8/4/14

Περί ήθους, ηθικής και καιροσκοπισμού/οπορτουνισμού - Αυτά τα λόγια να τα διαβάσουν λέξη προς λέξη όλοι οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, σε ομιλία που έκανε στη Θεσσαλονίκη, σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, πάντα με βάση τις πράξεις και την πρακτική που ακολούθησε, αρυόμενος υποψηφίους, ψηφοφόρους και στήριξη από ετερόκλητους και αμφίβολης εντιμότητας χώρους, με μόνο κριτήριο την κατάληψη της "καρέκλας" και ...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 Είπε λοιπόν ο κ. Σαμαντζίδης:"Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας το Γιάννη Ιωαννίδη, στηρίζουμε την εντιμότητα και τη δυναμική ενός ανθρώπου που έχει μάθει να βάζει αποτελεσματικά τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου…

Και να διοικεί αξιοποιώντας τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.
Και ταυτόχρονα, αρνούμαστε να επιβραβεύσουμε έναν περιφερειάρχη, που για να υπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και την προσωπική του στρατηγική έβαλε τον εαυτό του πάνω από
το σύνολο έβαλε τον εαυτό του πάνω από την παράταξη και τον κόσμο της, που τόσο απλόχερα
 τον στήριξε τα προηγούμενα χρόνια...
Έβαλε τον εαυτό του πάνω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις ανάγκες της και δεν δίστασε να γίνει όργανο εντυπώσεων των λαϊκιστών που και ο ίδιος καταδίκαζε μέχρι πριν λίγο καιρό".

6 σχόλια:

  1. Ενώ ο κύριος πρόεδρος Μηνάς υπεράνω όλων βάζει το συμφέρον των πολιτών, όπως κάνει και Αντωνάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη, όλοι μας κρινόμαστε.
    Όμως, στην προκειμένη περίπτωση κρίνεται ένας νέος, που δεν έχει ιδρώσει στη ζωή του και ποδοπάτησε τους πάντες και τα πάντα για να καταλάβει την καρέκλα.
    Αυτό είναι το θέμα και όχι ο Σαμαντζίδης και ο Σαμαράς.
    Σε άλλα άρθρα, όταν χρειάζεται, να τα χώνεις όπου και σε όποιον θέλεις.
    Εδώ όμως το ζήτημα είναι αν όσα λέει είναι αληθή και ορθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει ὁ κος Σαμαντζίδης:

    Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας το Γιάννη Ιωαννίδη, στηρίζουμε την εντιμότητα και τη δυναμική ενός ανθρώπου που έχει μάθει να βάζει αποτελεσματικά τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου…

    Τὶ νὰ πεῖ κανείς! Ὁ καθένας ὄντως κρίνεται γιὰ ὅ,τι μ λέει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψεύτικος καυγάς είναι βρε.
    Το παιχνίδι του καλού και του κακού αστυνομικού παίζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω ότι θα σταματήσω να τα χώνω στον πράκτορα της πράσινης διαπλοκής, που έριξε μία εκλεγμένη κυβέρνηση, πλάσαρε για πρόεδρο ένα παγώνι και έκοψε την σίγουρη νίκη του Έβερτ.

    Για τις Φιλιπινέζες προέδρους τοπικών υποκαταστημάτων της ΠΟΛΑΝ, και δια λόγους τάξεως, απλώς τους εφιστώ την προσοχή στο καλτσόν μη χάσουν κανένα πόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ του Γιαννη Ιωαννιδη και του Τζιτζικωστα. Οποιος επιλεξει στις εκλογες τον κ. Ιωαννιδη, δεν επιλεγει οπωσδηποτε Σαμαρα, αλλα εναν Μακεδονα, που αγαπα τον τοπο του και εχει την θεληση και την ικανονητα να εργαστει προς οφελος ολων και ιδιως των αγροτων, γιατι ο Ιωαννιδης ειναι και Γαιωπονος και θα μπορει να κατανοησει και να βοηθησει τους αγροτες της περιφερειας του επικοδομητικωτερα.

    Η καθοδος του Γιαννη Ιωαννιδη στην πολιτικη δεν ειχε κερδοσκοπικα κινητρα, γιατι με το επαγγελμα που εξασκουσε και με τις αριστες οργανωτικες ικανοτητες του, εβγαζε πολυ περισσοτερα, απ οτι τωρα ως πολιτευτης. Κατεβηκε δε στην Πολιτικη γιατι ηθελε να αγωνιστει προς οφελος των συμπατριωτων του και ειδικα της Πατριδος του Μακεδονιας, ως γνησιος γονος οικογενειας Μεκεδονομαχων.

    Ο κ. Ιωαννιδης δεν ειναι πολιτικαντης αλλα ανθρωπος των πραξεων και τον ενδιαφερει παντα το αποτελεσμα να ειναι ει δυνατον θετικο.

    Πιστευω οτι ως Περιφεριαρχης εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες να αξιοποιησει τις ικανοτητες του, παρα ως Βουλευτης, πραγμα που δυστυχως δεν επραξε ο κ. Τζιτζικωστας, που ακουμε παλι τωρα να επαναλαμβανει μεγαλα λογια και υποσχεσεις, ενω του ειχε δοθει η δυνατοτητα να υλοποιησει οσα τωρα παλι υποσχεται και δεν τα επραξε...

    Ελπιζω να επικρατησει στις εκλογες η κοινη λογικη και να εκλεγει Περιφεριαρχης ο αξιοτερος, οχι πλεον μονον με κομματικα, αλλα με αντικειμενικα κριτηρια..

    Ξενοκρατης απο Βιεννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.