27/1/11

Δημοκρατία 27/1/11

2 σχόλια:

  1. Εάν δεν υπήρχε το Ευρώ, η κυβέρνηση θα υποτιμούσε την Δραχμή και η Ελληνική οικονομία θα προσαρμοζόταν ομαλά και θα γινόταν πιο ανταγωνιστική, χωρίς να κοπούν οι συντάξεις και όλα όσα κάκιστα έγιναν από την σημερινή κυβέρνηση !

    Σήμερα, με το Ευρώ αυτό δεν μπορεί να γίνει! Άρα, γίνεται μια καταστροφική για την Ελληνική κοινωνία και οικονομία, μείωση μισθών και συντάξεων (ορισμένες συντάξεις είναι ήδη προπληρωμένες!! Αλλά τις συντάξεις τις διαχειρίζεται το φαυλεπίφαυλο κατεστημένο !) και χρηματοδοτήσεων των υγειών επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα !

    Αν φύγουμε από το Ευρώ, όπως έχει ήδη προδιαγράψει ότι αναγκαστικά θα συμβεί ο Κωνσταντίνος Κόλμερ («Η Έξοδος από την Κρίση» ΛΙΒΑΝΗΣ), τα χρέη μας θα εκτοξευθούν στα ύψη !

    Δεν μπορείς, επειδή μια κοινωνική τάξη, οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί βρίσκεται στο χέρι σου, καθ’ όσον την ελέγχεις απόλυτα οικονομικά, να την τσακίζεις φορολογικά για να εξυπηρετήσεις τα κρατικά χρέη, χωρίς να μειώσεις τα υπέρμετρα κρατικά έξοδα και να μην εξυγιάνεις τον δημόσιο τομέα που τον χρηματοδοτείς με αυτά που εισέπραξες από αυτούς !

    Από τις 4 Οκτωβρίου 2010 έως σήμερα, δηλαδή μετά από 16 μήνες, δεν έχουν ακόμη αναδιοργανωθεί και ενεργοποιηθεί οι Δ.Ο.Υ. Αυτό αποτελεί ομολογία τεράστιας ανικανότητας (;) και διαφθοράς. Διαφθοράς, επειδή οι Δ.Ο.Υ. (όπως και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και άλλοι) αποτελούνται από προνομιούχα διεφθαρμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να τα θίξει !

    Φορολογεί τους συνταξιούχους (sic) ….. αλλά αφήνει το κράτος χωρίς εισπρακτικούς μηχανισμούς και τα διάφορα λαμόγια ….. παντελώς αφορολόγητα … ! Γιατί …..;;;;;

    Επίσης, καθ’ ομολογίαν του στο βιβλίο του ο Γκόρντον Μπράουν, πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας, ο Γιωργάκης καθυστέρησε αδικαιολόγητα (;) να πάρει οικονομικά μέτρα (σκόπιμα ; για να περάσει ανενόχλητος σε μια καθημαγμένη και διαλυμένη Ελλάδα, όσα he had to deliver …and pronto!) με αποτέλεσμα να αυξηθεί το χρέος από 30 σε 130 δισεκατομμύρια ……!

    Σκόπιμα ;;;;


    Αυτά τα ολίγα από έναν που είναι μεν επιστήμων, δεν είναι οικονομολόγος αλλά διαθέτει κοινόν νουν και είναι Έλληνας πατριώτης.

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις, μίλησε ο Ιερώνυμος, λέει!! Και δεν είπε προ-πο, αλλά ότι η Ελλάδα (άκουσον άκουσον) δεν αντέχει άλλους μετανάστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.