται από τους συμβούλους του, εκτός κι αν εννοείς μονάχα την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Όμως ο Ερντογάν έχει και μία μεγάλη μερίδα του λαού με το μέρος του, πράγμα που δεν συμβαίνει με τον Σαμαρά.

    Ο Μιχαλολιάκος έχει δίκιο, όπως κι εσύ στην πρώτη πρόταση του σχολίου σου. Ολοένα και περισσότεροι βλέπουν κατά πού βαδίζει το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο,

    Διάβασε τι γράφει σχετικά ο Κοντογιώργης.

    "Συνομολογεί, όμως, ότι η κοινωνία στο σύνολό της δεν έχει ακόμη αντιληφθεί ότι το πρόβλημα είναι ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός της από το πολιτικό σύστημα -από τη διαδικασία λήψεως των αποφάσεων- που αφήνει στους πολιτικούς το έδαφος ελεύθερο να ποδοπατούν και να καταστρέφουν τη χώρα."

    Όπως γράφω παραπάνω, "Ολοένα και περισσότεροι βλέπουν κατά πού βαδίζει το πράγμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.