20/4/15

Μπουτάρης για Καμμένο: «Δεν τον πάω τον χοντρό. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί»

Μπουτάρης για Καμμένο: «Δεν τον πάω τον χοντρό. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί»
Πολιτικό σχόλιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο έκανε για ακόμη μια φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουταρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε τη θέση ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας. Η στήριξη αυτή όμως, φαίνεται ότι περιορίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
"Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και  κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων.

«Μας ενημερώνουν ότι πρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη μεταφορά των αποθεματικών των δήμων και στη συνέχει η Τράπεζα θα αποφασίσει για τη διαχείριση των χρημάτων. Λέει ο νόμος ότι η ΤτΕ μπορεί να διαχειριστεί τα λεφτά για αγορά ομολόγων, ουσιαστικά. Αυτή η πράξη ισχύει 15 μέρες από τη δημοσίευσή της. Ας ελπίσουμε ότι θα βγούμε από το λούκι» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Ο Δημος Αθηναίων διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο, με τον πανικό που τους κατέλαβε. Εγώ λέω θα την αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία την κατάσταση, θα παλέψουμε»

ΠΗΓΗ: THESTIVAL

8 σχόλια:

  1. Κι εγώ δεν τον πάω τον Καμμένο, αλλά το σχόλιο του Μπουτάρη είναι κατωτάτου επιπέδου. Αν δε είχε γίνει από κάποιον της Χρυσής Αυγής, τότε σίγουρα αυτός θα είχε συλληφθεί με συνοπτικές διαδικασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΩΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ.
    Καί ἐγώ δέν τόν πάω τόν κ. Μπουτάρη, αλλά θά ἔσπευδα νά τοῦ κόψω τό σχοινί, ἄν κάποιος τόν εἶχε κρεμάσει. Ἐξυπακούεται αὐτό. Ἡ δήλωση τοῦ κ. Μπουτάρη ΔΕΝ ἐξυπακούεται καθόλου. ΔΕΝ ἔγινε σέ ἰδιωτική συζήτηση ὡς «πλάκα».
    Καί εἶναι γνωστό ὅτι ὁ κ. Μπουτάρης δέν εἶχε καθόλου κακές σχέσεις μέ τούς Γερμανούς. Ἀντίθετα πρός τίς ἑκάστοτε δηλώσεις Καμμένου κατά τῆς παρουσίας τους ὡς σωτήρων ἐλέῳ τρόϊκας. Νομίζω λοιπόν ὅτι ,ὁ κ. Μπουτάρης ἔκανε μία δήλωση πού εἶναι καθ' ὄλα σοβαρή, εἶναι πολιτική ἀλλά καί εἶναι στοχευμένη. Στόχο ἔχει , τό λιγώτερο, νά ἐμποιήσει πραγματικό φόβο.
    Γι ' αὐτό πρέπει, νομίζω, νά ἐπιληφθοῦν καί οἱ ἁρμόδιοι καί οἱ θιγόμενοι.
    Τά ἴδια θά ἔλεγα καί ἄν κάποιος εἶχε κάνει τήν ἴδια δήλωση μέ στόχο τόν κ. Μπουτάρη ἤ ὁποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο.
    Ἀποτελεῖ τό ἦθος τῆς δηλώσεως καί τό περιεχόεμνό της, ἀπράδεκτη κατρακύλα στήν δημόσια ζωή. Εἴμαστε ὅλοι ὑπεύθυνοι γιά νά τήν σταματήσουμε ἐγκαίρως.
    Τό θά γίνῃ ἄν κάτι σύμφωνο μέ τίς ἀρέσκειες τοῦ κυρίου Μπουτάρη συμβῆ, ὅ μή γένοιτο, στόν κ. Καμμένο; Καί ἄν μετά ἀπό λίγο ἀρχίσουν ἑκατέρωθεν τέτοιες δηλώσεις; Καί ἀτυχήματα;- ;ἀκόμη καί ὡς προβοκάτσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. He is missing the practices of his ancestors. The Turks that is....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης"

    "Πάλι πιωμένος? Κόψτο βρε παιδάκι μου.εσύ είσαι ποτήρι και ζημιά. Κόψτο να πάει στον διάολο" που έλεγε στην ταινία και ο Κωνσταντάρας στον ανιψιό του(Μπάρκουλης) που ήταν πολιτικός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως παλι μεθυσμενος με μοσχατο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα μέθυσο ραμόλι βρίσκεται στην θέση του Δημάρχου, γιατί δυστυχώς η δεξιά στην Θεσσαλονίκη είναι συνώνυμη με τους κατσικοκλέφτες.

    Τον Δήμο διοικούν οι Εβραίοι και αυτόν τον έχουν για να ρίχνει καπνογόνα και να παριστάνει τον παλιάτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια δεξιά μεσιέ κομματόσκυλο;;;Ο Μπουτάρης με υποστήριξη ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε...Αλλά μόνο τέτοιους ανθρώπους υποστηρίζετε, όπως φαίνεται και από το τσίρκο που έχετε κάνει κυβέρνηση...ΟΥΣΤ!!!

      Διαγραφή
  7. Να υποθέσω ότι το πολιτικό αξίωμα του Υπουργού Αμύνης δεν απαιτεί σεβασμό όπως π.χ. το αξίωμα της Πρόεδρου της Βουλής.

    Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.