13/12/14

Βρετανία: Εξηγήσεις για το χάος στις αερομεταφορές ζητεί ο υπουργός Μεταφορών

Τα προβλήματα σημειώθηκαν λόγω ενός προβλήματος στα συστήματα πληροφορικής της εθνικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στο κέντρο διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας της NATS στη νότια Αγγλία.
Απαράδεκτο χαρακτήρισε το χάος που επικράτησε σήμερα στις αεροπορικές μεταφορές στη Βρετανία ο υπουργός Μεταφορών της χώρας ο Πάτρικ Μακλάφλιν, ο οποίος απαίτησε εξηγήσεις. Τα προβλήματα σημειώθηκαν λόγω ενός προβλήματος στα συστήματα πληροφορικής της εθνικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στο κέντρο διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας της NATS στη νότια Αγγλία.

«Οποιοδήποτε πρόβλημα στο σύστημα αεροπορικών μεταφορών μας είναι ζήτημα που εγείρει έντονη ανησυχία, ιδίως αυτή την εποχή του χρόνου, ενώ πλησιάζουμε την εποχή των εορτών», υπογράμμισε ο Μακλάφλιν σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.

EURONEWS

«Τα προβλήματα αυτής της κλίμακας είναι απλά απαράδεκτα και ζήτησα από τη NATS μια πλήρη εξήγηση για το συμβάν που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα». «Θέλω επίσης να πληροφορηθώ ποια μέτρα θα ληφθούν ώστε να προληφθεί η επανάληψη ενός τέτοιου γεγονότος», πρόσθεσε.

ναυτεμπορική   Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters

1 σχόλιο:

  1. Λέτε να έχουν πολλούς ισλαμιστές υπαλλήλους στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.