2/1/19

Τα παιδιά δείχνουν το δρόμο στην κοινωνία - Τα «έψαλλαν» στον βουλευτή Γρεβενών, με το "Μακεδονία ξακουστή"

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για το Νέο Έτος και την Κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον ιερο ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.
Όπως αναφέρει το έγκυρο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό ειδησεογραφικό μέσο των Γρεμενών "Γρεβενιώτης", εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών κ Μπγιάλας, όπως και ολοι οι επίσημοι, έριξε στο κουτί- κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ και ένα από τα παιδιά αντιδρώντας προφανώς για τη στάση του βουλευτή στο θέμα της Μακεδονίας και την συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το Μακεδονία ξακουστή.

Ο βουλευτής προσπάθησε να κρύψει τη αμηχανία του από τη στάση αυτή των παιδιών και λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν.

19 σχόλια:

  1. Ωρε τι Μακεδονία ξακουστή και κουραφέξαλα...
    Βουρ στα σκόπια και στην Β.Ηπειρο...
    Τι την έχουμε την "Μοράβας":https://youtu.be/j97gTr7aMaY
    Κρίμα τόσος πόνος και τόσος κόπος,για εκπαίδευση, να πηγαίνει χαμένη.
    Αλλά τι λέω ; Εδώ αφήσαμε τη Σαρία στην Δ.Θράκη χάριν της ψευδοειρήνης της Ε.Ε,του Misaki milli και τις ονειρώξεις των αγγλοσαξώνων περί των ρημ λαντ και της γεωστρατηγικής αξίας της τουρκίας έστω και ισλαμοφασιστικής τοιαύτης...
    Ελεος!
    Οταν σας λεω έξω οι πουστοαμερικανοί απο την Κρήτη με περνάτε γιά τρελό ή σκέπτεστε το τι θα μας κάνουν...
    Αφήστε να μας σκοτώνουν λίγο-λίγο.
    Αργά.
    Με τα ναρκωτικά.
    Με την υπογεννητικότητα,τις εκτρώσεις,τους μπουρδοαντιραυσισμούς τους και τις μεταναστεύσεις των "καλύτερων μυαλών".
    Ας τους κάνουμε κι'εμείς την χάρη να τελειώνουμε νωρίτερα.
    Αφού αυτό θέλουν και εμείς πρέπει να τους αποδείξουμε πόσο καλοί σύμμαχοι είμαστε...
    Δεν χρειάζεται κε Κωνσταντακόπουλε να μας κάνουν πόλεμο οι αμερικανοί.
    Ο πόλεμος μπορεί να αντιστρέψει την πορεία εξαφάνισης μας.
    Ενώ τώρα έχουν βάλλει τον Ελληνισμό ακριβώς εκεί που θέλουν, με την προπαγάνδα τους και την ηλιθιότητα που συνολικά μας χαρακτηρίζει ως νεοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσουμε ισως και τα πιό σημαντικά που ξέχασα: τον κομματισμό με τα ψευδοαριστεία και τις CIA-Novartis,την εισαγωγή της διαφθοράς σ΄όλα τα επίπεδα και την εθνοκτόνο νοοτροπία των μπρούκληδων είτε γερμανοφίλων τοιούτων είτε των νεοϋορκέζων.

      Διαγραφή
    2. Μαριε Κ....δεν θαλεγα οτι εισαι ..τρελος..Σαν νορμαλ μου φαινεσαι..Οι αλλοι οχι και τοσο...

      Διαγραφή
  2. Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι ένα παιδί του δημοτικού σχολείου τραγουδούσε το Μακεδονία ξακουστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πλέον σίγουρο είναι ότι οι φασίστες δεν ιδρώνουν ποτέ με την χυδαιολογία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστας είσαι και φαίνεσαι νούμερο ε νούμερο κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ηλίθιε

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο Χρηστο...ο Συριζα χυδαιολογει στην ιστορια του λαου και της χωρας...και σε ολους τους νεκρους προγονους μας....δυο εκ των οποιων ειναι αδελφια της μανας μου....και δεν ιδρωνει καν...Αλλα δεν ειναι σκετοι φασιστες..(αυτοι πεθαναν το.45..)...ειναι.κατι χειροτερο...Κουισλιγκς...Ιουδες τριακοντα αργυριων...Ελπιζω ναχει.μεινει μια εστω Συκια στην χωρα στο τελος... Ποσο δικιο εχεις ..επιτελους.

      Διαγραφή
    3. Kanenas (2/1/2019) 5.29 μμ
      Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι οι φασίστες χυδαιολογούν συστηματικά γιατί ποτέ δεν είχαν τη δυνατότητα να τεκμηριώσουν τις απόψεις τους.Αυτό ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση της φασιστικής χυδαιολογίας, οπότε είναι αδιανόητο για οποιονδήποτε φασίστα να ιδρώνει με την καθημερινή του χυδαιολογία.
      Κάτι ακόμα (ενημερωτικά) για το ίδιο θέμα.
      Ο φασίστας ποτέ δεν δέχεται διάλογο , ο φασίστας δεν επιτρέπει την διατύπωση διαφορετικής άποψης από την δική του, και αντιδρά με υβρεολόγια αποκαλώντας όποιον διαφωνεί με αυτόν νούμερο, ηλίθιε κλπ κλπ.

      Διαγραφή
    4. Χρήστο,

      Ακόμη περιμένω να με πληροφορήσεις για τούς Μητσοτάκηδες, που, όπως ισχυρίστηκες, έχουν από το 1860 στην Βουλή των Ελλήνων ένα μέλος (!). Σε είχα ρωτήσει ποιος ήταν πριν τον μακαρίτη Κων/νο Μητσοτάκη, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μήπως είσαι ... ξεχασιάρης; :)

      Διαγραφή
    5. Nativist (3/1/19) 1.58 μμ)
      Ξεχασιάρης δεν είμαι.
      Δεν σου απάντησα γιατί είναι εμφανής η αμφισβήτηση σου σε αυτά που γράφω.
      Αν ψάξεις μόνος σου θα βρεις όλους τους γόνους της δυναστείας Μητσοτάκη που έχουν θητεύσει στη βουλή των Ελλήνων από το 1860 μέχρι σήμερα.

      Διαγραφή
    6. Τι πάει να πει "Δεν σου απάντησα γιατί είναι εμφανής η αμφισβήτηση σου σε αυτά που γράφω"; Ακριβώς γι αυτό έπρεπε να έχεις απαντήσει!

      Εγώ θα ψάχνω να βρω αυτά που ΕΣΥ ισχυρίζεσαι; Ωραίος είσαι, ρε τύπε!
      Δεν υπάρχει ούτε ένας Μητσοτάκης στην Βουλή των Ελλήνων πριν τον Κωνσταντίνο. Άνοιξε κανένα βιβλίο και διάβασε Ιστορία και θα καταλάβεις γιατί.

      Σε κατηγόρησαν ότι είσαι πληρωμένος σχολιαστής. Αποκλείεται, λέω εγώ. Ποιος πληρώνει έναν αστοιχείωτο, σαν κι εσένα; Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Λοιπόν, περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
  4. Αξιοθρηνητος ο κ.μπγιαλας και περηφανη η σταση του μαθητη που εκδηλωσε με αυτον τον τροπο την οργη του!Και να θυμησω στον κ.βουλευτη οτι την ιδια στιγμη που δηλωνε οτι το συλαλλητηριο των Αθηνων θα το καπελωναν ακροδεξιοι η κυβερνηση και ο "πρωθυπουργος" που στηριζει εκαναν τα αδυνατα δυνατα μεσω δολιων ενεργειων ωστε να εξαπατησουν τον Ελληνικο Λαο προβαλλοντας το συλλαλητηριο ωσαν εθνικιστικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στο παιδί ντροπή στα ανθελληνικά φασιστοειδή που απλώς εξυπηρετούν εθνικιστές και συνεργάτες των ναζι άλλων κρατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνικιστικο το.συλλαλητηριο και μαλακ@ιες....Αυτοι ειναι τοσο αδαεις που δεν ξερουν που πευτει η ...Μυτηλινη !!!Σαν νσ μιλησε για φιλοσοφια ...ενας ινδιανος απ τον Αμαζονιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πιό ωραίο που διάβασα σε άρθρο του Αμπατζόγλου, ήταν ο νέος τίτλος που απονέμεται στα συριζοτρόλ. Εκείνου του ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.
    Ρε Χρηστάρα, τον κερδίσατε με πολύ ιδρώτα. Μη σας το στερήσουμε.
    Για αίμα δεν το συζητάω, αυτό είναι μόνο το δικό μας. Που το χύσαμε πολεμώντας τους γυφτοσκοπιανούς και τα κομμούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris (2/1/19) 7.47 μμ
      Σου υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι αρνούμαι να κάνω διάλογο μαζί σου. Συνεπώς ματαιοπονείς ότι και να γράψεις.

      Διαγραφή
    2. Χρηστο εισαι εξπερ στον φασισμο..Θα σπουδασες φασισμο ισως.. Στους μετασχηματισμους εισαι κορυφη.Μετατρεπεις τα παντα σε φασισμο.Θα σε ζηλευουν οι Αλχιμηστες..Τι βαζεις στην σαλατα καθε φορα ? Ειναι...μαγικο....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.