23/1/15

Βούλτεψη: Δε θα έχουμε ούτε χαρτιά υγείας! "Σου συνιστώ να αγοράσεις"- ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ακόμη τρομολαγνικό κήρυγμα η Σοφία Βούλτεψη προκαλεί την αποδοκιμασία ακόμη και του Γιώργου Οικονομέα που λέει: κοντεύετε να μας πείτε ότι δε θα έχουμε και χαρτιά υγείας.

«Όχι, χαρτί υγείας δεν έχει η Αργεντινή και η Βενεζουέλα. Πάντως σου συνιστώ να αγοράσεις» απαντά η κ. Βούλτεψη.

Κι ο Καμπουράκης βαράει παλαμάκι.

Και τι να το κάνεις το χαρτί υγείας όταν δεν έχεις να φας;



Freepen

6 σχόλια:

  1. Παρακολουθώντας καθημερινά την προεκλογική εκστρατεία όλων των κομματων, τρομάζω όλο και περισσότερο, πείθομαι όλο και περισσότερο πως το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα εκλεγει, αλλα πως το πολιτικο μας σύστημα παρήκμασε ολοκληρωτικά, δεν είναι το ελληνικό κράτος που χρεοκόπησε, αλλα το σύστημα που το διαχειρίζεται πρωταρχικά και ύστερα και εξαιτίας αυτού χρεοκόπησε και το κράτος. Αυτό είναι που κανεις δεν λέει και η αιτια είναι πως όλοι είναι παιδιά αυτού του συστήματος, όλοι εποφθαλμιούν να διαιωνίσουν το σύστημα έτσι ώστε να ελέγχουν την εξουσία. Επειδή όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αλλα και τα παρεμφερή κόμματα, Ποτάμι, Παπανδρέου, έχουν όλα χιλιοειπωθεί δε θα εστιαστώ σε αυτά, άλλωστε αυτά περνούν οριστικά στο παρελθόν, εκτος ίσως από το Ποτάμι, από Δευτερα. Θα εστιάσω στην απογοήτευση μου από αυτά που βλέπω από το Σύρριζα και τη Χρυσή Αυγή, αυτούς δηλαδή, που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν το νέο.
    Το κόμμα του Σύρριζα λοιπόν, έχει υιοθετήσει την ρητορική του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά και έχει εστιαστεί περισσότερο στην παροχολογία! Όλα όσα λένε αντιπροσωπεύουν τις τακτικές του παρελθόντος, οποτε είναι άτοπο να χαρακτηρίζονται ως νέοι και φρέσκοι και καινούριοι. Μάλιστα ο Κύριος Σακελαρίου, ένας νέος πολιτικός, είπε πως αυτό που κάνει ο Σύρριζα μοιάζει με αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ το 81, τι άλλο να πάει κανεις η τι να αναπτύξει περισσότερο όταν αυτό είναι το πρότυπο τους, μονο και μονο αυτό αποδεικνύει και τις προθέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα με τη σειρα. ΣΤΟΧΟΣ πρωτος να ξεβρωμισει ο τοπος απο τους δοσιλογους που μας κατεστρεψαν. Τα υπολοιπα επονται απο Δευτερα.

      Διαγραφή
  2. Η ομοιότητα αυτή δε είναι συνταρακτική, με τη διαφορα ότι τότε είχαμε γόνο της οικογενειοκρατίας και φρέσκα πρόσωπα ενώ τώρα έχουμε αρχηγό, που δεν έχει σχέσεις αίματος με την οικογενειοκρατία, αλλα έχει πάρει όλα τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενώ επιλεγει και τους υποψηφιους με παρόμοια κριτήρια ανά την επικράτεια!
    Η ρητορική του Σύρριζα επίσης, έχει ένα άλλο παλαιό χαρακτηριστικό, το χαρακτηριστικό της ατάκας, ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα, για αυτό έχουμε μπλέξει και με παροιμίες και τα τοιαύτα, με ιδιαίτερη προτίμηση στο ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...
    Η Χ. Α. έχει επενδύσει στο ότι την έκλεισαν στην φυλακή, στην ξενοφοβία, στον φόβο έναντι της Αριστεράς και ο,τι αυτή πρέσβευε στον εμφύλιο, και στην προδοσία των τωρινών κυβερνώντων. Η ρητορική της δε έχει ένα επίπεδο χαμηλό, υιοθετώντας ύβρεις, φωνές, θυμο και αγανάκτηση.

    Δυστυχώς όμως και αυτοί, οι οποιοι είναι το νέο, δεν έχουν παρουσιάσει καθόλου πρόγραμμα όπως και οι πιο παλιοί πολιτικοί! Ασχολούμαστε ένα μηνα τώρα με ένα ζήτημα και μονο, αν θα ζητήσει η θα διαπραγματευτεί κάποιος το κούρεμα του χρέους, ασχολούμαστε δηλαδή αποκλειστικά με το πιο ασήμαντο ζήτημα από όλα! Δεν έχει παρατηρήσει κανεις πως κανένα κόμμα δεν έχει παρουσιάσει ένα σχέδιο για το πως θα δημιουργήσει δουλειές, πως θα δημιουργήσει παραγωγή, πως θα φέρει επενδύσεις, πως θα βάλει τη χωρα στην ανάπτυξη. ΚΑΝΕΝΑ απολύτως σχέδιο, ΚΑΜΙΑ απολύτως πρόταση. Αντί αυτού ατέρμονες αερολογίες και αοριστολογίες, θέματα όπως η παιδεία, τα εθνικά ζητήματα, το δημογραφικό, η γεωργία, ο τουρισμός, η ερευνα, η βιομηχανία, οι κατασκευές, το περιβάλλον, όλα αυτά δεν συζητούνται ούτε στο ελάχιστο, εκτος από το δημογραφικό στο οποιο κάνει αόριστες αναφορές η Χ. A.

    Δεν γίνεται λοιπόν έτσι, όλη η συζήτηση έχει επικεντρωθεί σε θέματα μακροοικονομίας και λογιστικής, από τα οποια το 90% αυτών που συζητάνε δε έχουν έτσι κι αλλιώς την παραμικρή ιδέα και για αυτό το λόγο ακούμε την μια μπαρούφα πίσω από την άλλη,

    Το επίπεδο της πολιτικής συζητείς είναι κατώτερο του μηδενός, οι ομιλητές πέραν της ασχετοσυσνης στα θέματα οικονομίας, που δείχνουν, τα οποια τέλος πάντων είναι και πιο εξειδικευμένα θέματα, παρουσιάζουν τρομακτικές ελλείψεις γνώσεων σε πολύ βασικά ζητήματα, τέτοιες ελλείψεις που δικαιολογημένα προκαλούν τρόμο, σε οποιον προσέχει αυτά που λένε λίγο καλύτερα!

    Εντέλει όλα αυτά είναι άλλη μια απόδειξη ενός χρεοκοπημένου συστήματος, ενός συστήματος που ποτε δεν ήταν δικό μας, όπως έχουν γράψει κατά καιρούς ο Δραγούμης, ο Κονδύλης και άλλοι. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί και οι ανατροπές γίνονται μόνον με επαναστάσεις. Χρειαζόμαστε ένα νέο πολιτικο σύστημα, χρειαζόμαστε μη ελληνική δημοκρατία. Βεβαια όταν λέμε επανάσταση, η επανάσταση ποτε δεν γίνεται από την πλειοψηφία, γίνεται πάντοτε από λίγους και αν αυτοί οι λίγοι πετύχουν τότε η πλειοψηφία ακολουθεί, αυτό ισχύει για όλες ανεξαιρέτως τις επαναστάσεις! Άρα λοιπόν η δικη μου ελπίδα είναι αυτή η ανατροπή του συστήματος, μέσα από αυτό το σύστημα δεν υπάρχει καμια ελπίδα, μέσα από αυτό το σύστημα κάθε μέρα που pernaie θα μας φέρνει πιο κοντά στον εθνικό αφανισμό, ασχέτως με το ποιος κυβερνάει, άλλωστε η γκάμα της επιλογής είναι παρα πολύ περιορισμένη από πολλούς και διαφορους παράγοντες, άρα το ";οποιος" είναι μάλλον σχήμα λόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η Απογευματινή (Σουηδία) προβλέπει ότι η ανανεωμένη Αριστερά θα κάνει πέρα το φασισμό του χαρτιού της τουαλέτας της Βούλτεψη, οπότε καλό είναι να το κρατήσει για οικονομία, και να μη το ρίξει στη τουαλέτα, για να έχει να σκουπίζει τα δάκρυα της
    http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article20204626.ab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἀλέξανδρε καλὰ τὰ λὲς ἀλλὰ ἐπαναστάσεις χωρὶς ὅπλα δὲν γίνονται. Ἐγὼ ἐπειδὴ ἀπεχθάνομαι τὴν κυνοβουλευτικὴ δημοκρατία καὶ γενικῶς αὐτὸ τὸ ψευτοπολίτευμα ποὺ μᾶς ἔχουν πείσει ὅτι λέγεται δημοκρατία καὶ εἶμαι ὑπὲρ τῶν Ἀρίστων, φυσικὰ κάτι τέτοιο δὲν ὑφίσταται καὶ οὔτε μπορεῖ νὰ γίνῃ ὅπως ἔχουν δημιουργηθῇ καὶ λειτουργοῦν τὰ δυτικὰ κράτη γιὰ πολλοὺς λόγους ποὺ εἶναι δύσκολο νὰ ἀναλυθοῦν σὲ ἕνα σχόλιο, λέω πάλι
    μὴν τρέφῃς αὐταπᾶτες. Ἡ κατάσταση σώζεται μόνον μὲ ἕναν Γ παγκόσμιο πόλεμο καὶ ὅσο καὶ ἂν ἀκούγεται τρελλὸ καὶ χαζὸ γιὰ κάποιους εἶναι μόνον ὁ πόλεμος ποὺ σώζει τὸ ἀνθρώπινο γένος ἀπὸ τὸν πλήρη ἐκφυλισμό του. Ἐξάλλου ὁ Ἡράκλειτος ποὺ τὸ εἶπε πρὶν 2.500 χρόνια κάτι παραπάνω θὰ ἤξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν μεινουμε από κωλόχαρτο ... τότε θα ανοιξει το κλειστο επάγγελμα του σφουγκοκωλάριου και δεν θα το ασκούν μόνο οι κυβερνητικοί βουλευτές και οι υπουργοί !
    Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ έκλεισε και τις χαρτοβιομηχανίες τωρα βάζει την βούλτεψη να διαλαλεί την απώλεια κωλόχαρτου ευτυχώς η χώρα είναι αυτάρκεις σε γυαλόχαρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.