18/10/14

Ενίσχυση της συνεργασίας ENI και ΚOGAS

Στην ανάπτυξη υγροποιημένου φυσικού αερίου θα συνεργαστούν περαιτέρω η ENI και η ΚOGAS με βάση συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα
Η ιταλική εταιρεία Eni υπέγραψε σήμερα συμφωνία με την Κορεάτικη  KOGAS για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους σε διάφορους τομείς, ιδιαίτερα στην εξόρυξη φυσικού αερίου και στην ανάπτυξη υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, η συμφωνία θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να συνεχίσουν την συνεργασία τους και να αναζητήσουν από κοινού ευκαιρίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι εταιρείες Eni και KOGAS αναμένουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία συνεργασίας θα διευκολύνει την ανάπτυξη υγροποιημένου φυσικού αερίου στην περιοχή 4, στην Μοζαμβίκη, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 85 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου έτοιμα να εισέλθουν στη φάση της ανάπτυξης το 2015.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι η συμφωνία συνεργασίας επιβεβαιώνει την επιτυχία της εταιρικής σχέσης Eni και KOGAS που συμμετείχε μέχρι στιγμής σε 5 έργα συμπεριλαμβανομένης της Μοζαμβίκης, της Κύπρου, του Ιράκ, της Ινδονησίας και του Ανατολικού Τιμόρ.
Newzup 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.