12/4/14

Ο Συνδυασμός "Σακκάς Ι. Ακομμάτιστοι Πολίτες" για το Δήμο της Αθήνας ζητεί υποψηφίους για τις εκλογές

Η μαγεία και η ευθύνη της πολιτικής 
Ο άτεγκτος και ασυμβίβαστος π. εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς, ανταποκρινόμενος σε εκκλήσεις ακομμάτιστων πολιτών, δέχτηκε να τεθεί επικεφαλής του Συνδυασμού "Σακκάς Ι. Ακομμάτιστοι Αθηναίοι Πολίτες" για το Δήμο της Αθήνας.
Όσοι ακομμάτιστοι Αθηναίοι δημότες επιθυμούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια και να συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί ή διαμερισματικοί σύμβουλοι στο συνδυασμό, μπορούν να έλθουν σε επαφή με τον κ. Σακκά στα τηλέφωνα
6987406019
6987406018
e-mail: sakkasioannis@gmail.com
Ιστοσελίδα: http://sakkasioannis.com/

1 σχόλιο:

  1. Ι.ΣΑΚΚΑΣ...ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (εξηναγκάσθη σε παραίτηση). Η Ντροπή της Δικαιοσύνης...Αποτυχημένος, Διωγμένος από τον ΑΠ (Πειθαρχικό) και τον ΔΣΧαλκίδος, Ψεύτης, Απατεώνας, Μέγας Λογοκλέφτης, Αχάριστος Προδότης Φίλων, Ψευδομάρτυρας, Συνεργός (δια της συγκάλυψης) εγκλημάτων (κι όταν ακόμα ήταν εν υπηρεσία)...Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και Αρχηγός Κόμματος !!! Κι όλα αυτά τα αποκαλύπτω ως "αυτόπτης" μάρτυρας....σε λίγο λεπτομέρειες

    Ι. ΣΑΚΚΑΣ στο έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΡΩΑΣ»…Τέθηκε σε αναγκαστική αργία από τον ΑΠ, Πέρασε Ανώτατο Πειθαρχικό και μετά (Αναγκαστική) Παραίτηση…και τέλος…ΗΡΩΑΣ της Παπάρας….
    Ιστορικό: To 2009 o I. Σακκάς υπηρετούσε στην Χαλκίδα όπου γίναμε «φίλοι». Σε μια υπόθεση που ενεπλάκην κι εγώ (δεν θα πώ τώρα λεπτομέρειες) ο ΔΣΧ έκανε απεργία μίας εβδομάδας εναντίον κάποιων νομικών ενεργειών του Σακκά, τον παρέπεμψε στο Ανώτατο Πειθαρχικό του ΑΠ, τον έδιωξαν από την Χαλκίδα, ο ΑΠ τον έθεσε σε Αναγκαστική Αργία 2 ετών (τέθηκε εκτός υπηρεσίας, πράγμα πρωτοφανές στα ιστορικά της Δικαιοσύνη) μέχρις της εκδίκασης της υπόθεσής του στον Ανώτατο Πειθαρχικό. Μετά την Εκδίκαση της Υπόθεσης το 2011, ήρθε η ανακοίνωση της «Ηρωικής» Παραίτησής του, που ήταν προφανέστατα «Αναγκαστική», δηλ. ΕΚΔΙΩΞΗ…κι άρχισε έτσι η μεγάλη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Λαού από τον Κοντό με την Τραγιάσκα και στην συνέχεια η μεγάλη κατρακύλα του με την Ντ. Κρητικοπούλου…με την οποία ομού εξευτίλισαν κι εξαπάτησαν ποικίλως τον κόσμο για τις αρρωστημένες των πολιτικές κενοδοξίες, εκμεταλλευόμενοι την οργή και την ανάγκη για εκδίκηση του κόσμου κατά των δυναστών του…κι έτσι έγιναν κι αυτοί δυνάστες, βασανιστές και βιαστές της τιμής και περηφάνειας του λαού μας…το έργο συνεχίζεται…σε λίγο, με τις λογοκλοπές του ΗΡΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.