25/8/15

Δημοσκόπηση-ανατροπή βάζει φωτιά: ΣΥΡΙΖΑ 24% - ΝΔ 22%

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Δημοσκόπηση-ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου και η μέτρηση της Interview δείχνει ότι πάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι στην κάλπη.
Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία είναι μόλις στο 2% σε δημοσκόπηση της εταιρίας Interview για την «Βεργίνα TV». Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τις δυνάμεις του, η Νέα Δημοκρατία πλησιάζει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ (22-24%), στη Βουλή μπαίνει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη με ποσοστό 4.5%, ενώ υψηλά ποσοστά συγκεντρώνει και το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 24%, με την Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 22%. Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με 6%, ενώ ακολουθούν Ποτάμι (5,5%), ΚΚΕ (4,5%), ΠΑΣΟΚ (4,5%), Λαϊκή Ενότητα (4,5%), Ένωση Κεντρώων (4%) και οι ΑΝΕΛ (3,5%).
Πηγή: iefimerida

7 σχόλια:

  1. Δηλ για να καταλάβω, ακομη δινεται σημασία σε δημοσκοπήσεις!!!!!!!
    Ήμαρτον!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η Interview δίνει 22%, στην ΝΔ καταλαβαίνουμε ότι η κατάστασή της είναι δραματική . Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να μάχεται για την τρίτη θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός πραγματικότητος η δημοσκόπηση ! Όσοι είναι υπέρ του ευρώ έχουν 10 επιλογές όσοι είναι υπέρ της δραχμής έχουν μία ! Αν δεχθούμε τις δημοσκοπήσεις των συστημικών καναλιών τότε έχουμε ένα 30% που θέλει τη δραχμή (σε γκάλοπ ξένης εταιρίας είναι πολύ περισσότερο) και η Λαική Ενότητα εξ αυτού το 30% αντλεί μόνο 4,5% ? Μη γένοιτο ! Οι εκλογές αυτές θα είναι άλλη μία αποτχία των δημοσκόπων.Κατά τη γνώμη μου το 90% του 61% που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα παρωδία είχε τη δραχμή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ειδικώς όταν η ίδια η Μέρκελ και ο Ολάντ είχαν προειδοποιήσει σαφώς περί του ενδεχομένου.Άρα κατά τη γνώμη μου φαβορί για πρώτη θέση είναι η Λαική Ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιος αναρτά πράγματα που ξέρει ότι είναι λάθος. Πρώτη σε κάθε αληθινή δημοσκόπηση για πρωθυπουργός είναι η Ζωή. Η νδ είναι τέταρτο κόμμα, και το πρωτο θα είναι έκπληξη. Η ΧΑ έχει μεγαλύτερο ποσοστό από ΝΔ μέχρι στιγμής. Αυτά λένε οι πρεσβείες των φίλων μας, που θα κάνουν κάθε είδους παραπληφόρηση και νοθεία από τα ΜΜΕ και τις κρατικές μηχανές που άρχισαν τη διακίνηση πλαστών δημοσκοπήσεων όπως η παραπάνω.
    Εδώ το σταθερά αντιμημονιακό Μέτωπο Όχι
    https://ohifront.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν . . . τελικα γινουν οι εκλογες θα γινουν για να μην αλλαξει στην ουσια τιποτα.
    Θα αλλαξουν δηλ. μονο οι συσχετισμοι και τα ποσοστα των κομματων που ενδιαφερουν το ποπολο. Τους Γερμανους ομως τους ενδιαφερει να περασουν τα μετρα και εχουν Λεβεντηδες-Ποταμια-ΜΠΑΤΣΟΚ χρυσες εφεδρειες αν δεν τους βγαινουν τα νουμερα. Ειδικα τωρα με τη λιστα οποιον και να ψηφισουμε κολλητος τους θα βγαινει. ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται στη τυχη. Εμεις δεν θελουμε να το καταλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.