21/10/15

Αδωνις στην ΕΡΤ: Ο Τσίπρας είναι τεράστιος πολιτικός απατεώνας [βίντεο]

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΣΥΡΙΖαίου Χαρίτου να στρέψει την κουβέντα στα εσωκομματικά της ΝΔ. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του αουτσάιντερ στην κούρσα ηγεσίας της ΝΔ, όπως η Εθνική ποδοσφαίρου το 2004.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε τα περί επικουρικής σύνταξης και ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

«Ένα μήνα πριν, ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε ότι θα πρέπει να καταργήσει την επικουρική σύνταξη, να το πει προεκλογικά, να το ξέρει ο κόσμος και να ξέρει τι ψηφίζει; Τι είναι ντροπαλός ο Αλέξης Τσίπρας; Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό απατεώνα», δήλωσε. Τόνισε μάλιστα ότι είναι και ιδιαίτερα συγκρατημένος. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η ΝΔ χρειάζεται έναν ενεργητικό αρχηγό, προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση στον απατεώνα κ. Τσίπρα. Αυτός νομίζω ότι είμαι εγώ, αυτό είναι το πλεονέκτημά μου απέναντι στους υπόλοιπους άξιους συνυποψηφίους μου».

Υπενθύμισε μάλιστα την προεκλογική υπόσχεση Τσίπρα στο ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, ότι δεν θα μπει ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

Διεμήνυσε δε ότι «συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρξει». «Τεράστιο λάθος» χαρακτήρισε την πρόταση της ηγεσίας για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι: «Μας χωρίζει άβυσσος».

Αναφερόμενος στην κούρσα στη διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία και τις δημοσκοπήσεις για την ηγεσία του κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε: «Eγώ μπήκα σε αυτή την εκλογική μάχη ως αουτσάιντερ, πουθενά δεν είπα ότι είμαι φαβορί. Προσδοκώ να είμαι αουτσάιντερ όπως η Εθνική το 2004, αλλά αυτό θα κριθεί στην κάλπη από τους πολίτες». Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε εκφραστής της ιδιωτικής οικονομίας και της εκτός πολιτικής κοινωνίας λέγοντας ότι: «Δεν είμαι με τα τζάκια».

Ερωτηθείς για την διαφοροποίηση του Μάκη Βορίδη ως προς την υποψηφιότητά του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε με χιούμορ: «Είχαμε μια διαφωνία, δεν είμαστε παντρεμένοι για να κάνουμε τα πάντα ίδια»»

Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, εξηγώντας ότι «είχαμε υλοποιήσει το μισό Ζάππειο και εάν δεν είχε λήξει η θητεία της, θα τα είχαμε εφαρμόσει όλα»

9 σχόλια:

  1. Μόνο με τον εργατικότατο Άδωνι θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία, ή όποιο κόμμα αποτελέσει το διάδοχο σχήμα, να ορθώσει ιδεολογικό ανάστημα στην "τρανή" ηγεμονία της Αριστεράς.
    Μειονέκτημά του οι εκφραστικές υπερβολές, αλλά καλύτερα αυτές, παρά οι ψευδολογίες του όντως πολιτικού απατεώνα Τσίπρα και όσων συνήργησαν να καταλάβει την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ ήτο βλάξ και πρόθυμος ηλίθιος. Ο Τσίπρας είναι φρου φρου κι αρώματα και πρόθυμος πανέξυπνος, δηλαδή, παρασάγγας επικινδυνότερος του πρώτου. Σε ένα φανταστικό δικαστήριο θα πρότεινα απαλλαγή του ΓΑΠ λόγω ακαταλογίστου και καταδίκη σε θάνατο του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει βλάκα έναν άνθρωπο, που κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός, να καταστρέψει μία χώρα, ή έστω να την αποτελειώσει (κατ' εντολήν;), να τον βαραίνουν πολλές κατηγορίες, αλλ' αυτός να μένει στο απυρόβλητο και, στην συνέχεια, να δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια κύρους Harvard αμειβόμενος ηγεμονικά, ενώ ταυτοχρόνως εισπράττει μισθό Έλληνος βουλευτού.

      Διαγραφή
    2. Μα αυτός φίλτατε Nativist δεν κατάλαβε τίποτε. Άλλοι τα έκαναν αυτά εν ονόματί του. Και το ότι απολαμβάνει ό,τι απολαμβάνει τώρα οφείλεται στην νομοθεσία της χώρας μας. Δεν είναι ο μόνος.

      Διαγραφή
    3. Τον καλούν σήμερα στο Harvard εξ αιτίας της ελληνικής νομοθεσίας; Ποιοι "άλλοι" τα έκαναν; Αυτός ήταν, όμως, πρωθυποργός με την ψήφο τού ελληνικού λαού. Κάθε άλλο παρά βλάκας είναι.

      Διαγραφή
    4. Φυσικά δεν τον καλούν στο Χάρβαρντ λόγω της Ελληνικής νομοθεσίας (και, ουσιαστικά, λόγω της πρακτικής στον τόπο μας). Λόγω αυτών απολαμβάνει μισθούς, συντάξεις ασυλία και καλή ζωή.

      Διαγραφή
    5. γιατι τον αποκαλειτε βλακα; επειδη κανει κατι σαρδαμ και λαθη στα ελληνικα; και τοτε τα ισπανικα γιατι τα μιλαει ολοσωστα; τα ιδια σαρδαμ δεν κανει και ο σημιτης; (οχι Σημιτης) Τι τους συνδεει αυτους τους δυο ; οχι οτι ειναι πασοκ. οχι κατι αλλο ελα ναι αυτο. το μισος που εχει η κοινη φυλη τους για τον Ελληνισμο.

      Διαγραφή
  3. Πράγματι βρίσκω πώς ἰδανικὸς γιὰ τὴν ΝΔ εἶναι ὁ Ἄδωνις μολονότι δὲν τὸν συμπαθῶ καθόλου.
    Τὸν ἔχω γνωρίσει καὶ εἶναι ἱκανότατος.
    Θὰ βρῆ ὁ Τσίπρας τὸν μάστορά του μὲ τὸν Ἄδωνι.

    Ὥστε ὁ Χαρίτος εἶναι συριζαῖος;
    Καλὰ εἶχα καταλάβει πώς μοιάζει βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πουλέν Βερολίνου οι Έλληνες πολιτικοί.Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.Ο Άδωνις είναι πουλέν εκ πεποιθήσεως διότι πιστεύει το πρόγραμμα και το ευρώ.Ο Τσίπρας διότι το εφαρμόζει χωρίς να ανοίγει μύτη.Η μαντάμ Μέρκελ ανάβει κεράκια για τον Τσιπράκο.1ο μνημόνιο κάηκε η Αθήνα,2ο μνημόνιο κάηκε η Αθήνα,τρίτο κάηκε η Μύκονος.Η έξοδος από το ευρώ είναι προδιαγεγραμμένη από τους Γερμανούς βέβαια οπότε και αυτοί που πιστεύουν και αυτοί που δεν πιστεύουν θα πεταχτούν στο εξαγριωμένο πλήθος την κατάλληλη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.