3/4/14

Εισαγγελική έρευνα για το βίντεο της συνομιλίας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου

Περί αθέμιτης μαγνητοσκόπησης
Ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα
Εισαγγελική έρευνα, με τη μορφή του επείγοντος, για τη μαγνητοσκοπημένη συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.
Η κ. Φάκου ανέθεσε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εκ μέρους του βουλευτή έχει τελεστεί το κακούργημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας και ο Π. Μπαλτάκος, ώστε να διευκρινιστεί, εφόσον γνωρίζει, το πότε και υπό ποιες συνθήκες μαγνητοσκοπήθηκε η συνομιλία του με τον κ. Κασιδιάρη.
Πηγή

4 σχόλια:

  1. Το προβλημα ειναι η μαγνητοφωνηση τους εαυτου του (του Κασιδιαρη) ή το οργιο παρανομιων που καταγγελοονται? ρε θα μας τρελλανετε? Δεν ξερετε οτι θα ακολουθησει μεγαλυτερος σεισμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Greek Watergate Tapes (operation: Flip-flops = Σαγιονάρες)

    «Μωρό μου, βρίσε με όσο θες... φτάνει να λες σωστά το όνομά μου» ... μπαλτάς (εκ της οθωμανικής, τουρκικής balta), είδος τσεκουριού (ή μαχαιριού κατά άλλους) που χρησιμοποιείται κυρίως στον τεμαχισμό κρεάτων... έτσι Mister Τακούη μ’ aka «Non mi ricordo»???

    Ωρέ... σαν να πλάκωσε και πάλι ο πάλαι ποτέ πράκτορας Οικονόμου (1834), το pedi της «Ευαγγελικής Σάλπιγγος», με - υπό μάλης - τα Greek Watergate Tapes, c/o Gazprom Neft(ι)... στον τροφαντό πωπώ μας, οπότε τώρα τρέχουμε σύντροφοι και συντρόφισσες! Λιάκουρα, έγραψες πάλλλε με το... «streetsmart» πουτινίστικο ξανθό γένος!

    «Σκέτος αποπροσανατολισμός» ανέκραξεν η Ελένη Καλογεροπούλου! Έχει δίκιο, η υστερική κορακαηδόνα, μαμαζέλ «’μπάσ’ περπτώσ’» ή - μήπως λέω! - φταίνε τα πολλά «σούρτα-φέρτα» στο... Άγιον Όρος;

    Θου Κύριε των Δυνάμεων (Βορειο-Ανατολικών Καταδρομών και Βαζελο-Λιμενο-ΟΥΚ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κάτι τέτοια υποαπασχολούν τους πολίτες, τους δε πολιτικούς από τη πολιτική και τη δικαιοσύνη από το δίκαιο, οπότε που χρόνος να ασχοληθεί κανείς με την ουσία της πολιτικής και του δίκαιου (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=396034) και για το πως εξηγείται να έχει κανείς ιδιωτικό (http://www.e-e-s.gr/selides.asp?meletiID=534&pg=2) βοσκοτόπι αφ΄ενός χωρίς να έχει ο ίδιος σφαχτά, ακόμα και καταπατημένα (http://diaploki-diafthora.blogspot.se/2008/02/blog-post_10.html) του δημοσίου, κι από την άλλη να υπάρχει γυναίκα που βόσκει γίδια, κι αναρωτιέται "Τι θα πω ... στην προβατίνα, .τι θα φας .." αφού δεν έχουν να βοσκήσουν.

    Που περιθώριο και κουράγιο για να εγρήγορση να ερευνηθεί το σκάνδαλο της Μ. Μ. Λαύρας στη Σκύρο, καλά που υπάρχει κι η Χρυσή Αυγή για υπεκφυγή στο αυτάρεσκο της ασυλίας των επίορκων καταχραστών της εμπιστοσύνης των πολιτών, των πολιτικοδικονομικά διαπλεκόμενων στη διαφθορά του Δημόσιου βίου, "Πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη πίκρα της ψήφου του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το θέατρο του παραλογου συνεχίζεται, ρε κοίτα που θα βρεθούμε με Δήμαρχο Αθηνών και Πρωθυπουργό φυλακισμένους.....Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα εντέλει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.