16/10/15

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης του Ινφογνώμων Πολιτικά για την εκλογή προέδρου της ΝΔ

Συμμετέχετε στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του Ινφογνώμων Πολιτικά - Η ψηφοφορία πάνω δεξιά στην οθόνη σας
Εννιά πέρες πριν από τη λήξη της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης, μέχρι στιγμής, Παρασκευή 11:17, έχουν ψηφίσει 1079 άτομα. 
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διπλοψηφίας, από τον ίδιο υπολογιστή.
Ασφαλώς, τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της τάσης που επικρατεί στην "κοινωνία" του Ινφογνώμων Πολιτικά.
Όμως, κατά την άποψή μας, η εικόνα που παρουσιάζεται ως τώρα, μια εικόνα που σε γενικές γραμμές είναι ίδια και σε άλλες ηλεκτρονικές δημοσκσοπήσεις, δείχνουν μια τάση και στάση της κοινωνίας που την συνατήσαμε και στις πρόσφατες εκλογές.
Ο απλός αδέσμευτος κόσμος, που δεν έχει σχέση με κομματικούς μηχανισμούς και κυκλώματα, απεχθάνεται και αποστρέφει το πρόσωπό του από τα κόμματα και τα πρόσωπα που προέρχονται από πολιτικά τζάκια ή αποτελούν μέρος κομματικών μηχανισμών.
Για τον ίδιο λόγο, που ο κόσμος προτίμησε στις πρόσφατες εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ, που παραμένει ακόμα ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία, αφού μπορεί να γίνει βουλευτής ο οποιοσδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να πάρει έγκριση από τις βαρωνείες που επικρατούν σε διάφορα κόμματα, όπως στη ΝΔ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο κατά την άποψή μας επιλέγει τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι ο εαυτός του, χωρίς -προς το παρόν- να εκπροσωπεί και να τον στηρίζουν κυκλώματα, μηχανισμοί και ... πρεσβείες...
Παρακαλούμε τους επισκέπτες του ιστολογίου μας να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση, χωρίς προκαταλήψεις, για να δώσουμε κι εμείς ένα δείγμα της τάσης που επικρατεί στην κοινωνία και να συμβάλλουμε στον πολιτικό αγώνα που γίνεται για την ανάδειξη προέδρου σε ένα κόμμα εξουσίας, κάτι που αφορά όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικής και ιδεολογικής ταυτότητας.

Ποιόν επιλέγετε για πρόεδρο της ΝΔ;

7 σχόλια:

  1. Θα χρειαστεί να αλλάξουν και το σήμα της ΝΔ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Τσίπρα θα έλεγα ότι είναι εύκολοι αντίπαλοι για τους δικούς του λόγους ο καθένας.Ο Άδωνις διότι δεν έχει προφίλ αρχηγού,ο Μειμαράκης προέρχεται από το παλαιοκομματικό επιτελείο,ο Κυριάκος έχει όνομα που ταυτίζεται με το παλαιοκομματικό και ο Τζιτζικώστας δεν έχει δοκιμαστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και δεν θα έχει θέση στο κοινοβούλιο αφήνοντας Τσίπρα ελεύθερο αντιπολίτευσης.
    Μεταβατικός πρόεδρος κάποιος άλλο πρέπει να είναι μέχρι να γίνει ευρύτερος μετασχηματισμός αν σώζεται η κατάσταση.Διότι δε βολεύει πλέον η ΝΔ κυρίως τους ξένους.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λουκούμι διότι και μέτρα που δεν μπορεί να πάρει η ΝΔ μπορεί να περάσει και θα δώσει πολύ χώρο στα εθνικά θέματα.Άρα Γερμανοί-ΗΠΑ είναι υπερ και τρισευτυχισμένοι με τη διεθνιστική τύποις και λόγοις αριστερά ! γιατί να μπλέξουν με τη δεξιά ? Βλέπω Τσίπρα για 30 χρόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είδαμε τον ΓΑΠ τον Τσίπρα ο Αδωνης θα μου κάνει εντύπωση ...... Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον τόπο καμία ..... ζώα ε ζώα .... καλα να πάθουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ζώα ε ζώα"... έλα Λεβέντιμ βγες· σ' αναγνωρίσαμε... χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.ΕΝΑΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ, ΕΝΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑΣ ΕΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας ειναι εντελως αδιαφορο. Να πανε να πνιγουν. Εχουν τεραστιες συθυνες για το χαλι της χωρας. Θα επρεπε να περασουν απο δικαστηριο, για αρχη και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.