19/10/19

« Καλή – κακή, κεραία δεν θα μπει»


Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα «Η Θασιακή» στις 27 Αυγούστου 2019 και την έντονη φημολογία περί τοποθέτησης κεραιών στο όρος Υψάριο, πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Σύσκεψη Φορέων και Πολιτών στην Σκάλα Ποταμιάς, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, με θέμα την ενημέρωση των πολιτών για τις εργασίες στο Υψάριο, μετά από κάλεσμα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.  
Στη Σύσκεψη, παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου από κάθε χωριό της Θάσου, διατρανώθηκε χωρίς την ελάχιστη μειοψηφία, ομόφωνα, η αντίθεση αλλά και η ανησυχία της κοινωνίας του Δήμου Θάσου, στην εγκατάσταση και λειτουργία Πάρκου Κεραιών στο όρος Υψάριο. Δια βοής εκλέχθηκε Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (Σ.Ε.Α.), η οποία απαρτίζεται από κατοίκους της πλειοψηφίας των χωριών του νησιού, με σκοπό να συντονίσει και να αρχικοποιήσει τις κινήσεις των πολιτών της Θάσου, ώστε οι ενέργειες να είναι με γνώμονα το κοινό καλό και το μέλλον του νησιού.
Παρόντες, δηλώνοντας την αντίθεση τους σε κάθε είδους παρέμβαση στο Υψάριο και τη συμπαράστασή τους στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων παρατάξεων του Δήμου Θάσου.

Για τη συνέχεια xronometro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.