12/9/17

Ο Λαϊκισμός, ο Τσίπρας, η Αριστερά, η Δεξιά, τα Μαμούθ και το κυνήγι με τόξα...

του Σταύρου Καλεντερίδη
Πρωθυπουργός χώρας (αυτός που πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Γαλλίας ορθώς αποκαλούσε "λαϊκιστή"), μιλώντας στη Δ.Ε.Θ. για το υπό διαμόρφωση νέο Πασόκ:
«Να ευχηθώ καλή επιτυχία. Θα είναι θετικό, αλλά πιο θετικό θα ήταν να συζητήσουν για τους όρους σύγκλισης της επόμενης μέρας. Αν δηλαδή θα είναι με τη Δεξιά ή με την Αριστερά»
Και εδώ καταλαβαίνεις σε δυο γραμμές την πολιτική ιδεολογία των Συριζαίων (δεν είναι και τόσο μεγάλη άλλωστε): Διχασμός, μίσος, κομματικά μαντριά, ιδεολογικές παρωπίδες και γενικότερα ό,τι οπισθοδρομικό περιγράφει τον περασμένο αιώνα. Γερασμένοι νέοι και νέες πολιτικοί πρεσβεύουν με εγκληματικό τρόπο την διάσπαση της ελληνικής κοινωνίας ελπίζοντας σε πολιτική επιβίωση και αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλούν.
Θα το λέμε εμείς λοιπόν μέχρι να το υιοθετήσουν και τα παραπαίδια των κομμάτων που τους γράφουν τους λόγους:
"Έννοιες όπως η δεξιά και η αριστερά είναι τόσο ξεπερασμένες όσο τα μαμούθ και το κυνήγι με τόξο."

Ειδικά για τους νέους ανθρώπους εσείς και το πολιτικό σύστημα που υποστηρίζετε είστε εκτός πραγματικότητας - κάτι σαν εξωγήινοι.

Μάθε για το δέλτα και γίνε υποστηριτκής ΕΔΩ

4 σχόλια:


  1. "Έννοιες όπως η δεξιά και η αριστερά είναι τόσο ξεπερασμένες όσο τα μαμούθ και το κυνήγι με τόξο."

    Η πιο σημαντική πρόταση εδώ και ιδέα για το μέλλον της Ελλάδας.πρεπει ο λαός να πετά σάπιες ντομάτες στους πολιτικούς, κάθε κόμματος ,μέχρι να εφαρμόσουν καλά πρακτικά η να εκλεγούν καινούρια πιο ανυκτομυαλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ξέχασες να γράψεις ότι πρέπει και να τους σερβίρει ρετσινόλαδο παραγωγής 1936-1937.
      Τα ανοιχτόμυαλα κόμματα γράφονται με υ

      Διαγραφή
  2. Αριστο συμπερασμσ κ.Καλεντεριδη..Στο συμπαν δεν υπαρχει δεξια αριστερα πανω κατω διαγωνια η κεντρο..Αυτα τα επλασε το μυαλο μας....κι εκεινος ο ...κιαρατας που σκεφτηκε οτι αφου ηταν μονος ...και αν τον παιρναμε μυρουδια θα τον σπαζαμε στο ξυλο ...βρηκε αυτο το κολπο να μας βαλει νσ πλσκωθουμε μεταξυ μας για να μην αρπαξουμε ολοι αυτον και τον κανουμε μαυρο στο ξυλο...Σκεφτητε ποσο λιγοι ειναι οι δυναστες...ασε που οι πιο πολλοι ειναι και γυναικωτοι.. Μιλαμε μια ...και κατω !..Αλλα το κολπο δουλευει...Φτιαχνεις μια ωραια παπαρια..ενα παραμυθι γοητευτικο..παρμενο απ την χωρα των θαυματων...και το αμολας στην πιατσα...οι μισοι το χαυουν...Φτιαχνεις κι ενα αλλο ιδιο μσγικο ...αλλα το ακριβως αντιθετο του πρωτου...το σμολσς ..το τρωνε οι αλλοι μισοι...Επειδη εινσι τελειως αντιθετα αυτα..ο αλληλοσκοτωμος ειναι βεβαιος..Καλου κακου φτιαχνεις κι ενα τριτο παραμυθι ..ταχα ..ενδιαμεσο..Οταν βαρεθουν οι πρωτοι να σκοτωνονται..λενε...δεν παμε στην μεση..για λιγο να ...ανασυνταχτουμε ?..Κι ετσι ο ..κερατας αν και ειναι ενας..λιγοι..ανισχυρος..γυναικωτος...την βγαζει ...πασας....ασε που σκαει στα γελια με μας...Αυτη ειναι η ντροπη μσς...κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να βοηθήσετε πραγματικά την προσπάθεια, μπείτε στο http://todelta.gr/participate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.