10/8/15

Νεότερα από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη - Νεκρός ένας αστυν. διευθυντής


Ο αστυνομικός διευθυντής Τσεκέν τραυματισμένος τηλεφωνεί την ώρα της συμπλοκής

Σχετική είδηση: Επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη σε αστυνομικό τμήμα

Τελικώς, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι κατά την επίθεση στο κτίριο της Διοίκησης της Αστυνομίας στη συνοικία Σουλτάνμπεϋλι, τραυματίστηκε θανάσιμα ο Αστυνομικός Διευθυντής Μπεγιαζίτ Τσεκέν (Beyazıt Çeken), ο οποίος ήταν υπέυθυνος Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών.

Αν και δεν έγινε γνωστό αν τραυματίστηκε από την έκρηξη ή από τη συμπλοκή που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν δυο ένοπλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, από φωτογραφικό υλικό που συλλέξαμε μάλλον ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την πρωινή συμπλοκή.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη μάχη με το θάνατο.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον την μάχη με τον θάνατο, την μάχη του για την ζωή έχασε ο άνθρωπος.
    Και για δες πώς γίνεται να θλίβεσαι για τον θάνατο τούρκου αστυνομικού: γιατί ανθρώπινα σ' επηρεάζει όταν τον βλέπεις στην φωτογραφία να προσπαθεί τραυματισμένος να επικοινωνήσει για να επιβιώσει και συνειδητοποιείς ότι αυτός ο (έστω τούρκος αστυνομικός) άνθρωπος μετ' από λίγο θα είναι νεκρός .
    Υ.Γ. Για την ακρίβεια τής διατύπωσης ξεκίνησα να γράψω, αλλά ξέφυγα προς τα υπαρξιακά. Ο θάνατος είναι πάντα σκληρός, ακόμα και για τον εχθρό σου. Απλά (θέλοντας και μη) όταν προτάσσεις τον αγώνα για τις πρωταρχικές επιλογές σου, αναγκαστικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ας είναι ..
    Όσο και να προκαλεί θλίψη (και αυτός) ο θάνατος , το πρόταγμα παραμένει: Οι Κούρδοι πρέπει να νικήσουν, η Τουρκία ήλθε πια ο καιρός της να διαλυθεί και να κλείσει ο και αυτός ο εγκληματικός κύκλος της, τού Κεμαλισμού με τις παράδοξες μεταλλάξεις του στον Ερντογανικό Νεοθωμανισμό .
    Για νά 'βρουν ανάπαυση οι ψυχές των τόσων εκατομμυρίων δικών μας νεκρών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.