17/3/14

Σημαντική απόφαση που πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν όλοι οι bloggers!

Καταδικαστική απόφαση για το newsbeast.gr
συντάκτης του άρθρου Δημήτρης Παπαδημητριάδης, MD MSc, ψυχίατρος, maga.gr CEO 

 Μοιράζομαι μαζί σας σήμερα την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ μου, στην αγωγή που είχα καταθέσει έναντι του newsbeast.gr (εταιρεία Prime Applications Α.Ε.) το 2012. Η αγωγή αφορούσε στην αναδημοσίευση στο newsbeast.gr, χωρίς την άδειά μας, της συνέντευξής μου με τον διάσημο φωτογράφο Oliviero Toscani (γνωστό και από τη συνεργασία του με την Benetton) για το maga.gr.
Στην αναδημοσίευση αναφέρονταν μεν ως πηγή το maga.gr, αλλά χωρίς ενεργό LINK και με απάλειψη του ονόματός μου ως δημιουργού αυτής της συνέντευξης. Αισθάνομαι ότι με αυτή την απόφαση δικαιώνεται ο αγώνας που κάνουμε στο maga.gr με τους 50+ εθελοντές συνεργάτες μας, για την παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου στο διαδίκτυο, αλλά και με το θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Διαδικτύου e-Awards, τον οποίο έχουμε εισάγει με μεγάλη επιτυχία από το 2011, που επιβραβεύει μεταξύ άλλων το πρωτογενές περιεχόμενο.
Περισσότερα στο http://maga.gr/2014/03/12/katadikastiki-apofasi-gia-newsbeast-gr/

1 σχόλιο:

  1. O Ιδιοκτήτης και κατά νόμον Υπεύθυνος του Ιστολογίου Ινφογνώμων είδε δύο αναλύσεις του να αναδημοσιεύονται απο Ιστότοπο της Κύπρου με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και απο Ιστότοπο με μεγάλη επισκεψιμότητα στον Ελλαδικό χώρο χωρις καμιά αναφορά ούτε στο πρόσωπο του , ούτε και στον ιστότοπο του.Απο όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω απλά εξέφρασε την πικρία του. Κάποιοι άλλοι ίσως μετρούν το ηθικό τους ανάστημα με άλλα μεγέθη στην Ελλάδα ζούμε, απο όλα τα είδη έχει ο μπαξές. Σε ότι αφορά και το newbeast είναι πάγια η τακτική του αυτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.