9/1/15

Τούρκοι ναζί προκαλούν στην Αθήνα και ζητούν την ακύρωση του νόμου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας

Την εξαφάνιση της Γενοκτονίας απαιτούν οι πρωτεργάτες και οι «συνήγοροι» του εγκλήματος στην ίδια την Ελλάδα!
Θεοφάνης Μαλκίδης
Με αφορμή την επίσκεψη της επιτροπής «Ταλάτ πασά» του τουρκικού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

1. Η ύβρις
Για το ζήτημα αναγνώρισης της Γενοκτονίας, για την κατάρτιση και την ψήφιση του αποκαλούμενου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Γενοκτονίας των Ελλήνων είχαμε γράψει και μιλήσει, θεωρώντας ότι η Ελληνική Δημοκρατία ήταν απούσα από το ζήτημα, προκαλώντας μάλιστα τόσο τους νεκρούς προγόνους μας όσο και τους ζώντες απογόνους τους.
Αφού η Ελλάδα καθυστέρησε για εβδομήντα ολόκληρα χρόνια για την αναγνώριση, και αφού πέρασαν είκοσι χρόνια από τα σχετικά νομοσχέδια, δεν πράττει απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού υπονομεύει κάθε προσπάθεια, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.


Την ίδια στιγμή ο βασικός υπεύθυνος του εγκλήματος, το τουρκικό κράτος, προσπαθεί να εξαφανίσει το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή σε 1.000.000 Έλληνες, 1.500.000 Αρμένιους και 350.000 Ασσυρίους, προσφυγοποίησε εκατομμύρια και εκδίωξε αυτόχθονες κατοίκους από το χώρο της σημερινής Τουρκίας. Παράλληλα απαιτεί από την Ελλάδα να μην πραγματοποιεί εκδηλώσεις μνήμης, αλλά και να καταργήσει τα σχετικά νομοσχέδια!

Η συνέχεια του άρθρου στο pontosnews

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.