20/3/19

Πολυτελής αφθονία υποκρισίας

Μια χαρά ζουν όλοι αυτοί απομυζώντας τα οφέλη του δυτικού καπιταλισμού και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας

Συνέντευξη του Σερζ Λετούς το 2011 ατο ΚρήτηTV


Ανθρωποι καλοζωισμένοι, μεγαλωμένοι στα πούπουλα, γόνοι πολιτικών ή επιχειρηματιών που σιτίζονται πλουσιοπάροχα από τον δημόσιο κορβανά και απέκτησαν ισχύ πουλώντας εν γνώσει τους παραμύθια στους αφελείς, μας λένε ότι γοητεύονται από τη φτώχεια και την εξαθλίωση χωρών όπως η Βολιβία, η Βενεζουέλα και η Κούβα. Αν στην Ελλάδα, μετά από 10 χρόνια ύφεσης, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι 18.500$, στη Βολιβία είναι μόνο 4.500$. Και οι δικοί μας οι μεγάλοι επαναστάτες προσποιούνται ότι τη ζηλεύουν και θα ’θελαν να μας κάνουν σαν αυτήν. Αμ’ έπος αμ’ έργον, παιδιά. 
Μετά την πτώση του υπαρκτού και το γύρισμα της Κίνας στον δεσποτικό καπιταλισμό η απελπισμένη ευρωπαϊκή ριζοσπαστική αριστερά και η κομπλεξική σοσιαλδημοκρατική εξτραβαγκάντσια ανακάλυψαν τις «προοδευτικές» πλην όμως πάμφτωχες χώρες των ινδιάνων της Νοτίου Αμερικής για να πλασάρουν ένα δήθεν νέο προοδευτικό και αριστερό πρότυπο κράτους. Φυσικά ούτε το εννοούν, ούτε και κανείς από τους φίλους τους πίστεψε ποτέ ότι το εννοούσαν. Κουβέντα να γίνεται και προοδευτική μούρη να πωλείται. 

Για τη συνέχεια AthensVoice


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραια το πανε το γραμμα τα παπαγαλακια. Θα μπορουσαν ανετα να παιξουν στο μαστερ σεφ, με αυτα που μας πασαρουνε να φαμε. Σου λεει , με προσχημα το Ευρω , ας αποσχηστει η Κρητη απο την Ελλαδα. Εξαλλου διακαης ποθος ειναι μερικων - μερικων .... Ονοματα δεν λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ατομο να μας πει καλύτερα για την αυτνομια της Βρεττάνης και της Κορσικής αντι να παριστανει τον βλακοφιλόσοφο διοχετεύοντας πρακτορικές ιδέεςδήθεν αφελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.