24/10/13

Τέμενος «φάντασμα» στον Βοτανικό - Αγονος ακόμη μια φορά ο διαγωνισμός

Καμία κατασκευαστική εταιρία δεν κατέθεσε προσφορά
Η επόμενη δημοπράτηση θα έρθει εντός δεκαημέρου. Στη φωτογραφία αρχείου, η προσευχή των πιστών στον χωριό Δημαριό της Ξάνθης
Χεκίμογλου Αχιλλέας 
Καμία κατασκευαστική εταιρία δεν κατέθεσε προσφορά την Πέμπτη στον νέο διαγωνισμό για την κατασκευή του Τεμένους των Αθηνών. Έτσι, κατέστη άγονος για μία ακόμη φορά.
Στο υπουργείο Υποδομών το κλίμα είναι βαρύ, καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι οι κατασκευαστικές της 7ης τάξης θα διεκδικούσαν το έργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη δημοπράτηση θα έρθει εντός δεκαημέρου και αυτή τη φορά αναμένεται να υπάρξουν συμμετοχές.

Πρόκειται για την πολλοστή φορά που δημοπρατείται το έργο «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτιρίου στην περιοχή Βοτανικού», προϋπολογισμού ύψους 946.000 ευρώ (με ΦΠΑ και αναθεώρηση).

Αντικείμενο του είναι η κατασκευή τεμένους με μεταλλική κατασκευή, περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών, μέσω της μετασκευής υφισταμένων κτιρίων του κεντρικού Συνεργείου Αυτοκινήτων Ναυτικού στον Ελαιώνα Αττικής. Επίσης, έχει προβλεφθεί και κάποια κατακόρυφη σύνθεση σε ανάμνηση του παραδοσιακού μιναρέ.
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.