17/6/11

Ευ. Βενιζέλος: Η χώρα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί

«Αναλαμβάνω στο όνομα του ελληνικού λαού»
Φεύγω από την Αμυνα για να πάω τον πραγματικό πόλεμο και έρχομαι εδώ στο όνομα του ελληνικού λαού γιατί αυτός είναι ο πραγματικός διαχειριστής της κρίσης, δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής από τον απερχόμενο υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Όπως ανέφερε, μόνο με το λαό, μονο με την κοινωνία σε κλίμα συναίνεσης μπορούμε να βγάλουμε σε πέρας αυτή την ιστορική πρόκληση, διαβεβαιώνοντας πως «η χώρα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί».
Επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση επιζητά τη συναίνεση, σημείωσε: «Ζητάμε την πολιτική συναίνεση όχι ως αυτοσκοπό αλλά για να ξαναβρούμε την κοινωνική συναίνεση».
«Σήμερα απευθύνουμε ξανά την πρόσκληση της συναίνεσης και της συνεργασίας, είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και σε διάλογο για να πετύχουμε τη συστράτευση» σημείωσε, τονίζοντας πως αυτό αφορά και τον κάθε πολίτη, τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος.
Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τιμητική αλλά και προκλητική την πρόταση του Πρωθυπουργού και παραδέχθηκε πως πήρε τις αποφάσεις του με περίσκεψη, αλλά και με δισταγμούς. Εξήγησε όμως πως την αποδέχθηκε γιατί θεωρεί πως αυτό είναι το πατριωτικό του καθήκον.
NAFTEMPORIKI

8 σχόλια:

  1. Ποιος τους παίρνει πια στα σοβαρά;

    Τόσα χρόνια, στο όνομα τίνος είχε αναλάβει;

    Βρε, πού πέσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα αεροπλάνα που έπεσαν δε λέει κανένας τίποτε; Επί δικής του υπουργίας δεν έγινε;
    Καλά εδώ θα πέσει ο ελληνικός λαός που είναι τζάμπα αλλά κι εκείνα από την τσέπη τους τα είχαν βάλει; Μόνο την προμήθεια είχαν βάλει.
    Συρία μας παρομοίασαν;
    Στο όνομα του χιλιοβιασμένου λαού ανέλαβε; Ένας νέος βιαστής συνταξιούχων, θα δούμε νέες οικονομικές δόξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν αυτός που είχε ζητήσει να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο με 180 ψήφους,για να δούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα θα το διερεύνησε, εδώ και πέντε χρόνια, όσο μπορούσε και επιστημονικά και πολιτικά, τα Περί πολιτικομικτών και πολιτικοεραστών.
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    Ίσως μπόρεσε να συγκεντρώσει ΚΑΙ κάποια στοιχεία, και θα αισθάνθηκε την υποχρέωση να επικοινωνήσει μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε ήταν υπουργός πολιτισμού και μοιραζε σε ιδιώτες για αρχαιολογικές ανασκαφές και αποζημειώσεις, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ με 180 ψήφους συνεργείας στην προδοσία να τα υποθηκεύσει ΟΛΑ στους Ροτσιλδικούς τραπεζίτες του ΔΝΤ και της ΕΚΤς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λαός απαιτεί τις κρεμάλες στην βουλή.
    ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ζητάμε την πολιτική συναίνεση"

    Ναι, και τη βρήκατε. Μεταξύ ΓΑΠ και Μπέννι. Ρε καλά σάς τα είπε ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ότι θα σωθεί η Ελλάδα Ευάγγελε, θα σωθεί. Και όχι γιατί θα το κάνετε εσείς αλλά γιατί θα το κάνει αυτή που το κάνει πάντα. Η Δύση. Ναι, αυτή που βρίζετε και βρίζεται από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός. Απλά, χρειάζονται πιο ικανοί διαχειριστές των εντολών. Ίσως είσαι εσύ αυτός Ευάγγελε και αυτό δεν είναι προς ψόγον! Μόνο όμως που αν "πετύχεις", θα κάνεις μάγκα τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο σε συσκευασία του ενός. Ελπίζω να είναι μια παράμετρος που την λαμβάνεις υπ' όψιν σου. Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.