17/5/16

Στην Κύπρο κόβουν φόρους

Και προαναγέλλουν ότι θα κόψουν κι άλλους



ην έκτακτη εισφορά που είχε επιβληθεί το 2011 κόβει η Κύπρος, ενώ προαναγγέλλεται περαιτέρω μείωση του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας (που έχει ήδη μειωθεί).
Λεπτομερέστερα, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη (φωτογραφία), "η κυβέρνηση, διατηρώντας τη συνετή δημοσιονομική πολιτική, θα αποδίδει στους φορολογούμενους τα οφέλη που προέκυψαν ο την ανάπτυξη της οικονομίας". Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβ. Νεοφύτου δήλωσε ότι ακολουθεί η περαιτέρω μείωση του μείωση του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας.
Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος βγήκε με επιτυχία από το μνημονιακό καθεστώς ελεγχόμενου δανεισμού φέτος το Μάρτη, ενώ η οικονομική της ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο του 2106 ήταν η κορυφαία στην Ευρωζώνη και τρίτη στην Ευρώπη.
ΑV


4 σχόλια:

  1. ...Ναι ο δυστυχής, και τώρα κλαίει μαύρο δάκρυ!

    Υ.Γ. Εάν αγαπητέ Andpik, έχεις σχέση με το Ju-Jutsu Brasileiro, τότε θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι "μαλακή" αυτή η τεχνική αφού μάλιστα αποκαλείται Ju-Jutsu και εκτελείται από δύο τέτοια "θηρία", διότι η εικόνα κάθε άλλο παρά παραπέμπει σε τεχνικές τύπου "Ju" ή "Aiki Jutsu", οι οποίες κατά τους ιδρυτές των αντιστοίχων σχολών Professor Jigoro Kano San και Professor Moritake Ueshiba San, προβλέπουν ως γνωστόν λιγώτερη δύναμη με πολύ μεγαλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

    Το Ju-Jutsu Brasileiro θυμίζει το αλήστου μνήμης Judo-do κάποιων εμφάνταστων τύπων στην Νότια Αφρική πριν από 55 χρόνια.

    Εγώ αντ' αυτού θα πρότεινα στους Βραζιλιάνους να γίνουν ......... "Capueristas"!

    Τι λες και Εσύ γι" αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις............ Capueira, εκείνον τον πολεμικό χορό της Βραζιλίας ...!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα ειναι απλό τότε.φερνουμε το Γεωργιάδη στην ελλαδα και στέλνουμε τους δικούς μας στην Κύπρο.τι λέτε οτι θα συμβεί στο υποθετικό αυτό σενάριο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευμένη στείλε μου το email σου να επικοινωνήσουμε αν θες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.