5/5/16

«Νεο-οθωμανικές τάσεις» βλέπει ο Λαβρόφ στις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Σε συνέντευξή του στο Russia Today
«Θέλει να επεκτείνει τα εδάφη και την επιρροή της η Τουρκία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών
Για «ιμπεριαλιστική συμπεριφορά» κατηγόρησε την Άγκυρα ο Σεργκέι Λαβρόφ σε δηλώσεις του στο Russia Today.
Συγκεκριμένα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η Μόσχα έχει παρατηρήσει κάποιες «νεό-Οθωμανικές τάσεις» στη διεθνή στάση της Τουρκίας και όχι μόνο σε ότι αφορά στην κατάσταση στη Συρία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία βρίσκεται πίσω από τη συζήτηση για τις «ασφαλείς ζώνες» και για ένα «Plan B» για την Συρία, κάτι που αποκαλύπτει τις «επεκτατικές της βλέψεις».
Η Άγκυρα διατηρεί ακόμη μια στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ, παρά τις ρητές αντιρρήσεις της ιρακινής κυβέρνησης, η οποία ποτέ δεν εξουσιοδότησε τις τουρκικές δυνάμεις να εισέλθουν και έχει απαιτήσει κατ’ επανάληψη την αποχώρησή τους, συμπλήρωσε ο Λαβρόφ.
Η πρόθεση της Τουρκίας, εξήγησε ο Λαβρόφ, φαίνεται πως είναι να «επεκτείνει την επιρροή της και να διευρύνει τα εδάφη της». Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών μάλιστα παρέθεσε ως παράδειγμα τις τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, οι οποίες έφτασαν τις 1.800 πέρυσι, με το ΝΑΤΟ να τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.
«Πρόκειται για μια ξεκάθαρα επεκτατική συμπεριφορά, που δεν μπορεί να οδηγήσει σε τίποτα καλό», κατέληξε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.
Πρώτο Θέμα

29 σχόλια:

  1. Το εγκληματικο κρατος της τουρκιας πνεει τα λοισθια...το τερας των τριων γενοκτονιων και της βαρβαρης υποδουλωσης πολλων λαων τελειωνει...
    Οποιος ξερει λιγα απλα Αγγλικα ας δει εδω την αγορευση του Κουρδου Βουλευτη μεσα στην ελεεινη τουρκικη Βουλη που ωρυεται να τον εκτελεσει !!!
    Ατρομητος ο Κουρδος ραπιζει απανωτα τα διπλομαγουλα των βαρβαρων λεγοντας τους απλες ιστορικες αληθειες και τους φτανει σε κατασταση νευρικου κλονισμου ταπεινωνοντας τους χωρις ιχνος φοβου ! Δειτε και την τελευταια σκηνη που ο μογγολος προεδρος της Βουλης τους λεει στους τζαμπα τουρκομαχαλομαγκες να μην φοβουνται γιατι ο Κουρδος ειναι ενας και εκεινοι πολλοι στην αιθουσα και θα τον περιποιηθουν...
    Διαδωστε αυτο το βιντεο που αποτελει το μεγαλυτερο φτυσιμο στο αποκρουστικο προσωπο της τορκιας εδω και δεκαετιες..
    Το βιντεο ειναι εδω = https://www.youtube.com/watch?v=dTUbYJ5Ek90
    Το τελος του δολοφονικου αυτου καθεστωτος εχει δρομολογηθει και ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι ικανο να αποτρεψει την οριστικη του διαλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είναι κανείς νέος, όπως προφανώς εσύ, δικαιολογείται -και πρέπει- να αισιοδοξεί. Όμως κάποτε πρέπει να προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Αυτό το η Τουρκία διαλύεται, χάνεται κλπ. το ακούω εδώ και πολλές δεκαετίες, αλλά βλέπω ακριβώς το αντίθετο να γίνεται. Δηλαδή, όσο περνούν τα χρόνια, η Τουρκία, εν αντιθέσει προς την Ελλάδα, ισχυροποιείται από κάθε άποψη. Μην ξεχνάς ότι η Τουρκία είναι στους G20, πράγμα που μόνο για διάλυση δεν συνηγορεί.

      Γράφεις "Το τελος του δολοφονικου αυτου καθεστωτος". Ποιου "καθεστώτος", διότι το νυν πάει να απαλλαγεί σιγά-σιγά από το πρώην, το κεμαλικό. Έπειτα, για την χώρα μιλάς, ή το καθεστώς της;

      Διαγραφή
    2. συμφωνω απολυτα. εχω βαρεθει τους πολεμιστες της πολυθρονας που εντος ολιγου διαλυεται η τουρκια σε τρια και προτρεπουν να τους κηρυξουμε πολεμο, να ριξουμε μερικα αεροπλανα κ.λ.π.

      Σ αυτο φταινε και καποια site βαρεμενων

      Διαγραφή
    3. Αγαpητοι κυριοι Nativist και 'καθηγητης επιστημων '...
      Αντιπαρερχομαι τα περι ηλικιας διοτι δεν ξερετε ποσο χρονων ειμαι..το ιδιο αντιπαρερχομαι και τους 'πολεμιστες της πολυθρονας' γιατι και παλι δεν ξερετε την οποια δραση μου..
      Αυτο που ΔΕΝ αντιπαρερχομαι ειναι η καφενειακη αμπελοφιλισοφια που διαχεετε στην ιστοσελιδα με τις ανοησιες περι G20 για μια χωρα της πλακας που πριν δεκα χρονια ηταν σε μνημονιο (ουσιαστικως χρεωκοπημενη) απο το ΔΝΤ και που ολη η 'αναπτυξη' της ειναι μια ατελειωτη ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ φουσκα που ηδη επισημαινεται απο κορυφαιους τουρκους οικονομολογους. Δεν μας σκιαζουν τετοιου ειδους θεσφατα περι της δηθεν 'υπερδυναμης' τουρκιας...σιγα μην σταξει η ουρα του ποντικου..
      Η διαλυση ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ συντομότατα (και να δω που θα ειστε και οι δυο οταν γινει) ειναι μια διαδικασια που πηρε οντως πολλα χρονια γιατι η κοινωνικη μηχανικη, η πληθυσμιακη αναπτυξη και διαφοροι αλλοι εξωγενεις παραγοντες κινουνται με κυριως με αργη ταχυτητα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειναι αργη η διαδικασια ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο 'ΧΡΟΝΟΣ' ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ιστορικη πλεον ταχυτητα ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ απο την διεθνη συγκυρια/κατασταση στα συνορα της υπο διαλυση τουρκιας.
      Μπορειτε να συνεχισετε σε πολιτικη (ουτε καν πετυχημενη) που παραπεμπει ευθεως σε ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ αλλα δεν προκειται να πετυχετε και πολλα πραγματα, τα γεγονοτα εχουν ηδη (για αυτους που ξερουν) προδιαγραφει και δρομολογηθει απο δυναμεις που εσεις δεν εξουσιαζετε ουτε μπορειτε να αναχαιτησετε παρα μονον να τα παρακολουθησετε να σας διαψευδουν...
      Τα υπολοιπα επι της οθονης σας οσονουπω..

      Διαγραφή
    4. αν και δεν εκανα νύξη περι ηλικιας συμφωνω οτι αν δεν εισαι νεος και τα λες αυτα τοτε το πραγμα χειροτερευει. Μια συσταση κοψε τον Λιακοπουλο

      Διαγραφή
    5. @ καθηγητης επιστημων
      Καλυτερα κοψε εσυ την ασχημη συνηθεια που φαινεται σου εχει μεινει απο την προεφηβικη ηλικια ...
      ΣΣ
      Λιακοπουλος ? Δεν γνωριζω τον κυριο, αλλα για να τον γνωριζεις εσυ καταλαβαινω και εκεινου το ποιόν...

      Διαγραφή
    6. νικηφορε, λογικο δεν ειναι να κυκλοφορουν παπαγαλακια στα bloggs μεγαλης κυκλοφοριας, για να δημιουργουν συγχυση και παραποιηση? Αυτος ο antivist βγαζει ματι για τον ρολο που εχει αναλαβει. Μη δινεις σημασια.

      Διαγραφή
  2. Η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια, μην ακούτε παραμύθια, η Τουρκία και παραγωγή έχει και στρατό ψημένο στις μάχες, η Ελλάδα από την άλλη έχει στείλει τα εργοστάσιά της στην Βουλγαρία και την στρατιωτική της τιμή την σώζουν κάποια παλικάρια της αεροπορίας που σκοτώνονται στο Αιγαίο πέλαγος. Ξυπνήσανε και οι Ρώσοι και μας πουλάν προστασία για να αρπάξουν και την ΔΕΗ και τα τραίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον εισαι σε λαθος τοπο και χρονο....οτι και να λες δεν πειθεις ουτε τους ιδιους τους...τουρκους ! Η διαλυση τους ειναι κοινο μυστικο, το Κουρδισταν (με ακρωτηριασμο της τουρκιας) ειναι δρομολογημενο, οι Ρωσσια εχει σκοπο να 'τελειωνει' μια και καλη με την χωρα αυτη του εγκληματος και κυριως σκοπευει να κανει την συνθηκη ΜΟΝΤΡΕ παρελθον αλλαζοντας το κλειδοκρατορα των στενων και δινοντας τον ελεγχο στην Ελλαδα...
      Οσο για την 'παραγωγη' των τουρκων κραταμε ακομη την κοιλια μας απο τα γελια, η μονη παραγωγη που διακρινονται ειναι η παραγωγη ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ και περιττωματων.
      Επειδη σε βλεπω λιγο 'ανησυχο' σε καθησυχαζω οτι ακομη και οι βρωμοτουρκοι ξερουν (ασε αν δεν το λενε..) οτι σε πριπτωση συντομου πολεμου η καταστροφη που θα παθουν θα ειναι Βιβλικη, αλλοιως μην αυταπατασαι θα το ειχαν ηδη αποτολμησει, ομως ξερουν καλα τι τους περιμενει.
      Στην διεισδυση στην Ελλαδα και στην οποια προχειρη χειραγωγηση (οσο μπορειτε) οι τουρκοι τα πανε ικανοποιητικα , σε ενδεχομενο πολεμικο ομως επεισοδιο θα κλαψουν και αυτοι εκει και εδω τα ντοπια τσιρακια τους με την παραπληροφορηση, αλλωστε γνωστα ειναι ενα-ενα..

      Διαγραφή
    2. @ Παπαδόπουλος.
      .......Η Μοσχα εχει 'παρατηρησει καποιες νέο-οθωμανικες τασεις' της τουρκιας......

      Διαγραφή
    3. @Nικηφόρε Φωκά θα στο πω απλά και ωραία, η Ρωσία τα Στενά για τον εαυτό της τα θέλει, στους Έλληνες, λέμε τώρα σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν οι παραλογισμοί που αναφέρεις, το μόνο που θα δοθεί είναι κανένα μεταπρατικό εμπόριο δεύτερης κατηγορίας.
      Όντως η Τουρκία είναι μια εγκληματική χώρα αλλά και η Ρωσία δεν είναι μια μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα όπως εσύ και άλλοι φαντάζεστε, είναι μια σύγχρονη δεσποτεία που αν τη ζήσετε θα αισθανθείτε ότι ταξιδέψατε μέσα στην ιστορία και γυρίσατε στο παρελθόν, θα ζήσετε με σύγχρονους όρους αυτά που διαβάζατε στα ιστορικά βιβλία για την Αίγυπτο και την Περσία, κοινώς, θα τον πιείτε.
      Μια ερώτηση, δεν σας παραξενεύει που αυτοί που λένε ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης όταν πρόκειται για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και για προστασία βλέπουν με θετικό τρόπο όλους αυτούς τους σαχλαμάρες πολιτικούς και ολιγάρχες της Ρωσίας;

      Διαγραφή
    4. Ξέχασα να συμπληρώσω: Δεν τα έγραψα όλα αυτά για αντίλογο σε ανύπαρκτη θέση, αλλά με την ελπίδα να σε παρακινήσω να κάνεις την δική σου έρευνα, μήπως βρεις κάτι για να απαντήσεις.

      Ένα πράγμα φοβούνται τα σημερινά Ελληνόπουλα, όπως λέει και ο Καργάκος. Όχι την ανεργία, αλλά την δουλειά.

      Διαγραφή
    5. Εσύ τι θέλεις, να τα αρπάξουν οι άλλοι από τας ευρώπας?
      Οι έλληνες κάποτε πίστευαν (πριν 2-3 δεκαετίες) ότι μπαίνοντας στην ΕΕ θα γίνουν επιτέλους ένα σωστό κράτος. Τελικά μπανανιά την κατάντησαν και τώρα λένε ότι για να γίνεις ένα κράτος με σύγχρονη οικονομία πρέπει να πουλήσεις όλα σε μας γιατί μονο εμείς ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργεί σωστά μια επιχείρηση.

      Διαγραφή
    6. καποιοι η πρακτορακια των ρωσων ειναι η δεν ξερουν τι λενε. Δεν μας παρατατε με τον μαφιοζο τον πουτιν.

      Διαγραφή
    7. Εσύ τι είσαι πράκτορας των αμερικανων η απλά τα ξέρεις όλα?

      Διαγραφή
    8. Η επιμονη σας 'καθηγητης επιστημων' και 'Nativist' καθως και η προσπαθεια σας να περασετε 'αβρόχοις ποσί' το βιντεο που ειναι γερη γροθια στο στομαχι της καταρρέουσας τουρκιας ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ της υποπτης θεσης σας (εκτος αν εισθε εσεις καποιοι αμυαλοι εφηβοι - πραγμα που δεν θα απέκλεια καθολου..) και σας εκθετει.
      Δεν θα μπω σε αλλες κουβεντες με εσας διοτι αποδειξατε με την προκλητικοτητα σας και την ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ (που σας πονεσε πολυ απο οτι ειδα..) οτι δεν εισθε εδω για γονιμο διαλογο και εθνικο προβληματισμο αλλα για να περασετε τον ΜΗΔΙΣΜΟ και την ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ σε οσους περισσοτερους μπορεσετε, ομως ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ,καθε μερα που περνα η τουρκια αποξενώνεται απο ολους τους συμμαχους της και η κατασταση της ειναι πλεον τραγικη ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ και να κανετε. Ειστε και εσεις και η τουρκια σαν ενα φτωχο τσαντηρι επι της παραλιας που θα δεχθει το τεραστιο τσουναμι που ηδη βλεπετε στο βαθος του οριζοντα, σας καταλαβαινω αλλα δεν συμπασχω μαζι σας.

      Διαγραφή
    9. @DION αν αναφέρεσαι σε μένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλω ούτε Γερμανούς, ούτε Ρώσους, ούτε Αμερικάνους , ούτε και Τούρκους πάνω από το κεφάλι της πατρίδας αλλά το τι θέλω εγώ δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την εξέλιξη των πραγμάτων.
      @Νικηφόρε Φωκά, πάρτο χαμπάρι, η Ελλάδα πάει πακέτο με την Τουρκία, μαζί στην καταστροφή

      Διαγραφή
    10. @ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η πραγματικότητα όμως όπως δείχνει εδώ και δεκαετίες, ότι και γερμανοί, και αμερικανοι και τούρκοι είναι πάνω από το κεφάλι της πατρίδας σου. Με ποιο τρόπο σκοπεύεις να απαλλαγείς από αυτούς? Είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα δεν έχει δυνάμεις να τα βάλει μονη της.
      Κανεις λάθος, την προστασία πουλάει ο αμερικανος εδώ και δεκαετίες, και τώρα πιστεύει πως έχει δικαιωμα να πάρει όλα σχεδόν τζάμπα με τους γερμανούς. Δεν ήταν η Ρωσία που γονάτισε την χωρα και είναι 5-6 χρονια στην ύφεση και ούτε φόρτωσε τον λαό με χρέη και τον εκβιάζει με διαφορους τρόπους. Αντιθέτως η Ρωσία όπως κάθε άλλος επενδυτης έχει δικαίωμα να αγοράσει κάτι που κάποιος το πουλάει

      Διαγραφή
  3. Kανείς δεν ήταν πάνω από το κεφάλι της Ελλάδος μέχρι το 2002, μέχρι και την παραχώρηση στους ξένους της νομισματικής πολιτικής της χώρας.
    Η Αμερική σε άλλες χώρες προκάλεσε κακό, όχι στην Ελλάδα.
    Δεν είναι του παππού τους το χωράφι η ΔΕΗ, τα λιμάνια και οτιδήποτε άλλο για να τα πουλάν. Εσύ ξέρω δείχνεις μια συμπάθεια προς τους Ρώσους αλλά όταν οι άλλοι Έλληνες καταλάβουν την αλήθεια για τους Ρώσους θα σταματήσουν να πιστεύουν σε πλάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τι άλλο κακό πρέπει να κάνει ο αμερικανος στην Ελλάδα να για σταματήσεις να πιστεύεις σε planes εσύ προσωπικά και άλλοι αμερικανόφιλοι εν Ελλάδι. Την μιση Κύπρο χάσαμε εκ αιτίας των ρώσων, έτσι? Η την χούντα στην Ελλάδα έφερε πάλι ο ρώσος. Η για τα δισεκατομμύρια χρέη ευθύνεται ο ρώσος?
      Μην παίζουμε με τις λέξεις, δεν είπα ότι είναι το χωράφι τους η ΔΕΗ. Είπα ότι από την στιγμή που έχει βγει προς πώληση και η Ρωσία έχει "δικαωμα" να το αγοράσει και προτιμώ να το πουλήσουμε στους ρώσους που δίνουν περισσότερα παρα να το δώσουμε στους γερμανούς που το θέλουν τζάμπα.

      Διαγραφή
    2. Mην τα μπερδεύεις, ότι άρπαξαν οι Ρώσοι εις βάρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, και εννοώ την Κριμαία, το άρπαξαν στην ουσία από τον Ελληνικό κόσμο. Έχουν κάνει και αυτοί τη ζημιά τους, ακόμα και ο πανσλαβισμός την επιρριοή των Ελλήνων στα Βαλκάνια μείωνε διότι εκεί αποσκοπούσε.
      Δεν είμαι αμερικανόφιλος και δεν φταίει η Αμερική πρωτογενώς για το ότι η Αθήνα δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα παρά πράττει το αντίθετο, η Αμερική προσαρμόζεται σε ότι της δίνουν οι περιστάσεις, το ίδιο κάνουν και οι άλλοι, για αυτό και όλοι τους το παίζουν σε διπλό ταμπλό με αποτέλεσμα οι όποιες θεωρητικές αναλύσεις γίνονται να μοιάζουν ως ζαριά στο τάβλι.
      Εγώ προτιμώ να μην τα δώσουμε σε κανέναν για να μπορέσει να επιβιώσει ο Ελληνισμός μέσα στα πλαίσια ενός συγκροτημένου κράτους και να μην καταντήσει γραφική χορευτική εκδήλωση.

      Διαγραφή
    3. Εσύ τα μπερδεύεις μου φαίνεται η απλά δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς? Προσπαθείς να την πας την κουβέντα αλλου. Η ερώτηση μου ήταν για το ποσο κακό ο αμερικανος έχει κάνει στην Ελλάδα στο πρόσφατο παρελθόν παρότι επίσημα θεωρείται σύμμαχος. Και σου έφερα παράδειγμα της Κύπρου και χούντας.
      Τι σχέση έχουν οι οθωμανοί με τον Ελληνισμό? Και για ποιον ελληνικό κόσμο μιλάς του 17 αιώνα όταν ο ελληνισμός ήταν υπό σκλαβιά των μοσουλμάνων οθωμανών αιώνες και έψαχνε συνεχεια τους διαφορους τρόπους πως να απελευθερωθει.
      Οι ρώσοι αρπαξαν από τον εχθρό και πολέμησαν στον πλευρό τους και οι έλληνες της Κριμαίας αν δεν το ήξερες.

      Δηλαδή να σε πιστέψω ότι δεν είσαι αμερικανόφιλος μετά από όλα αυτά που είπες? Ότι φταίει πάντα η Αθηνα γιατί δεν κοιτάει το συμφέρον της και οι αμερικανοι απλά προσαρμόζονται και αλλα τέτοια?
      Διάβασε εδώ, αυτά είναι πλέον γνωστά.
      http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-xartis-pou-apodikni-ton-vromiko-rolo-tou-xenri-kisintzer-enantion-tis-kiprou

      http://www.kathimerini.gr/787893/article/politismos/vivlio/o-kisingker-en8arryne-thn-toyrkikh-eisvolh-sthn-kypro

      Διαγραφή
    4. Δεν φταίει η Αμερική για τη χούντα και τον άθλιο Ιωαννίδη, η διαφθορά του κράτους των Αθηνών έφερε την χούντα στην εξουσία.
      Οι Ρώσοι αρπάζουν και εκρωσίζουν, από εδώ και οι μεγάλες φυλετικές διαφορές στο εσωτερικό της Ρωσίας. Από που και ως που η Κριμαία Ρώσικη;
      Ναι, υπεύθυνη για όλα είναι η Αθήνα, επαναλαμβάνω η Αμερική ήθελε μετά τη λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μια Ελλάδα αναπτυγμένη και σύγχρονη, δεν τη βλέπαν ως χώρα της Λατινικής Αμερικής και τα παραμύθια που λέγαν τόσες δεκαετίες οι αριστεροί για την Αμερική βολεύαν τους δεξιούς διότι θόλωναν τις ευθύνες που οι ίδιοι είχαν για τα προβλήματα της χώρας

      Διαγραφή
  4. Για όσους ενδιαφέρονται και έχουν εμποτιστεί με το ότι οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και πως με Ερντογάν δεν έχουμε κρίσεις!!!!!!! Αυτά λέει το Υπουργείο Εξωτερικών ως επίσημες θέσεις αν είναι ποτε δυνατόν, γράφω το εξής.

    Ο Αχμέτ γραφει για το Αιγαίο και την Κύπρο την φράση ζωτικός χώρος! Δεν την γραφει για καμια άλλη περιοχή με τις οποιες συνορεύει η Τουρκια! Ο Ζωτικός αναφέρθηκε πρώτη φορα στα γραφόμενα του Αδόλφου Hitler και όλοι ξέρουμε τη συνεχεια...απλώς εισέβαλε στον ζωτικό χώρο που είχε θέσεις ως στόχο. Ο Αχμέτ λοιπόν βλέπει το Αιγαίο και την Κύπρο όπως ο Hitler την Τσεχία και την Πολωνια...Το Υπουργείο Εξωτερικών αγκρόν ηγόραζε, αλλα οφείλω να τα γράψω και να τα τονίσω και οποιος θέλει ας ανοίξει τα ματια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αν νομίζεις ότι δεν τα ξέρουν αυτά στο υπουργείο κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, η πολιτική των Αθηνών είναι μία, τα δίνουμε όλα για να καλοπερνάμε χωρίς απειλές

      Διαγραφή
    2. Τότε μην λες ότι η Ρωσία προσπαθεί να πουλήσει προστασία για να αρπάξει τη ΔΕΗ η κάτι άλλο. Αν δεν υπήρχε και η Ρωσία που στηρίζει την Κύπρο στο συμβούλιο ασφαλειας οι έλληνες πολιτικοί που είναι πράκτορες αμερικανων θα την πούλαγαν και την άλλη μιση Κύπρο στους τούρκους.

      Διαγραφή
    3. Ένα αρπαχτικό ανατολικής δεσποτείας είναι η Ρωσία και τίποτα άλλο

      Διαγραφή
  5. Οι "φίλοι" αμερικανοι στέλνουν νέο πρέσβη στην Ελλάδα από την Ουκρανία. Για να δούμε τι σκαρώνουν πάλι αυτοί οι αλήτες.

    http://www.zougla.gr/politiki/article/stelnoun-neo-presvi-ton-ipa-stin-elada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.