25/12/13

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα εγκλώβισε τουρκικά μαχητικά κοντά στην Ικαρία

Η εν λόγω εξέλιξη έρχεται καθώς δύο υπουργοί της κυβέρνησης Ερντογάν, οι κάτοχοι των χαρτοφυλακίων Οικονομίας και Εσωτερικών, ανακοίνωσαν την παραίτησή τους.
Νέα απόπειρα «εξαγωγής» της πολιτικής κρίσης που ταλανίζει την Τουρκία λόγω πολύκροτου σκανδάλου διαφθοράς φαίνεται να επιχειρεί η Άγκυρα, καταγγέλλοντας ότι η Ελλάδα εγκλώβισε τουρκικά μαχητικά στον εναέριο χώρο νοτιοδυτικά της Ικαρίας, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η εν λόγω εξέλιξη έρχεται καθώς δύο υπουργοί της κυβέρνησης Ερντογάν, οι κάτοχοι των χαρτοφυλακίων Οικονομίας και Εσωτερικών, ανακοίνωσαν την παραίτησή τους, εντείνοντας τις φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό.

Οι υιοί των δύο παραιτηθέντων υπουργών έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το πολύκροτο σκάνδαλο διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες το υπερσύγχρονο σεισμολογικό σκάφος «Μπάρμπαρος Χαϊρεντίν Πασά» διατάχθηκε να συνεχίσει έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στα δυτικά της Κύπρου και συγκεκριμένα ανοιχτά της Αμμοχώστου.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/248679/tourkika-mme-i-ellada-eglovise-tourkika-mahitika-koda-stin-ikaria/#ixzz2oU5M2j00

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Συστήματα Πάτριοτ της Ελλάδας παρενόχλησαν Τουρκικά αεροσκάφη
patriot fuze
4 αεροσκάφη τύπου F-4E που πετούσαν σε διεθνή εναέριο χώρο στο Αιγαίο πέλαγος παρενοχλήθηκαν από το ελληνικό πυραυλικό σύστημα Πάτριοτ που βρίσκεται στην ΝΔ Ικαρία.
Στην σχετική ανακοίνωση που έκανε το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας αναφορικά με τις ημερήσιες δραστηριότητες, αναφέρεται πως στις 15:20 το ραντάρ των ελληνικών Πάτριοτ παρενόχλησε 4 αεροσκάφη τύπου F-4E 2020, ¨κλειδώνοντας τα¨ επί 15 δευτερόλεπτα.

Εφ. Μπιρλίκ 24/12/2013
Τουρκικά Νέα
 

5 σχόλια:

  1. Κριστιαν,μ;αλλον πως ηπιες κανα κρασακι παραπανω,τωρα τα χριστουγεννα,γιατι δεν εξηγειται διαφορετικα.Η Αμμοχωστος δεν βρισκεται,δυτικα της Κυπρου,αλλα ανατολικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανδρέα,
    Πράγματι, ένα ωραιότατο Cabernet-Sauvignon του 2006!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξέδρα εξόρυξης στην Κυρήνεια.
    Πως θα αντιδράσει η Αθήνα και η Λευκωσία ????
    http://combatraining.blogspot.gr/2013/12/jupiter-against-aphrodite.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχουν εκμεταλλευσιμες ποσότητες υδρογονανθράκων βόρεια της Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Δημητριάδη , ολοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
    Υπάρχει δεν υπάρχει η ελλαδα και η κυπρος οφείλουν να ζητησουν απο την τουρκία και ρουμανία εξηγήσεις για την παρουσια της τζιουπιτερ στην κυρηνεια.
    Εξαλλου και μονο απο την παρακολουθηση του ΒΑΡΒΑΡΟς, το οποιο εκανε μια παραπλανητικη πλευση ανατολικα της αμμοχωστου , ολες τις υπολοιπες μερες του δεκεμβριου κινειται βορεια της κυρηνειας.
    Εκει που σημερα βρισκεται και η τζιουπιτερ με κλειστο AIS, αν αυτο σας λεει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.