16/2/10

H οργισμένη φωνή του απλού λαού. Ακούστε την κύριοι πολιτικοί, πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.


Δημοσιεύουμε την οργισμένη φωνή ενός απλού Έλληνα. Καλό είναι οι αλητήριοι που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση να ακούσουν τη φωνή του λαού, γιατί αν ξεσπάσει η οργή του, θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους μας, νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες, αμαρτήσαντες και μη αμαρτήσαντες, κλέψαντες και ου κλέψαντες. Το σχόλιο είναι στην ανάρτησή μας "Να σώσουμε την Ελλάδα".

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ ΠΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ. ΤΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΩΣ 35-40 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΜΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΓΗ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΙΟΛΑΣ . ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΤΟ 30% ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΟΨΕ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΣ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ

20 σχόλια:

  1. Sinharitiria gia to arthro sas!!!
    kalio arga para pote pou to katalavate!!!vevea allous prepi na katigorite...alla pantote etsi itan i anthropini Istoria...
    Ta nea reumata ton pio ishiron pio evelikton iposkelizan autous pou zousan stin outopia....
    p.s.
    tous ANTI ennoo kirie!!!
    A r m a F o t o s se Nefoskepi Ourano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο !!!! Άμεση δήμευση των περιουσιών των μεγάλων τζακιών, διεθνή εντάλματα σύλληψης ντόπιων και ξένων κλεφτών. Παλαιοημερολογίτες, Αναρχικοί, Αριστεροί και δεξιοί ξυπνήστε. Διαδηλώσεις μόνο έξω από τις βίλες των κλεφτών. Αποκλεισμοί μόνο στις βίλες των ληστών, όχι στους δημόσιους δρόμους. Τρακτέρ μόνο στους κήπους και τα σκυλάδικα των ληστών, επίθεση στη νύχτα και τον υπόκοσμο που πληρώνει τους πολιτικούς. Παλιοημερολογίτες και Χριστιανοί, την κόλαση της νύχτας τι καμαρώνετε; Κλείστε τους τα πορνάδικα. Επίσκοποι άνθρωποι δηλοί, οδηγήστε τον λαό ενάντια στους κλέφτες με μαζικές μηνύσεις. Μαζικές νομικές καταγγελίες εναντίον των κλεφτών. Πετάξτε απο παντού και τα κομματικά ψηφοδέλτια, από κάθε εκλογές, ζήτω το κίνημα ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι μιλανε οι απλοί Έλληνες , ένα και ένα κάνουν δυο !!! Μπράβο στον Έλληνα που το έγραψε . Αυτή είναι η μεγάλη Αλήθεια . Πως έχουμε καταντήσει έτσι ρε Πατριώτες ? Που θα φτάσει το χάλι μας … πιάσαμε πάτο άλλο δε πάει ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!!!

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ELA OMOS POU DEN EINAI LIGOI EINAI POLA TA LAMOGIA .KAPOIOS MOY ELEGE META TON B PANGOSMIO STHN ELLADA DEN EMEINAN TSAKIA EKTOS TOY EKSOTERIKOU KAI OI PERISOTEROI EFOPLYSTES GINANE ME TA LIBERTY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. K.Καλεντεριδη, ζω στο εξωτερικο 18 χρονια (σε 2 διαφορετικες χωρες της ΕΕ) γιατι στην Ελλαδα δεν μπορουσα να βρω δουλεια και στο δημοσιο δεν μπηκα ποτε, οι θεσεις αλλωστε ειναι για τα κομματοσκυλα κι εγω δεν υπηρξα ποτε, ουτε και 25 χρονια εχω ψηφισει κανεναν απο τους γνωστους γελοιους. Παντα με ελαχιστες εξαιρεσεις τα σχολια για την πατριδα μας ειναι αρνητικα, αλλα αυτη η πλημμυρα αρνητικων σχολιων που δημοσιευονται καθημερινα στο διαδικτυο ειναι πρωτοφανης. Ντρεπομαι πια να πω πως ειμαι Ελληνας γιατι αμεσως θ'αρχισει το τροπαριο για την οικονομια μας, τα χαλια μας, την τεμπελια μας κλπ κλπ. Εκει φτασαμε. Κατα τ'αλλα απ'οτι βλεπω στα διεθνη καναλια και διαβαζω στο διαδικτυο, στην Ελλαδα συνεχιζουν ν'απεργουν οι βολεμενοι των 26 μισθων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ να μπορεσουμε να σωσουμε αυτον τον ερμο τροπο πρεπει ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τι εφταιξε και μας εφερε σε αυτο το σημειο.Οι Ισραηλινοι λεγαν οτι "Για να φταξουμε καλες μυστικες υπηρεσιες πρεπει να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ πρωτα τι γινεται γυρω μας".Σωστη Πολιτικη και το καταφεραν.ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.Ασε τι εγινε απο το 1821 και μετα και τα λαμογια που υπηρχαν απο τοτε και επικεντρωσου στο ΣΗΜΕΡΑ.Ειναι σαν να λες στον Δολοφόνο " Γιατι σκοτωσες" και να σου απαντάει : Mα Oλοι σκοτωνανε απο το 1980 μέχρι σημερα.ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΚΥΡΙΟΙ.Τι εφταιξε λοιπον ΣΗΜΕΡΑ και 1η Φορα στην Ιστορια της η Χωρα ειναι υπο τριπλη επιτιρηση ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.Η ΑΤΟΛΜΙΑ η ΑΧΡΗΣΤΙΑ η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μιας ΚΑΚΙΣΤΗΣ Κυβέρνησης που Κυβερνουσε μεχρι πριν απο 3 μηνες για 5μιση Χρονια με την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ο λαος της Εριξε στο Κεφάλι 10 Μονάδες.Ακόμα και σε αυτο το Ιστολογιο ειμαι Απο τους ΛΙΓΟΥΣ που Φωναζει και Λεει τι Ζημια εκανε ο "ΣΕΜΝΑ κ ΤΑΠΕΙΝΑ" σε αυτον τον τοπο.Αγαπάω Πρωτα την Ελλάδα και μετά Ολα τα αλλα.Αυτο ομως δεν με εμποδιζει να λεω τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη.
    Την εχετε πεσει Ολοι στον Παπανδρεου αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι λαθος Κανετε.Ποσο αλοθι δινετε στον πιο ΑΝΙΚΑΝΟ πρωθυπουργο ( Ξεπερασε και τον Επιτιμο ) που περασε απο αυτον τον τοπο.Αλλα ολα εδω πληρωνονται Κυριοι.Δεν θα σταματησω να το φωναζω οτι ποτε ξανα να μην περασει τοσο ΑΝΙΚΑΝΟΣ πρωθυπουργος.Δεν Λεω οτι ειναι προδοτης Απλα ΑΝΙΚΑΝΟΣ πραγμα που ηταν ακρως Επικινδυνο.... Εβλεπα τον ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ πριν απο Λιγο.Αυτο το αθλιο κατασκευασμα του ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ που ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και το καλυπτει πισω απο την "ΣΑΤΥΡΑ" και "κλαπ" "κλαπ" "κλαπ" Ολα τα κουτορνιθια απο κατω χειροκροτουσαν.ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν ειπε για τον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ "ΣΕΜΝΑ κ ΤΑΠΕΙΝΑ".ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΠΑΛΙ.Μονο τον Παπανδρέου χτυπουσε .Τελικα μας αξιζει οτι παθαινουμε.Πριν απο 3 μηνες ζουσαμε τον ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟ στο Μεγαλείο του.Οπως στην Ιταλια αυτος ο Ανθρωπος κυβερναει με το Life style ,τα μοντελα που πηδ@ει, τις κιθαρες, και την Επικοινωνια ετσι γινοταν και εδω πριν 3 μηνες.Αν το πεις αυτο σε εναν Ιταλο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Ούτε εμεις το ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ με τον "ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ" και Οταν το ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ηταν Αργά .....Ο Παπανδρεου ειναι Καλος πρωθυπουργος Κυριοι θα το αποδειξει να μου το θυμαστε ....Τουλαχιστον τρεχει ,ποσες χωρες εχει επισκεφτει προσπαθωντας για το καλυτερο ? Ορισμενοι τον φωναζουν JEFRY αλλα χθες ηταν ΡΩΣΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος ρε παιδια! Μονο οι αλλοι κλεβουν κι εμεις οχι; Ε τοτε ρε οργισμενε ανθρωπε που εγραψες το αρθρο πρεπει να εισαι το 0,000000001% του ελληνικου πληθυσμου που δεν εχει αγορασει ή πουλησει κατι χωρις αποδειξη, που δηλωνει ολα οσα βγαζει στην εφορια, που δε ρωταει το λογιστη του πως θα γλιτωσει φορους, που δεν εχει εργαστει ως "μαυρος", που δεν εχει αυθαιρετο, που δε λαδωνει, που δε βαζει μεσο, που... που... που...
    Εγω δεν ειμαι κανενας κατεχοντας, 800 ευρω παιρνω. Τολμαω ομως σαν αντρας να πω πως δεν ειμαι καθαρος κυριοι. Δεν εχω φερθει σωστα στη χωρα μου και θα υποστω τις συνεπειες χωρις μυξοκλαματα. Αν εσεις ειστε καθαροι μαγκια σας.Δεν εχω κλεψει οσα εκλεψαν αλλοι πιο μεγαλοι, αλλα ακομα και 1 ευρω την ημερα αν κλεβει ο καθενας μας η Ελλαδιτσα μας χανει 10 εκατομμυρια ευρω καθε μερα! Φυσικα ειναι πολυ περισσοτερα αλλα ετσι ειναι... Οσα κανουμε εμεις με καποιο τροπο σβηνονται απο τη μνημη μας. Εμεις ειμαστε παντα οι αμολυντοι και οι ασπιλοι που οργιζονται και καποια μερα θα ξεχυθουν στους δρομους για να φερουν τη δικαιοσυνη... Ξυπνηστε ρε! ΟΛΟΙ μας καναμε την Ελλαδα σκατα και ΟΛΟΙ πρεπει να ιδρωσουμε για να τη σωσουμε. Αλλιως μεινετε με τη λογικη του "δε φταιω εγω, να πληρωσουν οι αλλοι" και περιμενετε να σωθει μονη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κισινγκερ ειπε για τουs Ελληνεs,

    «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση
    Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΕΣ (ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ
    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ) ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.

    Εγω θα'θελα ενα Παπαδοπουλο να χαλασει τα σχεδια τουs. Εναν που να λεει ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και θα τον ηθελα ΤΩΡΑ. Η δικια μαs γενια εχει ακουσει απο παππουδεs τι σημαινει Ελλαδα, τι εγινε στη Μικρα Ασια, τι τραβηξε ο Ελληνισμοs για να επιζησει. Απο ξεριζωμενουs ανθρωπουs που εφυγαν κρυβονταs μονο μια εικονα κατω απο τα ρουχα τουs για την Εκκλησια που θα εφτιαχναν αργοτερα. Μ'αυτεs τιs διηγησειs μαγαλωσα και εμαθα και το αισχοs του Εμφυλιου απο τη μητερα μου που ηταν παιδι του
    παιδομαζωματοs. Τα παιδια μαs απο που θα μαθουν τι τιμημα πληρωσαν οι προγονοι τουs για να ζουν σημερα εκεινα ελευθερα; Απο Ρεπουση και Δραγωνα;

    ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ. ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ,

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ johny greece 2009 ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΑΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΄ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΥΣ΄ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΛΥΣΩ.
    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε μου 10:14 αν ηταν 5-10 οι "φτωχοδιαβολοι" δε θα ειχαμε προβλημα. Τωρα που ειναι 10 εκατομμυρια (ΟΚ, 9.999.999 επειδη εσυ δεν εχεις κανει τιποτα απο αυτα που ανεφερα ποτε στη ζωη σου) δε νομιζεις οτι συμβαλλουν τρομακτικα ΚΑΙ αυτοι στο να γονατισει η χωρα; Αν δεν το βλεπεις, δε θα σε προσβαλω λεγοντας πως "εχεις διανοητικο προβλημα". Απλα θα καταλαβω πως δε θελεις να το δεις ή οτι το βλεπεις αλλα δεν το παραδεχεσαι. Πιστευω οποιος μας διαβαζει και δε ζει σε γυαλινο πυργο ξερει τι γινεται στην κοινωνια μας και μας κρινει απο τα λεγομενα μας.
    Για τα 1,3 εκατομμυρια δημοσιων υπαλληλων που κατα μεγαλη πλειοψηφια αργομισθουν και αποτελουν το καρκινωμα της χωρας εχεις να σχολιασεις κατι; Αλλα μαλλον κι αυτοι δε φταινε γιατι ειναι φτωχοδιαβολοι.
    Σου ανεφερα το παραδειγμα με το 1 ευρω τη μερα. Αν εσυ μπορεις να δινεις τα 10 εκατομμυρια (που σιγουρα ειναι και παραπανω) τη μερα για να μπαλωνεις τις ασημαντες "μικροκλεψιες" των Ελληνων σε παρακαλω κανε το.
    Δε χρειαζεται να πουλησω τιποτα απο οσα λες. Απλα θα πληρωσω ολα οσα προβλεπουν τα νεα μετρα χωρις να διαμαρτυρηθω. Να εισαι σιγουρος οτι μακροπροθεσμα το να μου κοψουν ενα μισθο ή το να χασω τη δουλεια μου θα ειναι πολυ πιο δυσβασταχτο απο το να πουλουσα κατι τωρα αλλα αν ειναι να γινει θα ξερω γιατι εγινε.
    Τελος παντων. Το ηξερα οτι το ποστ μου θα με εκανε να δειχνω σαν υπερασπιστης των μεγαλων συμφεροντων. Απλα ηθελα να αναφερω και τη 2η αιτια της παρακμης μας. Μια αληθεια που ΟΛΟΙ ξερουμε αλλα δεν ακουσα κανενα να την αναφερει γιατι δε μας συμφερει παρολο που και αυτη ειναι το ιδιο βαρυνουσα αν προκειται να αρχισει ειλικρινης προσπαθεια ανορθωσης της χωρας.
    Για να θεραπευτεις απο μια ασθενεια πρεπει πρωτα να παραδεχθεις οτι την εχεις.

    υ.γ. Αυτο το "δυστυχως για σενα" με στεναχωρησε γιατι μου εδειξε οτι δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου αλλα συνεχιζεις το διαχωρισμο "εμεις οι καλοι και οι αλλοι" που δε συμβαλλει στη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι ζητάμε τον κάποιον που θα γίνει μπροστάρης αναρωτιέμαι αν βρεθεί που υπάρχει το ξέρω αν όμως λέω βρεθεί όλοι εμείς που τον ζητάμε θα πληρώσουμε το κόστος να τον ακολουθήσουμε ή θα γίνει απλά το εξιλαστήριο θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστίνα, υπεύθυνη σκέψη κάνεις μ΄αυτό που λές. Γιατί αυτό που λές το πάθανε αρκετοί "μπροστάρηδες" μέσα στην Ιστορία.
    Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσουμε εμείς οι ίδιοι τι επιτέλους θέλουμε τώρα που στεκόμαστε σ΄ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Θέλουνε να περισωθούμε ως σύνολο ή όχι; Τα περιθώρια είναι στενά δυστυχώς. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ johnny greece 2009 ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ. ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980. ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Η ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    (Για να θεραπευτεις απο μια ασθενεια πρεπει πρωτα να παραδεχθεις οτι την εχεις.) Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσείς είστε οι μπροστάρηδες, όσοι γράφετε. Μην περιμένετε τις πρασινομπλέ βάρβαρες φυλές να κάνουν κάτι. Εσείς θα το κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε 5:35, φυσικα και εχω ψηφισει και τα 2 κομματα κατα καιρους αλλα δεν ειναι κομματικο το κινητρο της σκεψης μου. Μαλλον με θεωρουσες Πασοκτζη επειδη ημουν υπερ των μετρων αλλα δεν ειμαι οπαδος κανενος στη ζωη μου. Επισης αφου λες οτι αν τους ψηφισα ειμαι κι εγω απεναντι μαζι τους, τοτε ερχεσαι στα λεγομενα μου οτι φταινε ολοι οι Ελληνες αφου το 90-95% αυτους ψηφιζει στις εκλογες.
    Ειμαι 35 χρονων και τα ξερω ολα αυτα που λες για τον Παπανδρεου κλπ. Το αστειο ειναι οτι δε διαφωνω μαζι σου. Συμφωνω για τους κλεφτες πολιτικους. Δεν παω να τους βγαλω καθαρους. Αυτο το ανεφερα και στα 2 προηγουμενα ποστ μου. Απλα λεω οτι φταιμε κι εμεις. Τελος παντων, σεβαστη η γνωμη σου απο μερους μου και δεν το λεω ειρωνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειδες johnny greece 2009 τι παθενεις για να μπερδευεσε με τη πασοκαρα κ αλλα τετοια,σε τη πλανη πεφτεις,πες πες σας κουρκουτιασαν το μυαλο καημενε και πιστευεις οτι για ολα φταινε τα παιδια που τη βγαζουνε με 800 ευρω,που εισουνα τα τελευταια 20-25 χρονια εσυ,δεν εισουνα στη γη?εδω γινανε,μπροστα μας,μπροστα στα ματια μας.αυτο καταλαβες εσυ απο τη 30-35ετη (και παραπανω) εκτελεση μεθοδευσεων και αλλων πολλων σημειων και τερατων (απο εντος κ εκτος καλοθελητες)με στοχο τη ληστεια,υποβαθμιση,στειροση,αλιωση,κοροιδια κ.α αυτου του λαου?εσυ καταλαβες οτι ειναι κλεφτης στο 99,9%του πληθησμου του!!!αντι να βγενετε και να λετε συγνωμη που με τη ψηφο σας βγενουν κ ξανα βγενουν στην εξουσια τετοια τσουτσεκια που μας φτασαν εδω περα κι οχι μονο αυτο,αλλα μια ωραια μερα ερχοντε και μας λενε κιολας οτι φταιμε για ολα κ πρεπει να τιμωριθουμε,τους κανακευεις κι απο πανω...!αν καταλαβεενει λεει,οποιος σας διαβαζει και δε ζει σε γυαλινο πυργο...και αν ξεερει λεει,τι γινετε στη κοινωνια μας...ενοια σου.
    το νοημα του ποστ σου δηλαδη να υποθεσω ''μονο εμεις οι κακοι,που θα συμβαλλει στη λυση,η οποια ερχετε με το προσωπο του πασοκ απανω στ'αλογο σε ρολο αναβαθμισμενου,συνχρονου,αερινου κ αποφασιζμενου τιμωρου του ελληνικου λαου...(του οποιου πασοκ η συμετοχη στη δημιουργια του προβληματος ειναι καπου στο 70-80%)για το καλο του παντα οπως και τη τελευταια φορα στην εξουσια με τα γνωστα ανδραγαθηματα υπερ των συμφεροντων της χωρας και της αξιοπρεπειας μας...ας μη μπουμε σε λεπτομεριες ομως μη τυχων και ειναι κανενας που μας διαβαζει εκτος πυργου κι εχει συνηθισει στη "καθαρη" κ "πραγματικη" ενημεροση για το τι γινετε στη κοινωνια μας και τρομαξουμε τον οπαδο...

    και μια και αναφερθηκε ο λαζοπουλος παρα πανω τη παρακολουθησα κι εγω χτες την εκπομπη και ναι για ακομη μια φορα ο λακης ο φλαμπε,Ο Ανθρωπος,Ο,δε ξεχασε να μας χαρακτηρισει ρατσιστες κ να τονισει το ποσο κακοι ειμαστε σε σχεση με τη δικια του τη καρδια που χωραει τοσους κι αλλους τοσους ξενους...και επισης το κοινο απο κατω δε ξεχασε να χειροκροτισει για τα ωραια επιθετα που του κρεμουσε ο λακης στο λαιμο...

    θα δακρυσουμε καμια μερα ρε λακη μη το κανεις τοσο σκληρο το μαθημα μας...
    εισαι και κοντοχωριανος,που να χαθεις να χαθεις


    για τυχον ορθογραφικα συμπαθατεμε


    dks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΔΕΙΣ johnny greece 2009 ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ . ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΤΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 30% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΥΓΙΗΣ ΣΚΕΨΗ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ 30% ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. συγχαρηρητηρια φιλε μου,δεν σε ξερω αλλα νιωθω βαθια οτι λες,δεν θα προσθεσω τιποτα,χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα τουλαχιστον η σκεψη σου ειναι μια ελπιδα οτι υπαρχουν ακομη ελληνες.
    χριστινα ο μπροσταρης στην ελλαδα ηταν ο ορισμος του εξιλαστηριου θυματος,σε μικρο η μεγαλο επιπεδο,η ιστορια ειναι γεματη παραδειγματα.αλλα χρειαζεται παντα μια θυσια για να παρουν μπρος οι ελληνες,μικρη θυσια η ζωη για το γαλανο της.τιμη σ αυτον που θα διαλεξει
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συγχαρηρητηρια φιλε μου,δεν σε ξερω αλλα νιωθω βαθια οτι λες,δεν θα προσθεσω τιποτα,χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα τουλαχιστον η σκεψη σου ειναι μια ελπιδα οτι υπαρχουν ακομη ελληνες.
    χριστινα ο μπροσταρης στην ελλαδα ηταν ο ορισμος του εξιλαστηριου θυματος,σε μικρο η μεγαλο επιπεδο,η ιστορια ειναι γεματη παραδειγματα.αλλα χρειαζεται παντα μια θυσια για να παρουν μπρος οι ελληνες,μικρη θυσια η ζωη για το γαλανο της.τιμη σ αυτον που θα διαλεξει
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσείς είστε οι μπροστάρηδες, όσοι γράφετε. Μην περιμένετε τις πρασινομπλέ βάρβαρες φυλές να κάνουν κάτι. Εσείς θα το κάνετε.

    Κυριε Σιδηρούντιε θα πω κάτι και ίσως φανεί κακία ίσως σκληρή κριτική αλλά για μένα είναι πέρα για πέρα αληθινό.Αν εμείς είμασταν οι μπροστάριδες όπως λέτε , εμείς οι σχολιαστές τότε απο τώρα θα έπρεπε να μην υπάρχει ούτε ένας ανώνυμος να μιλάνε όλοι με το όνομά τους ή με κάποιο ψευδώνυμο που τους χαρακτηρίζει σε κάτι.
    Οταν ό σχολιασμός είναι ανώνυμος και οι ύβρεις επίσης τότε τι περιμένετε.
    Βέβαια στο παραπάνω σχολιό μου υπάρχει το ναι μεν αλλά....
    και θα πω ρωτήσω που ξεκινάει το ναι μεν και που το αλλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.