23/10/19

Energean: Προχωρά η κατασκευή της πλωτής μονάδας αερίου στην Κίνα

Η Energean γνωστοποιεί ότι το κύτος του Energean Power μετακινήθηκε από τον ντόκο στο αγκυροβόλιο των ναυπηγείων της COSCO στο Ζουσάν της Κίνας, περίπου 10 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής του

Σημαντική είναι η πρόοδος στην κατασκευή του “Energean Power”, της πρώτης Πλωτής Μονάδας Παραγωγής, Αποθήκευσης και Εκφόρτωσης (Floating Production Storage and Offloading – FPSO) που θα εγκατασταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ειδικότερα, η Energean γνωστοποιεί ότι το κύτος του Energean Power μετακινήθηκε από τον ντόκο στο αγκυροβόλιο των ναυπηγείων της COSCO στο Ζουσάν της Κίνας, περίπου 10 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής του.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνοδεύεται από μία σημαντική επίδοση στον τομέα της Υγείας, της Ασφάλειας και του Περιβάλλοντος, καθώς στη διάρκεια της κατασκευής που εξελίσσεται υπό την διαχείριση της TechnipFMC, συμπληρώθηκαν τρία εκατομμύρια εργατοώρες χωρίς εργατικό ατύχημα (Lost Time Injury).

Για τη συνέχεια Euro2Day

1 σχόλιο:

  1. Άρχισε η ναυπήγηση αρχές του 2019 αναμένεται να μπει στην παραγωγή σε ανεπτυγμένο κοίτασμα το πρώτο τρίμηνο του 2021. Αν υποθέσουμε πως οι γαϊδουροβοσκοί βρίσκουν το κολάι και καταφέρνουν να σταθεροποιήσουν γεωτρύπανο και αναπτύξουν μετά από ουκ ολίγες γεωτρήσεις εκμεταλλεύσιμο κοίτασμα πόσο χρόνο χρειάζονται για ανάπτυξη και εγκατάσταση εξέδρας υγροποίησης; Να ένα καλό ερώτημα. Φυσικά οποιαδήποτε λογική απάντηση είναι αποδεκτή εκτός φυσικά αν προέρχεται από Τούρκο διότι πολύ απλά δεν θα είναι λογική. Όλο αυτό το διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα έχει νομικά όπλα για να αποτρέψει μια πειρατική εκμετάλλευση; Πόσες εξειδικευμένες εργολαβίες χρειάζεται για να φτιαχτεί να ρυμουλκηθεί και να στηθεί αυτό το «μεταλλικό νησί»; Έχει σκεφτεί κανείς; Κι αν μετά απ' όλα αυτά κάνει "λάθος" κανένα τάνκερ και βάλει πλώρη κατα εκεί; Τότε τί γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.