17/1/19

«Ο πραγματικός εχθρός μας δεν είναι ο σκοπιανός εθνικισμός αλλά ο ελληνικός εθνικισμός»


Αυτό που οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (διότι η συνεργασία παραμένει αφού τα δύο κόμματα πρακτικά συγχωνεύτηκαν) έχει κηρύξει πόλεμο στην ελληνική Ιστορία, και ένα επεισόδιο αυτού του πολέμου είναι και η προδοσία της Μακεδονίας η οποία ενώ γίνεται για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, αποδίδεται σε δήθεν πιέσεις των ξένων για να αποπροσανατολιστεί ο ελληνικός λαός. 
Η Ιστορία μας βάλλεται διότι αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες του έθνους μας, και η ίδια η έννοια του έθνους είναι ανάθεμα για τους αριστερούς.  


Ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντικό για την Αριστερά να κυριαρχεί στην αρένα των ιδεών ούτως ώστε να κρεμάει ταμπέλες «εθνικιστή» σε όσους διαφωνούσαν μαζί της και αναδείκνυαν την εθνική μας ταυτότητα. 
Ακόμη και από το βήμα της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την ανατριχιαστική ομολογία ότι «ο πραγματικός εχθρός μας δεν είναι ο σκοπιανός εθνικισμός αλλά ο ελληνικός εθνικισμός».
 Δηλαδή η Αριστερά είναι πρόθυμη να συμμαχήσει με οποιονδήποτε πλαστογραφεί ή σφετερίζεται την ελληνική Ιστορία επειδή τη θεωρεί εκτροφείο «εθνικισμού και προγονοπληξίας». 
Ακόμη και αριστεροί πανεπιστημιακοί όπως ο κ. Λ. Φλιτούρης διατείνονται ότι «προφανώς δεν έχει σημασία το τι ήταν η Μακεδονία στην αρχαιότητα αλλά τι είναι τώρα. 
Και σαφώς η πολιτεία έχει επείγουσα ευθύνη να περάσει αυτό το απλό μήνυμα στη ζαλισμένη από τη μέθη της αρχαιόπληκτης μνήμης κοινωνία μας». Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι αριστεροί πολιτικοί δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους σε μουσείο ή σε αρχαιολογική ανασκαφή. 
Έχουν κυριολεκτικά αλλεργία με οτιδήποτε έχει να κάνει με την ιστορική μας κληρονομιά.
 Θυμηθείτε την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, στο τελευταίο ταξίδι της προεδρικής θητείας του, και πώς τον άφησε ο Τσίπρας να πάει μόνος του στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης μαζί με μία ξεναγό. 
Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν ο πρωθυπουργός μας συνόδευσε ποτέ ξένο επίσημο σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο μας ή αν τον επισκέφθηκε μόνος του ή με την οικογένειά του - μην κάνετε τον κόπο, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο συμβάν.  
Δεν υπάρχει ιστορική περίοδος που να μην έχουν επιχειρήσει οι αριστεροί να εφαρμόσουν τον «ιστορικό αναθεωρητισμό» τους παρουσιάζοντάς την μέσα από το δικό τους παραμορφωτικό φακό. 
Για την ελληνική Αριστερά η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο επειδή τα θεμέλιά της χτίστηκαν από τους δούλους.
Η αρχαία Σπάρτη ήταν ένα «φασιστικό» μόρφωμα. 
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας «αιμοσταγής ιμπεριαλιστής σφαγέας» (άρα καλά κάνουμε και τον ξεφορτωνόμαστε τώρα κι αυτόν και τη Μακεδονία του και τη χαρίζουμε στους Σλάβους και τους Αλβανούς). 
Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν είχε καθόλου ελληνικά στοιχεία και ο χριστιανισμός την κατέτασσε στον σκοταδιστικό Μεσαίωνα, σε αντίθεση με το προοδευτικό Ισλάμ.
Στη Τουρκοκρατία περνούσαμε μια χαρά με τους Οθωμανούς και η Ελληνική Επανάσταση ήταν ταξική και την αντιστρατευόταν η Εκκλησία. 
Η άλωση της Τριπολιτσάς ήταν γενοκτονία των κακόμοιρων των Τούρκων που παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. 
Στον Μακεδονικό Αγώνα το ελληνικό κράτος καταπίεσε τους «πραγματικούς Μακεδόνες» οι οποίοι μιλούσαν ένα σλαβικό ιδίωμα και ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες.
 Στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922 έγινε «συνωστισμός» και όχι σφαγή. 
Το «ΟΧΙ» το 1940 το είπε ο ελληνικός λαός και όχι ο Μεταξάς, ο οποίος κατά βάθος ήθελε να πει «ΝΑΙ» αλλά δεν του βγήκε.
 Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν ήταν υποκινούμενο από τη Σοβιετική Ένωση αλλά αποτελούσε το γνήσιο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα που το κατέπνιξαν δυστυχώς οι «φασίστες» και δεν το άφησαν να κάνει την Ελλάδα κομμουνιστικό παράδεισο όπως συνέβη στο υπόλοιπο ανατολικό μπλοκ. 
Τέλος, η γενοκτονία των Ποντίων ήταν απλώς «εθνοκάθαρση». 
Αυτά πιστεύουν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν σήμερα, και τα ομολογούν ανοιχτά. Πέρα από το ότι μισούν την ιστορική αλήθεια και ό,τι τη θυμίζει, επιχειρούν να τη σβήσουν και από τα σχολικά βιβλία. 
Γι' αυτό στο Άρθρο 8 της επονείδιστης συμφωνίας των Πρεσπών προβλέπεται να έρχονται κάθε 6 μήνες Σκοπιανοί «επιστήμονες» στη χώρα μας για να ελέγχουν τα ιστορικά βιβλία μας, τους χάρτες, τους άτλαντες και τα αρχαιολογικά ευρήματα και να απαλείφουν οτιδήποτε τους ενοχλεί - και μάλιστα αυτό θα γίνεται με αρμοδιότητα του υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είναι εντελώς άσχετο με τον πολιτισμό και την Παιδεία.
Αν περάσει από τη Βουλή τελικά η συμφωνία των Πρεσπών, αυτά που θα βιώσουμε στη συνέχεια θα είναι αδιανόητα.

9 σχόλια:

 1. Αν πιστευουν ...ολα αυτα....τα εκπληκτικα....τοτε θα πιστευουν σιγουρα και στον Γιαχβε...των Ιουδαιων κατασκευαστων της ...μπουρδας ολης...Διοτι αυτην την μπουρδα ολη την εκαναν Ιουδαιοι αρχηγοι τσομπανων της ερημου....που μασουσαν ολη μερα μπορμποτσαλα στις βοσκες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Αν περάσει από τη Βουλή τελικά η συμφωνία των Πρεσπών, αυτά που θα βιώσουμε στη συνέχεια θα είναι αδιανόητα" : Διαφωνῶ μέ την τόση ἠττοπάθεια.
  Ἰσχύει τό ἀντίθετο:
  Αν περάσει από τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, αυτά που θα βιώσουνε στη συνέχεια αὐτοί πού τήν ψήφισαν, τούς είναι ἀπολύτως αδιανόητα τώρα:

  α) Θά εἶναι οἱ μοναδικοί ὑπαίτιοι γιά κάθε κοινωνική διένεξη ἤ βιαιοπραγία πού θά ἀναφέρεται στήν ἄμυνα γιά νά μήν κατασταφῆ ἡ Ἑλληνικότητα τῆς μίας καί μοναδικῆς Μακεδονίας.
  β) Φυσικά καί δικαιολογημένα (μετά λόγου), θά διώκονται κοινωνικῶς (θά τούς "φτύνουν" ὅλοι οἱ Ἕλληνες) παντοῦ ἐπί τοῦ Ἑλληνικοῦ ἐδάφους τῆς Βορείου Ἑλλάδος ἤ Μακεδονίας (στήν νότια Ἑλλάδα, ἁπλῶς θά κυκλοφοροῦν, ἀλλά δύσκολα καί προσέχοντας γύρω τους).
  γ) Καμία φωνή ὑποστηρίξεως τῆς προδοσίας δέν θά γίνῃ κοινωνικά καί ἐθνικά ἀποδεκτή.
  δ) Περίοδος χαλαρῆς ἐφαρμογῆς τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν ὥστε νά γίνῃ αὐτή ἀποδεκτή μέχρι νά δεἰξῃ τό σκληρό της πρόσωπο, δέν θά ὑπάρξῃ, καί ἀναγκαστικά θά ἐνταθοῦν οἱ συγκρούσεις σχεδόν ἀμέσως στήν Ἑλληνική Μακεδονία, μεταξύ τοῦ 90% τοῦ Λαοῦ καί τοῦ 10% τῶν ἐγκάθετων τῶν προδοτῶν.
  ε) Θά ἀναδειχθοῦν ὅσοι ὑποστηρίζουν τήν ἐκχώρηση τοῦ ὅρου Μακεδονία στά Σκόπια, σέ δακτυλοδεικτούμενους προδότες ἀπό τίς ἴδιες τίς πολιτικές καί κοινωνικές πραγματικότητες πού θά ἔχουν προκαλέσει.

  ΥΓ. Ὁ χαρακτηρισμός προδότες, καί προδοτική συμφωνία εἶναι τό ἰδεολογικό ἔδαφος πάνω στό ὁποῖο πολύ θά πασχίσουν νά ποινικοποιήσουν τόν δημόσιο χαρακτηρισμό τους ἀλλά τελικά θά χάσουν, ἀκόμη κι αν προηγηθῆ περίοδος πού μόνο ψυθιριστά, ἐν μέσω δικτοτορίας τους καί στοχευμένων δολοφονιῶν ἀπό αὐτούς, θά λέγεται γι' αὐτούς τό αὐτονόητο καί αὐταπόδεικτο καί μόνο ἀληθινό: Προδότες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έχω αντιληφθεί, καιρό τώρα, ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ως την εθνική συμφιλίωση,προϋπόθεση απαραίτητη για την επίτευξη της κανονικής λειτουργίας της χώρας. Έως τότε θα είμαστε αναγκασμένοι να σερνομαστε παριστάνοντας τους Ευρωπαίους και τους κανονικούς, ενώ η προσπάθεια ολων θα είναι το μεροδουλι μεροφαι. Αν ειχε συνειδητοποιηθεί το χάλι μας, ίσως η θητεία αυτή της αριστεράς να ήταν χρήσιμη για το επόμενο, αναγκαίο βήμα προς τη συμφιλίωση. Η ηγεσία, όμως,της χώρας ολόκληρη, πολιτική, πνευματική,επιχειρηματικη και οποια αλλη, είναι όχι απλά ανεπαρκής, είναι εντελώς αδιαφορη σε κάτι τέτοιο,δεν νομίζω να το έχει υποψιν. Οπότε,συνεχιστε να τραβάτε κουπι κι ας διαγράφει κύκλους η βάρκα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Της Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα…

  Andpik σου αξίζει το βραβείο του «ξινού βατόμουρου» για τις επιλογές που κάνεις στις αναδημοσιεύσεις… ότι πιο ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ υπάρχει το τσαμπουνάς… μήπως έχεις εμμονή να μας πείσεις ότι και αίμα να χύνονταν δεν θα είχες πρόβλημα;

  Θα σου άξιζε πάντως να σε βρίσει κανείς…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ὀρθή ἐπανάληψη:
  Πολύ καλό τό ἀνωτέρω ἄρθρο. Μέ πολύ εὔστοχες παρατηρήσεις:
  "Θυμηθείτε την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, στο τελευταίο ταξίδι της προεδρικής θητείας του, και πώς τον άφησε ο Τσίπρας να πάει μόνος του στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης μαζί με μία ξεναγό".
  Ὅλο το ἀνωτέρω ἄρθρο, εἶναι πολύ ἀξιόλογο, πράγματι.

  Καί τό λέω αὐτό, παρά τό ὅτι γενικά οἱ ἀναρτήσεις τοῦ Ἄνδ-πῆκ, ἔντονου ἰδεολογικοῦ χαρακτῆρος, μέ βρίσκουν ἀντίθετο.

  Στήν συγκεκριμένη περίπτωση περιγράφεται ὁ "ψευδο-Ἕλληνας" τῆς λεγομένης ἀριστερᾶς, δηλαδή ὁ ἀνιστόρητος ἀνθέλληνας μέ Ἑλληνική καταγωγή, καί τουρίστας στήν ἴδια τή Ἐλλάδα, πού δηλώνει ἀριστερός.

  'Υπάρχει ὅμως, καί ὁ "ψευδο-Ἕλληνας" τῆς λεγομένης δεξιᾶς, δηλαδή ὁ ἀνιστόρητος ἀνθέλληνας μέ Ἑλληνική καταγωγή, καί τουρίστας στήν ἴδια τή Ἐλλάδα, πού δηλώνει δεξιός.

  Ἀμφότεροι, σἠμερα, μέ Θεό τους τόν Μαμωνᾶ ἤ τόν Σόρος (στό βάθος κάνει τό ἴδιο), δέχονται τό "Βόρεια Μακεδονία" γιά τά Σκόπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι πρωθυπουργοί δεν είναι ξεναγοί ή μήπως οι ανάλογοι τους ανά τον κόσμο ξεναγούν επισκεπτόμενος συναδέλφους τους.
  Η αντιπάθεια σου είναι κατανοητη μόνο αν δεχθούμε ότι οι τα προηγούμενα 70 χρόνια κυβερνουσε η σημερινή κυβέρνηση.
  Απόψεις γενικόλογες και αγοραστικές είναι φτηνή προπαγάνδα για αφελεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ὅταν κάνῃ κάποιος ὅτι δέν κατάλαβε..: "Οι πρωθυπουργοί δεν είναι ξεναγοί .....".
   Εἴθισται ανά τον κόσμο, νά ξεναγούν επισκεπτόμενους συναδέλφους τους πολιτικούς, οἱ ὁμόλογοί τους.

   Διαγραφή
 8. Εξαιρετικό κι αποκαλυπτικό άρθρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.