21/2/18

Ακέφαλο άγαλμα της Αφροδίτης βρέθηκε στο μετρό της Θεσσαλονίκης - Φωνάξτε τον Ζάεφ, για συνδιαχείριση της κατάστασης

Κοντά στο Κρηναίο οικοδόμημα

Ακέφαλο άγαλμα της Αφροδίτης βρέθηκε στο μετρό της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με ανάρτησή του κ. Μυλόπουλου το άγαλμα βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, κοντά στο εντυπωσιακό Κρηναίο οικοδόμημα.
Ένα ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης ανακαλύφθηκε στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλόνικης. Την είδηση για το σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Μυλόπουλος.
Σύμφωνα με ανάρτησή του κ. Μυλόπουλου το άγαλμα βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, κοντά στο εντυπωσιακό Κρηναίο οικοδόμημα.
«Το πιο πρόσφατο ανάμεσα στα 300.000 και ίσως ένα από τα πιο... καλλίγραμμα ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών του Μετρό Θεσσαλονίκης, είναι αυτή η ακέφαλη Αφροδίτη. Βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγ. Σοφίας, πολύ κοντά στο εντυπωσιακό Κρηναίο οικοδόμημα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της εταιρείας «Αττικό Μετρό Α.Ε.».

«Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
Το πιο πρόσφατο ανάμεσα στα 300.000 και ίσως ένα από τα πιο... καλλίγραμμα ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών του Μετρό Θεσσαλονίκης, είναι αυτή η ακέφαλη Αφροδίτη.
Βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγ. Σοφίας, πολύ κοντά στο εντυπωσιακό Κρηναίο οικοδόμημα.

6 σχόλια:

 1. Ο αγώνας για το Μακεδονικό είναι χαμένος εκ των έσω! !! Υπάρχουν τόσα στοιχεία που αποδεικνύουν το αυτονόητο που αναρωτιέμαι γιατί δεν τα προβάλουν !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελλαδα ατελειωτη, πηγη αναβλιζουσα πολιτισμο και ιστορια,ειναι η πατριδα μας και μεις την μεταχειριζομαστε σαν βοθρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εντυπωση κανει που δεν ειναι το .ακεφαλο του δημαρχου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το πρόβλημα με το Μακεδονικό είναι ότι από την αρχή ακολουθήθηκε λάθος τακτική. Έτσι αναλωνόμαστε στο να πείσουμε τους ξένους και τους Σκοπιανούς το αυτονόητο ενώ έπρεπε με κατάλληλους χειρισμούς θεμιτους και αθεμιτους να τους εξαναγκάσουν να υποχωρήσουν.Πρωτον έπρεπε να τους κλείσουμε τα σύνορα αποκόπτονται τους από το Νότο από τον έξω κόσμο και κόβοντας τους την εισροή συναλλάγματος από την Ελλάδα. Δεύτερον έπρεπε να ανοιξουμε θεμα Ελληνικής μειονοτητας στα Σκοπια περνώντας στην αντεπίθεση διεκδίκησης περιουσιών στην περιοχή μοναστηριού κλπ. Τέλος παρασκηνιακά συμφωνία με Σερβία και γιατί όχι και με Αλβανια (σε τακτικο επιεδο) για τον διαμελισμο του κρατιδιου και τον διαμοιρασμο των ιματιων του εξασφαλιζοντας και στρατιωτική βαση στον αμερικανικο παραγοντα για να μην υαρχουν αντιδρασεις απο τη μερια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ναι,χαχαχαχα! μπορει ναχει καπου κρυμμενο το κεφαλι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.