16/10/13

Μια τούρκικη παροιμία λέει: "Η γνώση του Έλληνα έρχεται εκ των υστέρων"!!!

Σκέψεις του κτηνοτρόφου από την Κρήτη
Φαίνεται από αυτήν την τούρκικη παροιμία, ότι οι Τούρκοι έχουν βαθιά γνώση του πόσο  διαχρονικοί άσκεφτοι Καραγκιόζηδες είμαστε, γι' αυτό εξ άλλου έχουν γίνει ο διαχρονικός εφιάλτης κάθε ορθολογικά σκεφτόμενου Έλληνα, οι υπόλοιποι οι άσκεφτοι απλά βλέπουν τα τουρκοκάναλα της πρετεντεριάδας και επαναπαύονται.
Αυτή η πολύ καλή τούρκικη παροιμία μπορεί εύκολα και να προσωποποιηθεί ως εξής πχ:
1.    (Η γνώση του Νταλάρα έρχεται εκ των υστέρων)  γιατί δεν πιστεύω να νομίζει ακόμη ο Νταλάρας ότι το Αιγαίο μας πρέπει να ανήκει στα ψάρια.

2.     ( Η γνώση του Κώστα Καραμανλή έρχεται εκ των υστέρων), γιατί σίγουρα ο Κώστας Καραμανλής έχει μετανιώσει,  που αντί να πάρει έγκαιρα οικονομικά μέτρα, προτίμησε να πάει σε εκλογές, με τα γνωστά αποτελέσματα και για την οικονομία, αλλά και για τον ίδιο.
3.     ( Η γνώση του Μπουτάρη έρχεται εκ των υστέρων), γιατί και ο Μπουτάρης και οι συν αυτώ υποστηρικτές ξέρουν ότι τα τουρκο-γλειψίματα και τα τουρκο-μουσεία, με τον καιρό θα γίνουν η αιτία για την διατάραξη των σχέσεων Ελλάδος Τουρκίας, όπως έγινε και στο παρελθόν.
4.     (Η γνώση της αριστεράς έρχεται εκ των υστέρων), γιατί πολύ καλά γνωρίζει ο Τσίπρας ότι η ανεξέλεγκτη μεταναστεύση, σε συνδυασμό με την ισλαμο-υποστήριξη του τσίριζα προς τους ισλαμοφασίστες, θα έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της ακροδεξιάς αλλά και την σταδιακή εισχώρηση του νόμου της Σαρίας στην ελληνική κοινωνία, ως δείγμα σεβασμού της διαφορετικότητας, φυσικά.
5.     (Η γνώση του Μιχαλολιάκου έρχεται εκ των υστέρων), γιατί αντί να σκεφτεί ρεαλιστικά και με σωφροσύνη και να διαχειριστή έξυπνα το ρεύμα των Ελλήνων που πήγαιναν προς την Χρυσή Αυγή και να γίνει ο εποικοδομητικός ρυθμιστικής των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, αυτός ξεπέρασε τα όρια και έπεσε στην παγίδα των αντιπάλων του και τώρα κινδυνεύει να του κλείσουν και το κόμμα.
6.     (Η γνώση του Καμίνη έρχεται εκ των υστέρων), γιατί αντί να κοιτάξει πως θα εξωραΐσει και να ξεβρομίσει την Αθήνα, αυτός βάλθηκε να την μετατρέψει σε Ισλαμαμπάντ, εξαφανίζοντας έτσι τους τουρίστες και τους Έλληνες από την ιστορικότερη Πόλη του κόσμου και τώρα τον ξεπέρασε και ορθά βέβαια, ακόμα και ο Κασιδιάρης σε αξιοπιστία.
7.     (Η γνώση της ΝΔ έρχεται εκ των υστέρων), γιατί αντί να βαδίσει σε μια χρήσιμη για τον τόπο ρεαλιστική πολιτική γραμμή μετά το 2004, ακολούθησε την ιδεολογία του πασοκισμού, με αποτέλεσμα να πασοκοποιηθεί πρακτικά και ιδεολογικά και να εξευτελιστεί η ίδια στην συνείδηση κάθε πραγματικού προοδευτικού, με την έννοια της δημιουργικότητας, Έλληνα.
8.    (Η γνώση του ΚΚΕ έρχεται εκ των υστέρων), γιατί αντί να μπει μπροστά και να στηρίξει ξεκάθαρα το μεροκάματο και την θέση εργασίας του Έλληνα, αυτό παρασύρθηκε από την χαζοαριστερά του Τσίπρα και μετατράπηκε σε υποστηρικτή της ανεξέλεγκτης μεταναστεύσης, με αποτέλεσμα να το ξεράσει ο κάθε λογικά σκεπτόμενος εργάτης που γνωρίζει ότι η Ελλάδα και να θέλει, δεν είναι σε θέση να θρέψη τους φτωχούς όλου του κόσμου, όπως νομίζει η Κανέλη.
9.   (Η γνώση του Καρατζαφέρη έρχεται εκ των υστέρων), γιατί αντί να αντιληφθεί εξ αρχής ότι ο Παπανδρέου σκόπιμα οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ, για να έχει άλλοθι στην γνωστή σε όλους  αλλά και στον ίδιο ανικανότητα του να κυβερνήσει, αυτός μετατράπηκε σε δεκανίκι του, με το γνωστό αποτέλεσμα για το ΛΑΟΣ και την οικονομία.
Μην σας φαίνεται παράξενο που δεν έβαλα στην παροιμία το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου, γιατί σε αυτούς δεν ταιριάζει η παροιμία, αφού σε αυτούς η γνώση δεν έρχεται ποτέ.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

2 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.