25/12/13

Βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης Ερντογάν! Ο 3ος παραιτηθείς υπουργός τον καταγγέλει και ζητεί την παραίτηση και του Πρωθυπουργού!!!

Παραιτήθηκε και ο 3ος υπουργός και ζητεί την παραίτηση Ερντογάν!!!
Ο Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, στα δεξιά του Εγεμέν Μπαγίς. Η πρώτη ομάδα του Ερντογάν παίρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια μετά από κόκκινη κάρτα!
Μετά την παραίτηση των υπουργών Οικονομίας και Εσωτερικών, παραιτήθηκε από υπουργός αλλά και από βουλευτής ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Ερντογάν Μπαϊρακτάρ.
Ο Μπαϊρακτάρ, μετά την παραίτησή του έκανε την εξής δήλωση:

"Δεν δέχομαι τις πιέσεις που γίνονται προς το πρόσωπό μου, με τις οποίες μου ζητείται από το Πρωθυπουργό να παραιτηθώ. Μου λέει "Εξ αιτίας της επιχείρησης δωροδοκίας και διαφθοράς που βρίσκεται σε εξέλιξη, παραιτηθείτε και κάντε μια δήλωση να ελαφρύνετε την θέση μου".  Εγώ δεν δέχομαι τις πιέσεις, γιατί αυτά που καταγγέλονται εις βάρος μου, στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι σχέδια πόλεως και οικοδόμησης που ενέκρινα με εντολές του Πρωθυπουργού. Μπροστά σ' αυτήν την απαράδεκτη καάσταση, παραιτούμε από την υπουργική μου θέση και από το βουλευτικό μου αξίωμα. Όμως, για να ικανοποιηθεί το αίσθημα του λαού μας, δηλώνω ότι πρέπει να παραιτηθεί και ο Πρωθυπουργός, ενώ εκφράζω τον σεβασμό μου στο ιερό έθνος μας. Σήμερα μας έστειλαν ένα κείμενο παραίτησης και μια δήλωση. Εγώ θέλω να διευκολύνω το κόμμα μου, όμως ξεκαθαρίζω ότι αυτό είναι λάθος".

Οι τρεις παραιτηθέντες υπουργοί, στις μέρες της παντοδυναμίας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.