24/10/19

Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορούν να λένε ότι “τα πήραμε” και εγώ δεν μπορώ;

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
Ο Αδώνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε ξανά στα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη διερωτώμενος εάν αυτοί μπορούν να κατηγορούν τους αντιπάλους τους, αλλά ο ίδιος όχι.
Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε χτες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Άδωνι Γεωργιάδη, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, εξαπολύοντας βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη δήλωσή που είχε κάνει σε ελβετικό ντοκιμαντέρ για τη Novartis. Υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας επί 4 ημέρες μετά από τη δήλωση, τού ζητούσε να αποκαλύψει ποιοι πολιτικοί χρηματίζονται. Τώρα, πρόσθεσε, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να «υποστεί τις συνέπειες».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι «άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων, με τρόπο που ωφελήθηκαν οι εταιρείες» και δεν δημοσιοποίησαν τιμές διότι ο κόσμος θα έβλεπε τις αυξήσεις.
«Αν μπορεί ο Πολάκης και ο Τσίπρας μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ότι “τα πήραμε”, εγώ δεν μπορώ; Αυτοί μπορούν κι εγώ δεν μπορώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.
Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι το σωστό είναι κανείς να μην κάνει εικασίες για άλλον και να μην αμφισβητεί την αθωότητά κάποιου. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι «όσο επιλέγουν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή με εικασίες, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από τις εικασίες και εκείνοι».
Συνεχίζοντας την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι στελέχη του κόμματος «έβαλαν τη χυδαιότητα στην πολιτική ζωή με τους ψευδομάρτυρες» και πλέον θα πρέπει «να τα υποστούν όλα».
Μιλώντας, τέλος, για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη βουλή, ο αρμόδιος υπουργός υποστήριξε ότι θα κάνει ευκολότερη τη ζωή των επενδυτών και των επιχειρηματιών. Αναφορικά με τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί είπε ότι «δεν υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις».
Υπενθυμίζεται ότι σάλο προκάλεσαν χτες οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Πολάκης «μπορεί να χρηματίστηκαν για τον νόμο τον οποίο έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων». Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, ζητώντας την αποπομπή του υπουργού Ανάπτυξης.
Πηγή: Σπούτνικ

6 σχόλια:

  1. μπραβο αδωνι ξεφτιλισε τα σταλινομουτρα!!!
    φυσικα η αδυναμη νουδουλα τρεμει το φασιστερο κατεστημενο και μαλλον θα τον αδειασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Adoni, when we came to you (ND) with information Tsipras got paid big to sell Macedonia, you chose not to act. Now, in words you try to show us you care.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλικαρι εισαι υπουργος τωρα αλλα δεν βλεπω να κανεις καμια κινηση προς ΗΠΑ να στειλουν το στικακι που δεν παρελαβε ο εισαγγελεας στην Αυστρια και εκανε το "παπι".Λενε οτι ειχε λογαριασμο πολιτικου ετσι δεν ειναι αποδειξετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες βλακείες και αυτό που γράφεις, εσύ πρέπει να το αποδείξεις κι όχι αυτός. Αιντε με τον ανεμιστήρα λάσπης.

      Διαγραφή
    2. Η καταθεση της Εισαγγελεα της διαφθορας ειναι ανεμιστηρας;
      Βγαλε τα γυαλια σου που ειναι οπως φαινεται λασπωμενα.

      Διαγραφή
  4. Οταν το θεμα ξεκίνησε απο το FBI και έπιασε στα δυκτια του ελληνικά πολιτικά πρόσωπα κατα την προσφιλή τακτική ,οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί μας ,μιλάνε για πολιτική δίωξη και λοιπές σαχλαμάρες....
    Οτσν ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε οτι υπαρχει σκάνδαλο νοβαρντις η αδωνις σχεδον ταυτόχρονα ειπε οτι δεν υπαρχει τετοιο...
    Οτσν η κρατική τηλεόραση της ελβετιας προβάλει την εκπομπή της ..και ο αδωνις φωνάζει οτι παραποιήθηκαν τα στοιχεια....κανένα ελληνικο κανάλι δεν μπαίνει στον κόπο να το πάρει και να μας το αναμεταδώσει μπάς και ξεστραβωθούμε εμεις το πόπολο...
    Ολα τριγύρω αλλάζουμε και ολα τα ιδια. μένουν...και. μεγαλώνουμε επικίνδυνα μέσα στον ίδιο βούρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.