15/6/11

Μία «χούφτα» αντιεξουσιαστών απειλεί τη διαδήλωση των «αγανακτισμένων»

Χαρακτηριστικό μάλιστα ότι όσο περνάει η ώρα ο κόσμος όλο και αυξάνεται, παρά τη βεβαρυμένη λόγω χημικών ατμόσφαιρα
Μία «χούφτα» αντιεξουσιαστών απειλεί τη διαδήλωση των «αγανακτισμένων»
Δεκάδες χιλιάδες κόσμος διαδηλώνει στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί της Τετάρτης, ημέρα γενικής απεργίας κατά του Μνημονίου. Το ειρηνικό κλίμα των διαδηλώσεων όμως, φρόντισαν να χαλάσουν μερικές εκατοντάδες αντιεξουσιαστών, οι οποίοι με την άφιξή τους στο Σύνταγμα, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων που έχουν περικυκλώσει τη Βουλή.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει εκτεταμένη χρήση χημικών από τους άνδρες των ΜΑΤ, αλλά και να προκληθεί άμεση αντίδραση των «αγανακτισμένων», που προσπάθησαν αρκετές φορές να απομονώσουν το μπλοκ των αντιεξουσιαστών. Σημειώθηκαν αψιμαχίες και επεισόδια μεταξύ αναρχικών και «αγανακτισμένων», με τη συμμετοχή και ακροδεξιών που, ως γνωστόν, στις συγκεντρώσεις καταλαμβάνουν χώρο κοντά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.
Από τα μεγάφωνα της πλατείας Συντάγματος που έχουν φροντίσει να στήσουν οι «αγανακτισμένοι», ακούγονται συνεχώς εκκλήσεις για αποφυγή των επεισοδίων, ενώ γίνεται κάλεσμα στους πολίτες να μην φύγουν από τον χώρο προκειμένου να μην χαλάσει η διαδήλωση εξαιτίας της δράσης μερικών εκατοντάδων αντιεξουσιαστών.

Ο κόσμος παραμένει
Παρά τις συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με αστυνομικές μονάδες στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών παραμένουν ως αυτή την ώρα (14.00) στην πλατεία Συντάγματος. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι όσο περνάει η ώρα ο κόσμος όλο και αυξάνεται, παρά τη βεβαρυμένη λόγω χημικών ατμόσφαιρα.
Η συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» Ελλήνων εκτείνεται από την πλατεία Συντάγματος, στην οδό Πανεπιστημίου, στη λεωφόρο Αμαλίας ως μετά το ύψος του Ζαππείου, στην οδό Σταδίου και στη Φιλελλήνων. Συγκεντρωμένοι υπάρχουν στον χώρο μπροστά από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αλλά και στην οδό Ρηγίλλης, όπου νωρίτερα απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έγινε και χρημικών.
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που είχε ξεκινήσει στις 10 το πρωί από την πλατεία Ομονοίας, έφτασε περίπου στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα, όμως μετά την εμφάνιση αντιεξουσιαστών και τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ, τα μέλη του κινήματος αποχώρησαν από το κάτω μέρος του Συντάγματος. Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, έληξε και η συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στο Πεδίον του Αρεως με τους πολίτες να κατευθύνονται προς την κεντρική πλατεία της Αθήνας.

«Σιδηρόφρακτη» Αθήνα
Δρακόντεια είναι τα μέτρα της Αστυνομίας. Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε επιφυλακή στην Αθήνα, ενώ αποκλεισμένοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένει η Βουλή. Η ΕΛΑΣ κατέβαλλε προσπάθειες να κρατήσει ανοιχτές διόδους άφιξης και αποχώρησης των βουλευτών από τη Βουλή, οι οποίοι έφταναν στο κτίριο είτε από την οδό Ριζάρη είτε από την οδό Ζαλοκώστα - χωρίς πάντως να αποφύγουν τις δοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Εντύπωση προκάλεσε και ο διαφανής «φράκτης» που έστησαν οι αστυνομικές δυνάμεις πέριξ της Βουλής, προκειμένου να εμποδίσουν την προσπέλασή του. Προκλήθηκε μάλιστα ένταση όταν εργαζόμενοι στους Δήμους από το μπλοκ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, επιχείρησε να τον γκρεμίσει με αποτέλεσμα την αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων.
Αποδοκιμασίες αλλά και αυγά πέταξαν συγκεντρωμένοι στη γωνία της Ηρώδου Αττικού με τη Βασιλίσσης Σοφίας κατά του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου και της συνοδείας του, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου κατευθυνόταν στο Προεδρικό Μέγαρο για να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.
BHMA


22 σχόλια:

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΗΝ ΠΑΛΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,Η ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ.ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ, Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους εβαλε καμμια κυβερνηση εξ αλλου το εχω γραψει πριν 2 εβδομαδες οτι αφου μαζευτουν στην πλατεια οι φιλησυχοι "ομηροι" οικογενειαρχες τοτε θα εμφανιστουν οι παντος ειδους κουκουλοφοροι για να τα κανουν λιμπα και αφου μαζευτουν πολλοι "φιλησυχοι"και "οχι τωρα" ειχα γραψει γιατι θα φοβηθουνε οι "φιλησυχοι" και θα εξαφανιστουν πριν την ωρα τους και το σχεδιο θελει μπαχαλο οπως τοτε το 1965-67.
    Φυσικα τα ...παιδακια με τις κουκουλες δεν ξερουν τι τους γινεται απλα παιρνουν εντολες συγκεντρωσης με διαφορες δικαιολογιες,οπως αντισταση,μπατσοι,κεφαλαιοκρατες αντε βαζουν και απο τον εαυτο τους την ...εκτονωση,οπως στα γηπεδα.Το ζητουμενο ειναι γιατι παλι τωρα "μερες του '65".Τι παραπλευρο ετοιμαζεται με το προκλητο θεμα της ελληνικης χρεοκοπιας.Τοτε το '65 η δικαιολογια ητανε ο ...Βασιλιας!!!,η "Δημοκρατια" και αλλα καταναλωτικα κουραφεξαλα ενω ητανε το στρατηγικο σχεδιο του 1ου αραβοισραηλινου πολεμου στο οποιο ητανε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εμπλακει και ο ελλαδικος χωρος χωρις πολλες πολλες αντιρησεις.Τωρα τι ειναι και μας διαφευγει???? Απλη σκεψη=Μηπως εχει προχωρησει το Ιραν πυρηνικα και μετα την Συρια ερχεται το Ιραν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sterg

    Νομίζω ότι κάνεις λάθος,οι του εξωτερικού κρατούν με νύχια και με δόντια το παρών πολιτικό σύστημα,το οποίο φυσικά υπό το βάρος των εξελίξεων προχωρεί με σπασμωδικές κινήσεις πρός την αυτό-καταστροφή του.

    Πιστεύω ότι η έκρηξη του κόσμου είναι φυσιολογική,οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να γλυτώσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα και έφαγαν τα μούτρα τους.

    Οι Έλληνες πλέον σκέφτοντε και λειτουργούν με ένα επικίνδυνο για το καθεστώς των κομμάτων τρόπο,με την καρδιά.

    ΥΓ
    Αίσχος,Ντροπή και Αηδία είναι μερικά απο τα συναισθήματά μου για την Αστυνομία υπηρέτη του καθεστώτος,την αηδιαστική της στάση και την αγαστή συνεργασία της με τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους,δεν γνωρίζω αν φέρουν ακόμη το Εθνόσημο,αλλά αν το φέρουν καλύτερα να το αφαιρέσουν,το ντρόπιασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποιος κανει λαθος θα το (ξανα)δουμε συντομα.Οπως θα γνωριζεις μεχρι στιγμης βρισκω "κεντρο" εστω...απο τυχη!
    Φυσικα δεν αγνοω και την κερκοπορτα-Ελλαδα οσον αφορα τις δομες των κρατων της Ευρωπης ξεχωρα το καθε ενα και ολα μαζι σαν ευρωπαικη ενωση και φυσικα μαζι και το νομισμα ευρω που το 2008 βρεθηκε να ξεπερνα το 1 ευρω>1,51 $ και το ξεκινημα με την ανταγωνιστρια της Λημαν Μπραδερς την Γκολντμαν Σακς να βρισκεται στην αντεπιθεση εναντιον του ευρω.Ουτε ξεχνω οτι απο την κερκοπορτα-Ελλαδα επιταχυνεται το προγραμματισμενο κοινο Παγκοσμιο νομισμα το οποιο ομως προυποθετει χοντρα προχωρηματα κατα του ευρω αλλα και κατα κρατων.Ειναι παρα πολλα τα θεματα που ηδη ειναι δρομολογημενα.Επανω σε αυτα δεν αντεξε ο λιγος ΓΑΠ και διωχνει το αναθεμα απο επανω του κατευθυνοντας το σε ουδετερους τεχνοκρατες και ουτε γατος ουτε ζημια.Και επιμενω οτι στις σιδηροτροχιες κινειται ηδη μια αλλοπροσαλη αμαξοστοιχια με παρα πολλα βαγονια αλλα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Νομίζω ότι κάνεις λάθος.Πιστεύω ότι η έκρηξη του κόσμου είναι φυσιολογική,οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να γλυτώσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα και έφαγαν τα μούτρα τους".

    Να μαθεις να ερμηνευεις τι γραφει ενας σχολιαστης διοτι εγω δεν εγραψα κατι διαφορετικο απο τα παραπανω.Το δικο μου διαφορετικο που εγραψα παλι σου ξεφυγε ερμηνευτικα και εβγαλες συναισθηματικα συμπερασματα περι "λαθους".Βαρεθηκα να απανταω σε παρομοια σχολια.Δεν θα ξανααπαντησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sterg

    Μύγα σε τσίμπησε; Τί αρπάχτηκες; Όσο για το αν θα ξαναπαντήσεις,τί να σου πώ,δικαίωμά σου,θα το πιώ και αυτό το δηλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sterg

    Επείσης,πρίν δύο εβδομάδες έγραφες για θύματα,όσο για το αν διέλυσαν τα πάντα θα σε στενοχωρήσω και πάλι,απέτυχαν,ο κόσμος βγήκε και πάλι κερδισμένος ενώ το παρακράτος του καθεστώτος ξεβρακώθηκε μια για πάντα στα μάτια του κόσμου.

    Με συγχωρείς που σε απασχόλησα και πάλι ο ανάξιος,δεν θα επαναληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εμπρηστές και κουκουλοφόροι του '07 και του '08 τον έφεραν στην εξουσία και αυτοί πάλι προσπαθούν να τον σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οντως εχεις δικιο sterg...
    Ετσι ειναι οπως τα λες...
    Κατι χοντρο παιζεται στην περιοχη...
    Το ενστικτο μου λεει -περαν των τετριμμενων- οτι παιζεται κατι χοντρο που σχεδιαζεται πολλα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πρόεδροι τών ομάδων τρέφουν τούς χούλιγκανς γιά νά διώχνουν τόν κόσμο από τά γήπεδα καί νά κάνουν τό ποδόσφαιρο τσιφλίκι τους μέ τά στοιχήματα καί τίς απατεωνιές τους.

    Οι κυβερνήσεις τρέφουν τούς αριστερούς φονιάδες (βλέπε Μαρφίν)γιά νά διώχνουν τόν κόσμο από τίς συγκεντρώσεις καί γιά νά μήν υπάρξει καμμία μεγάλη απειλή γιά τό συστημά τους. Φανταστείτε 1 εκατομμύριο Ελληνες στό Σύνταγμα!

    Η Αριστερά όμως έχει διώξει τόν κόσμο από τίς πλατείες γιά νά πηγαίνουν μόνο οι κουκουλοφόροι καί νά παίζουν ξύλο μέ τά ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με συγχωρείς που σε απασχόλησα και πάλι ο ανάξιος,δεν θα επαναληφθεί.

    15 Ιουνίου 2011 10:26 μ.μ.

    Ασε τις κλαψες και δεν σε βλεπω ετσι οπως λες.Μαθε να σχολιαζεις γεγονοτα και οχι σχολιαστες.Σε θεωρω εντιμο και σπανια κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΕΛΙΤ.

    ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΠΑΠΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΥΘΥ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΓΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

    ΟΣΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ , ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ.

    Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ.

    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΤΣΑΛΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ (ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ), ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ sterg

    O καθείς μπορεί να πλάθει σενάρια με την φαντασία του, αρκεί να μην παραποιεί/παρερμηνεύει τα ιστορικά γεγονότα. Η περίπτωση των «Ιουλιανών» του 1965, δεν είχε απώτερο στόχο την Απριλιανή Δικτατορία του 1967 και τον 3ο (όχι 1ο) αραβοϊσραηλινό πόλεμο. Πολύ μακριά τραβάς την βαλίτσα. Τι στην ευχή, από το 65 έκαναν σχέδια οι Ισραηλινοί πώς θα παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας νοτίως της Κρήτης, για να επιτεθούν στην Αίγυπτο; Και δεν ενεπλάκη ο ελληνικός εναέριος χώρος, τελικά, παρά την πρώτη μέρα που ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ.

    Εγώ δεν βλέπω καμιά σχέση ανάμεσα στα σημερινά γεγονότα και τα τότε. Γράφεις «Απλη σκεψη=Μηπως εχει προχωρησει το Ιραν πυρηνικα και μετα την Συρια ερχεται το Ιραν???». Ούτε η φράση βγάζει νόημα (ξαναδιάβασε τι γράφεις), ούτε και τι σχέση με την ελληνική χρεοκοπία, η οποία οφείλεται στην γνωστή κακοδιαχείρηση των τελευταίων 30 χρόνων, βλέπω. Δηλαδή, για τα πυρηνικά του Ιράν, έβαλαν τον Παπανδρέου να αρχίσει να υπερχρεώνει το κράτος από την δεκαετία του ’80;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 Ιουνίου 2011 10:31 π.μ.

    Δικος σου ο τροπος ερμηνειας οσων εγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμβαινουν παρα πολλα γεγονοτα ταυτοχρονα αλλα και αλλοπροσαλλα .Και εγω γραφω μονο οταν εχω κεφι και σχολιαζω με ...συμπυκνωμενη πληροφορια συχνα δυσκολευοντας τον αναγνωστη.Αν ο,τι γραφω το ανελυα πληρως και λεπτομερως θα επρεπε να μονοπωλησω τον χωρο αυτον που ανηκει σε ολους μας και οχι σε εμενα.Και πανω απο ολα επαναλαμβανω οτι γραφω μονον οταν εχω ορεξη και οχι απο την αναγκη επικοινωνιας που δεν μου λειπει, γιατι εχω αφθονη.Και επισης γραφω με δυο ματιες ταυτοχρονα,η μια ειναι βραχυπροθεσμη ματια που ειναι και επωδυνη γιατι αφορα τα γεγονοτα "τωρα" και η αλλη ειναι μεσο-μακροπροθεσμη ματια που μου προκαλει μονο διαθεση για χαμογελο γιατι μονο αυτο μπορει να μου βγαλει για τα καμωματα των συστηματων των ανθρωπων,ιδια των ηγετισκων αλλα και αυτων που αρεσκονται να το παιζουν "ηγετες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 16 Ιουνίου 2011 7:01 μ.μ.

    Καθόλου. Απαντώ σ' αυτά που έγραψες. Αν γράφεις άλλα απ' αυτά που θέλεις να πεις, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος.

    Από το σχόλιό σου 15 Ιουνίου 2011 9:43 μ.μ., φαίνεται ότι κι άλλος δεν σε κατάλαβε και μάλιστα δηλώνεις ότι "Βαρεθηκα να απανταω σε παρομοια σχολια.Δεν θα ξανααπαντησω."...

    Φρόντισε να γίνεσαι κατανοητός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 17 Ιουνίου 2011 10:17 π.μ.

    Ολοι αθωοι ειμαστε και αυτοι που γραφουν ετσι και αυτοι που δυσκολευονται να ερμηνευσουν τα..."ετσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και πολλες φορες δεν επιτρεπεται να γινεσαι... πιο "κατανοητος".Αρκεσου σε οσα καταλαβαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 17 Ιουνίου 2011 10:15 π.μ. (αναρτήθηκε μετά το τελευταίο δικό μου).

    Για να τελειώνουμε:

    Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν απαντάς, διότι δεν είσαι σε θέση να κάνεις διάλογο, τουλάχιστον επί του συγκεκριμένου. Αυτό, άλλωστε, δείχνουν τα που γράφεις και τα οποία ασφαλώς μου είναι αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Nativist"
    Για να τελειωνω μαζι σου.Γραφω για μενα και "καποιους"αλλους που γνωριζω οτι εχουν την τεχνη της αποκωδικοποιησης και οχι για σενα.
    Καλη σου συνεχεια στα σχολια σου που κατα τα αλλα δειχνουν καποιο δυναμισμο και μου ειναι συμπαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.