24/1/15

Τι ψήφισαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές για τα μεταλλαγμένα

Εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η νομοθεσία που επιτρέπει στα κράτη μέλη της ΕΕ να αποφασίσουν τα ίδια για την καλλιέργεια των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ανοίγοντας τον δρόμο στις εταιρείες βιοτεχνολογίας να εισχωρήσουν στα χωράφια της Ευρώπης με τα δηλητήριά τους.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ: Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), Γ.Γραμματικάκης και Μ.Κύρκος (Ποτάμι), Γ.Κύρτσος και Μ.Κεφαλογιάννης (ΝΔ).

4 σχόλια:

  1. Πολύ κατατοπιστικό σχετικά με το ποιους πρέπει να εμπιστευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ κατατοπιστικο και για το ποιον πρεπει να ψηφισουμε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι τυχαίο. Αηδιασμένος ο Σαμαράς από τους βρόμικους εκβιασμούς της Ε.Κ. και οδήγησε τη χώρα σε χαμένες γι αυτόν εκλογές, και με κάθε τρόπο ενισχύει τους αντιμνημονιακούς. Δε θέλατε να επιδείξετε κατανόηση κουτόφραγγοι, φάτε στη πάπα τον Αλέξη. Όμως δε θα την πληρώσουν τη νύφη μόνο αυτοί, μα κύρια εμείς. Σίγουρα θα σκληρύνουν τη στάση τους οι Ευρωπαίοι, θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδα (μή χρηματοδότηση, επιστροφή στη δραχμή) και το τίμημα οδυνηρό για τον Έλληνα. Η σύνταξη των πεντακοσίων ευρώ θα έχει αγοραστική αξία ούτε εκατό ευρώ. Ναί, μας έπνιξαν τα μέτρα του Σαμαρά, τι θα γίνει όμως από δω και πέρα; Διαφωνείς πλήρως με το Σαμαρά, και γω μαζί σου. Γιατί όμως να αυτοκτονήσεις ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ; Θέλεις να τους εκδικηθείς όλους; Υπάρχει λύση. Φήφισε Χ,Α. για να νοιώσουν το φόβο μέχρι το κόκκαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " και οδήγησε τη χώρα σε χαμένες γι αυτόν εκλογές"

      Το έχω ξαναδεί γραμμένο αυτό και είναι απολύτως λάθος. Δεν οδήγησε ο Σαμαράς την χώρα σε εκλογές, ίσα-ίσα που προσπάθησε πάση θυσία να τις αποφύγει, αλλά η μη εκλογή ΠτΔ από την παρούσα Βουλή. Δηλαδή, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο Σαμαράς;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.