13/11/19

Τι δεν κατάλαβε ο Σι Τζινπίνγκ


Ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει και Σιγκαπούρη της Ευρώπης το ήξερε και από το Πεκίνο ο Σι Τζινπίνγκ. Κάποια άλλα δεν κατάλαβε στην Αθήνα, ο πρόεδρος.
Ότι ανάλογα με τις ανάγκες των κομμάτων (ζυγιασμένες... σε αμερικανικές και γερμανικές ζυγαριές, με ειδικές προσφορές ...για την Ελλάδα), τίποτε δεν θα μας κρατήσει να κατεβούμε στους δρόμους και να ξελαρυγγιζόμαστε... "Έξω οι πειρατές... Κινέζοι από τα παιδιά του Πειραιά". (Θα σας εξηγήσουμε στη συνέχεια κύριε πρόεδρε, πώς μπορούμε να τα κάνουμε αυτά στο Ελλάντα...).
Ότι εμείς στην Ελλάδα, όταν κουνάμε τα κινέζικα ή τα οποιαδήποτε άλλα σημαιάκια το κάνουμε όχι γιατί το πιστεύουμε αλλά γιατί το κόμμα δεν μας είπε ακόμη να τα σκίσουμε...
Ότι εμείς στην Ελλάδα στήνουμε τάκα-τάκα έναν "εμφύλιο", έτσι για το μπάχαλο… Και αν χρειαστεί να φτύνουμε εκεί που γλύφαμε χθες… θα το κάνουμε αρκεί το κόμμα να μας ειδοποιήσει πότε πρέπει και να μας ορμηνέψει πώς ακριβώς θα γίνει και τι λόγια θα χρησιμοποιούμε...
Ότι εμείς οι ίδιοι, στην Ελλάδα πριν 63 χρόνια, κάναμε παρόμοιες χαρές όταν ο Σταύρος Νιάρχος έστηνε ναυπηγείο στον Σκαραμαγκά στο οποίο ναυπηγούσε και επισκεύαζε μέχρι και το δικό του σκάφος.

Για τη συνέχεια Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.