2/11/19

Οι Έλληνες αντιστέκονται στην καταστροφή της Ελλάδας που ξέραμε - Στην Κω, λαός και δήμαρχος εμπόδισαν αποβίβαση μεταναστών

Στο λιμάνι ο Δήμαρχος Κω και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν - Εμπόδισαν την μεταφορά μεταναστών από το Καστελλόριζο. ΒΙΝΤΕΟ
Στο λιμάνι της Κω βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Κω μαζί με στελέχη της Δημοτικής Αρχής αλλά και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες μετακινήσεις παράνομων μεταναστών προς το νησί,  αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, με τους μετανάστες που βρίσκονται στην Κω να φτάνουν τους 4500.
Μετά τους 50 παράνομους μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τη Σύμη στην Κω, υπήρξε η πληροφορία πως περίπου 60 ακόμη άτομα θα έφταναν στην Κω από το Καστελλόριζο γύρω στη 01:00 με το πλοίο της γραμμής. 
Το πλοίο της γραμμής έφτασε γύρω στη 01:00 στο λιμάνι της Κω με τον Δήμαρχο Κω πλαισιωμένο από πολίτες να ανεβαίνει στο καράβι και μετά από συνομιλία με τον καπετάνιο και  τη διευθέτηση κάποιων εγγράφων οι περίπου 60 μετανάστες με τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν συνέχισαν προς το λιμάνι του Πειραιά. Λίγο μετά τη 01:30 τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι πολίτες αποχώρησαν από το λιμάνι.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημάρχου Κω στα social media
Απόψε πληροφορήθηκα ότι σχεδιάζεται η μεταφορά στην Κω προσφύγων και μεταναστών που έφτασαν στο Καστελόριζο.
Ως εδώ!
Έχω τονίσει με απόλυτη σαφήνεια στους αρμόδιους ότι έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αποσυμφορηθεί η Κως.
Αυτό δεν έγινε.
Κατέστησα γνωστό από το απόγευμα, σε αυτούς που πρέπει, ότι δεν επιτρέπω ως Δήμαρχος της Κω αυτό να συνεχιστεί.
Τους δήλωσα ότι στις 12μιση τα μεσάνυχτα θα είμαι στο λιμάνι μαζι με τους πολίτες της Κω. Οχήματα του Δήμου επίσης θα είναι εκεί.
Μετά από αυτό με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα αποβιβαστεί κανένας και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για Πειραιά.
Παρόλα αυτά θα είμαι στο λιμάνι για τον έλεγχο εφαρμογής της δέσμευσής τους.
Ζητάω:
1. Άμεση και ευρείας κλίμακας αποσυμφόρηση του νησιού μας.
2. Καμία απολύτως μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από άλλα νησιά.
3. Ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για όλους όσοι, και για όσο, παραμένουν στην Κω.
4. Επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου, προώθηση στην ενδοχώρα όσων φτάνουν στα νησιά.

8 σχόλια:

  1. 1)Οι λαθρομετανάστες, η 5η φάλαγγα της Τουρκίας και της 'Νέας Τάξης Πραγμάτων', καθημερινά εισβάλλουν κατά κύματα στην ανοχύρωτη και προδομένη Ελλάδα.
    Αδίστακτοι πολιτικοί μας και πολλά ΜΜΕ, σκεπάζουν τον ανήθικο και άτιμο εποικισμό της Ελλάδος με το πέπλο των δήθεν 'ανθρωπίνων δικαιωμάτων' των εποίκων και κατηγορούν όσους αντιδρούν στην Ισλαμοποίηση της χώρας μας ως δήθεν ρατσιστές και μισαλλόδοξους.

    2)Υπάρχουν στοιχεία πως η επιχείρηση Ισλαμοποίησης της Ελλάδος οργανώνεται από Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και από περίεργες Μ.Κ.Ο., για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

    α)Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ για σχεδιασμό των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας για ισλαμοποίηση Ευρώπης.
    Πειραιεύς 20 Μαρτίου 2014

    https://www.impantokratoros.gr/CEBF52E7.el.aspx

    β)Η προέλευση της "Φράσης Κίσσινγκερ"

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=yK9vY4Er-Sk

    3)Η Ελλάδα θα κινδυνεύσει στο μέλλον και από διαμελισμό. Ο αφελληνισμός, η αποχριστιανοποίηση και η ισλαμοποίηση της, θα την μετατρέψουν σε μία πολυεθνική 'Γιουγκοσλαβία' ή και σε ένα πολυθρησκευτικό 'Λίβανο'. Το τι έπεται είναι προφανές.

    4)Ματωμένα Σύνορα
    Jan 17, 2018

    Απόσπασμα συνέντευξης του καθηγητή και γεωπολιτικού αναλυτή Δημήτρη Κιτσίκη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη και την εκπομπή "Αντιθέσεις" του τηλ.σταθμού Κρήτη TV. στις 30 Οκτωβρίου 2015. Στο τμήμα αυτό της συνέντευξης ο κ. Κιτσίκης παρουσιάζει μια δική του εκδοχή της ανακατανομής των συνόρων...
    Η εκτίμηση αυτή οπως εξηγεί ο κ. Κιτσίκης προέρχεται με αφορμή τη δημοσίευση των χαρτών του Αμερικανού αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών Ράλφ Πήτερς το 2007 σχετικά με την σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση των συνόρων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής οι οποίοι δημοσιεύτηκαν και στο περιοδικό Diplomacy της Γαλλίας. Το περιοδικό ζήτησε την εκτίμηση του κ. Κιτσίκη για την ορθότητα αυτών των αποτυπώσεων και ο τελευταίος προχώρησε ακόμη περισσότερο τις εκτιμήσεις του περιλαμβάνοντας και το χώρο των Βαλκανίων που δεν αναφέρονται στους χάρτες του Πήτερς...

    https://www.youtube.com/watch?v=bo5gz5vx294

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ακρίβεια δεν αντιστέκονται στην καταστροφή της Ελλάδας, αλλά της Κω. Ζητούν να καταστραφεί άλλη περιοχή της Ελλάδας...

    Αν οι "Έλληνες" αντιστέκονταν, θα έπρεπε να διοργανώσουν συλλαλητήριο στην Αθήνα και όχι απλά να λέει ο ένας "να τους φορτώσετε στο γείτονα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαιδρο του θεματος ειναι ...οτι δεν πανε στις παραλιες αποβιβασης που τις ξερουν ολες..να αποτρεψουν την αποβιβαση..!!
      Κανουν οτι λεει ο Ουρακουλουμ...Θεωρουν οτι πατριδα ειναι μονο το νησι τους !! Κι ολοι οι δημαρχοι ετσι νομιζουν για το μερος τους..Αυτο λεγεται συνειδηση πολιτειας και πολιτη....Εγω..κι ο κωλος μου..
      Ακουσατε μια φορα την κραυγη " εξω απ την Ελλαδα" ????? Ταχα αυτο αφορα αλλους..την κυβερνηση.Ενω ξερουν τι κανει η κυβερνηση !!! Αυτο που βλεπουν !!! Αλλος ειπε οτι τοχει κι ...ονειρο στην Βουλη !!!!
      Ονειροκριτης ποιος θα γινει ?? Η γιαγια μου ?? Τα συνορα ποιος ?? Παλι η γιαγια μου ?? Διοτι ο στρατος ειναι για την ...Ρωσια οχι για μας !!! Οταν...αν...ισως..παει και στο ...Ιρακ !!! Οχι στην ψωρο-Κω...ουτε στην ψωρο- Λεσβο.Αμα λαχει ..στελνει και φρεγατες στην ...Κριμαια για τσαμπουκα..η στην Σομαλια για ..πειρατες !!! Σιγα μην παει Σαμο...
      Θαχει πλακα εκτος των στρατοπεδων στους εποικους να δωσει και ...τα οπλα..για κυνηγι...Απαγορευεται απ τον ...ΟΗΕ η αμυνα !! Τρως ..προστιμο !! Για ενα ονομα καλο ζουμε στον πλανητη.Ρωτας πριν " να αμυνθω η ..να καθησω να .. " ??? Συνηθως σου λενε : κατσε και σκασε...να...
      Στο τελος της ζωης δινουν ..λουκουμι..παραδεισσο..και αστακο ...Ολα τα καλα κρατη τα σεβαστα με καλο ονομα στην πιατσα ..αυτο κανουν !! Καθονται να....Ειναι βεβαια και η περιφημη ..Ενωση...λαδιου με νερο.Αλλη κλαση.Χαι...
      Σε εχει διαρκως καθησμενο..Τιμωρει σκληρα. Πχ Τουρκια. Με βενταλια τα δροσιζει τα οργανα τιμωριας.
      Ουρσουλα φον Λαντεν..εναντιον Γκοτζιλα..
      Αν το Βερολινο ειναι καλα..η Λεσβος τι μας νοιαζει ?? Καλα για το Κιλκις..αστο..η Κανταχαρ ειναι πιο γνωστη ..
      Αυτα τα φαιδρα κι αλλα..
      Η ερωτηση του ενος τρις δολλαριων : " τι ..να τις βυθισουμε ??" ..
      Η Απαντηση του ενος ευρω : " Οχι..!!! Κατσε να σε βυθισουν αυτες" !!!!
      Κι αν ακουσεις στο δεντρο κραυγες...μην ρωτησεις ποιος κραζει για ποιον.Ο Μπουφος ψαχνει ταιρι !!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δημήτρη, ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας. Ο καθένας κοιτάζει την "πάρτη" του. Είτε είναι το ατομικό είτε το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

      Οι Ιταλοί, δε φημίζονται για τη συνοχή τους. Παρόλα αυτά, κοιτάξτε λίγο αυτή τη φωτογραφία διαμαρτυρίας "στοπ στην εισβολη":

      https://i.postimg.cc/Y2Zh6VqS/Lega.jpg

      Είναι από το Μιλάνο. Δε ζητούν να τους στέλνουν στο νότο. Ζητούν να τους σταματήσουν από το να έρχονται στην Ιταλία γενικά και από σύμπτωση, αντιπροσωπεύεται σε αυτή τη φωτογραφία η Ιταλία των 4 σημείων του ορίζοντα:

      - To πλακάτ κάτω αριστερά, είναι από την Καλαβρία (Νότος).
      - Η άσπρη σημαία με τον κόκκινο σταυρό από πίσω της, είναι η σημαία του Μιλάνου (Βορράς).
      - Οι κοκκινόχρυσες σημαίες με το λιοντάρι, είναι από τη Βενετία (Ανατολή).
      - H άσπρη σημαία με τον κόκκινο σταυρό και τα 4 μαύρα κεφάλια κάτω δεξιά, είναι η σημαία της Σαρδηνίας (Δύση).

      Βορράς, Νότος, Ανατολή και Δύση, ενωμένες με το ίδιο αίτημα.

      Διαγραφή
    3. Μην εκλεξει ποτε η Ιταλια ηγετη η δημαρχο Ελληνα.
      Θα την διαλυσουν σε τρια λεπτα λογω παρανοιας ενδογενους. Θα ξαναγυρισει στην Φεουδαρχια..Ολοι θαχουν "Ονειρα"...και ονειρωξεις τοσο πραγματικα οσο τα πραγματικα πουγιναν ονειρα.Αλλο να καταγεσαι απ την Τροια...κι αλλο να καταντησες να κρατας ...Τρια.

      Διαγραφή
  3. Εμπειρικός, εικονογραφημένος οδηγός, που εξηγεί, διαφορά χώρας με δεξιά από χώρα χωρίς δεξιά και του πώς ο ψηφοφόρος μπορεί βάσιμα να υποψιαστεί, πως το κόμμα του θα προσπαθήσει πραγματικά να κόψει τη λαθρομετανάστευση.

    "Stop Invasione" (Στοπ στην Εισβολή)

    https://postimg.cc/870vbgMh

    https://i.postimg.cc/vZvNW2gk/stopinvasione-9.jpg

    (o κύριος με το κίτρινο γιλέκο είναι των εθελοντών περιφρούρησης των πορειών).


    https://i.postimg.cc/3NgB3W2V/Manifestazione-Lega-Salvini-Stop-Invasione.jpg

    https://i.postimg.cc/dQdn2Ng6/2019-11-02-175752.png

    https://i.postimg.cc/tCN5fZqV/2019-11-02-175805.png

    Θα πει κάποιος "μα και η Ελλάδα είχε Χρυση Αυγή". Η διαφορά είναι πως αυτοί δεν έχουν παρελθόν με σβάστικες (Ο Σαλβίνι ήταν κομουνιστής στα νιάτα του), δεν κυκλοφορούν μαυροντυμένοι ούτε λαμπαδιφόροι και είναι στην ουσία οι πρώην κεντροδεξιοί ψηφοφόροι του Μπερλουσκόνι.

    Αντί για μαυροντυμένους νεαρούς που θυμίζουν SA, το πλησιέστερο που είδε κανείς από τη Λέγκα, ήταν εθελοντικές ομάδες ασφάλειας, που περιπολούσαν άοπλοι δρόμους υψηλής εγκληματικότητας:

    https://i.postimg.cc/L5qcDkKf/1.jpg

    (Piacenza sicura: Piacenza σιγουρη)

    https://postimg.cc/JDwPPkZc

    Φυσικά η αριστερά βγήκε αμέσως να τους παρομοιάσει με τάγματα εφόδου, αλλά στο τέλος, το αν θα ακούς τι σου λέει η αριστερά εναπόκειται στην κρίση σου.

    Παρεμπιπτόντως πριν λίγες μέρες έγιναν τοπικές εκλογές στην Umbria, που είναι "κάστρο της αριστεράς". Η υποψήφιος της δεξιάς (Λέγκα, Μελόνι, Μπερλουσκόνι) βγήκε με 57%, με τη Λέγκα να παίρνει 37%

    https://elezioni.repubblica.it/2019/elezioni-regionali/umbria

    H ενωμένη κεντροαριστερά+5 αστέρια πήραν 37,5%, με τα 5 αστέρια να καταποντίζονται.

    Σε πανιταλικό επίπεδο η Λέγκα είναι 1η στο 34%. Κεντροαριστερά και 5 αστέρια εν μέσω γκρίνιας, αλληλοστηρίζονται, γιατί βλέπουν πως μόνο ενωμένοι μπορούν να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Guys start accumulating guns and ammo. We will need them soon and when we will need them, Greece will not have any to give us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.