10/12/15

Καταγράφηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στη Γερμανία

Ο αριθμός των προσφύγων που έχουν καταγραφεί στη Γερμανία το 2015 έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο. Τα στοιχεία αναφέρθηκαν στο Μόναχο από την υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων της Βαυαρίας, Εμιλία Μύλλερ.
Μόνο το Νοέμβριο εισήλθαν στη χώρα 200 χιλιάδες μετανάστες. Έτσι οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα easy στα τέλη Νοεμβρίου έχουν φθάσει τους 965 χιλιάδες, ενώ μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο εισήλθαν στη χώρα περίπου 5000 μετανάστες.

Ωστόσο, οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός των μεταναστών ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος.

«Στο άμεσο μέλλον θα εισαχθούν περιορισμοί στην είσοδο των μεταναστών γιατί η Γερμανία δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει μακροπρόθεσμα μια παρόμοια ροή», δήλωσε η Μύλλερ.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο Βερολίνο, ωστόσο, αντιτάσσεται στην επιβολή ορίου για τους μετανάστες. Τη Δευτέρα, θα παρουσιάσει σχέδιο για την έκδοση δελτίων ταυτότητας στους πρόσφυγες για την επίσπευση της επεξεργασίας των δεδομένων τους στα διάφορα ιδρύματα.
--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

4 σχόλια:

  1. Η Γερμανία των 80 εκατομμυρίων δεν μπορεί να αντέξει ένα εκατομμύριο πρόσφυγες? Κι εμείς τί είμαστε, οι μ****ες??? Για να συμμαζευτούνε καθόλου και να καταλάβουν ότι η Ενωση δεν είναι να πληρώνουμε εμείς την κυριαρχία τους και αυτοί να κάνουν την κορόιδα! Με βάση τις αναλογίες των πληθυσμών να περιμένουν άλλα 20 εκατομμύρια πρόσφυγες, για να ρεφάρουμε. Από το 1990 μας έχουν αλλάξει τα φώτα με τους πρόσφυγες. Δεν θα γίνουμε εμείς το ακριτικό στρατόπεδο συγκέντρωσης για να απολαμβάνουν αυτοί τα καλά της Ευρώπης όλων μας! Αν έχουν πρόβλημα με αυτό να τα μοιραστούνε τα ποσοστά και με τους Αγγλογάλλους(εκτος κι αν φοβούνται τη Αγγλία μην τους βγάλει καμιά ταξιδιωτική οδηγία!). Να δούμε τότε πόσο θα θέλουν όλοι να είναι στην Ε.Ε. . Ρεζίλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, δεν ΘΑ γίνουμε εμείς το ακριτικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.
      Έχουμε ΗΔΗ γίνει.

      Διαγραφή
    2. >Κι εμείς τί είμαστε, οι μ****ες???<
      Τώρα το κατάλαβες;
      Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι υποδείξεις και ευχολόγια κενά περιεχομένου.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.