13/4/16

Στη Βουλή ο Ιβάν Σαββίδης – Θέλει να επενδύει σε «καθαρό περιβάλλον»

Στη Βουλή ο Ιβάν Σαββίδης – Θέλει να επενδύει σε «καθαρό περιβάλλον»

  • Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη και ίσως τον Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να έχει σήμερα στην Αθήνα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, καλεσμένος του προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.
Ο Πόντιος επιχειρηματίας πρόκειται να εκπροσωπήσει τους Έλληνες της Ρωσίας και να μιλήσει, εκτός απροόπτου στις 16:00, στην αίθουσα της Γερουσίας για τις επενδύσεις τους αλλά και την έμφαση που πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη. Στην ίδια επιτροπή θα βρίσκονται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις Δημήτρης Μάρδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, είναι πιθανόν ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.
Θεωρείται βέβαιο ότι στις συναντήσεις του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα συζητήσει μεταξύ άλλων και το θέμα του πιθανού Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εξάλλου όπως δηλώνουν πηγές προσκείμενες στον Σαββίδη, θέλει να συνεχίσει να επενδύει σε καθαρό περιβάλλον και κάθαρση πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.