15/10/12

Στο 23% η παιδική φτώχεια




Είναι φοβερές και προκλητικές οι κοινωνικές ανισότητες, είπε ο γενικός γραμματέας διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γ. Σούρλας, μιλώντας στη ΝΕΤ και συνέχισε: "Βλέπεις κάποιον και στην πατρίδα μου την Μαγνησία, να μην ξέρει που να διαθέσει το άφθονο χρήμα του, που συνήθως δεν είναι νόμιμο και από την άλλη έναν έντιμο βιοπαλαιστή να αδυνατεί να αγοράσει γάλα για το παιδί του"."Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί που πηγαίνει αυτή η κοινωνία", κατέληξε, αναφερόμενος σην παιδική φτώχεια που στην Ελλάδα αγγίζει πια το 23%.


http://www.enikos.gr

2 σχόλια:

  1. Έτσι φαίνεται να είναι το ποσοστό, αν και το νόμιζα μεγαλύτερο, επειδή το 27% των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας πια!

    "Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί που πηγαίνει αυτή η κοινωνία"

    Σωστά, κ. Σούρλα, αλλά αυτοί οι "κάποιοι" μήπως έχουν ονοματεπώνυμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά που λες κ. Σούρλα; Αυτό που αρθρώνεις ονομάζεται αντικομματικός λόγος. Δεν σού έχουν διοχετεύσει την κυβερνητική γραμμή; Δεν έχεις ακούσει για την περιβόητη δημοσιονομική προσαρμογή; Πάντα βέβαια εις βάρος τών φτωχών, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια. Τι την πέρασες την πολιτική; Χαμόγελο τού παιδιού; Λάθος, το μόνο που μετράει είναι το χαμόγελο τής Μέρκελ. Στο τέλος θα σε πούνε και λαϊκιστή οι δικοί σου. Άσε που μπορεί να βγει η σύγχρονη Αντουανέτα και να πει: "Σαν δεν έχουνε γάλα, ας πιούνε σαμπάνια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.